Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[/COLOR]

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]sevinc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Fistik beni unutmussun berna...

Fistik beni unutmussun berna...

tamam ekliyorum canım hemen.

kızlar önce yatsıdan sonraki abdestimle yasinimizi okudum.sonra giddim banyo yapıp güsl abdesti aldım tekrardan sonrada ayetel kürsiyide,salavatı tefriceyide dualadım.Rabbim kabul eder inşaaallllaaaahhhhh

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
eylül06
[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nazife
berna
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben bir hafta once dusuk yasadım ara ara dusuk kanamam bı ıkı damla gelıyo gusulum yok yanı okusam kabul olurmu okuyabılırmıyım bende bu haldeyken ?

olur canım olur.duamda senide unutmadım haberin olsun.sen bana gerçek adınıda yaz ekliyeyim seni listeye......

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Elifcim Allah kabul ederse 30 salavat-ı tefriciye 30 da ayetel kürsi ile başladım daha da devam edeceğim Allahın izniyle. salavat-ı tefriciyeyi internetten okudum doğrudur inşaallah.allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun dualarımız kabul olsun inşaallah.(Adım da senem bu arada.)

kızlar simdi toplantıdayım.eve gidince listeyi yaparım.. kızlar kan tahliii sonucu cıkmış.35.2 deger nasıl bilmiyorum ama yumurtlayalı 11.günüm.

canım gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin duaya bende katılmak iterim adım emel okudukça söylerim benide eklersen

canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua listesine benide eklermisin ismim ayşe....

anım ayetel kürsi okumuyacaz galiba sen şimdilik salavtları oku ben ayetel kürsinide yaacam salavt bitince ayetele devam ederiz.ikisi zor yetişiyor.

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayşel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:30 ayetel kürsi

Günaydın kızlar....
Hayırlı cumalar...
Cumaların hürmetine rabbim herkesin hayırlı dileklerini nasip eylesin....

öğleden sonra doktorda olucam bakalım güzel şeyler duyarız inşallahhhh

kızlar simdi toplantıdayım.eve gidince listeyi yaparım.. kızlar kan tahliii sonucu cıkmış.35.2 deger nasıl bilmiyorum ama yumurtlayalı 11.günüm.

Günaydın kızlar....
Hayırlı cumalar...
Cumaların hürmetine rabbim herkesin hayırlı dileklerini nasip eylesin....

öğleden sonra doktorda olucam bakalım güzel şeyler duyarız inşallahhhh

Elifcim gozunaydin Allahim tamina erdirsi bizede dua et insallah hayirli haberlerle gelirsin canim

kızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayşel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:30 ayetel kürsi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…