KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[/COLOR]
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]sevinc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Fistik beni unutmussun berna...
tamam ekliyorum canım hemen.
kızlar önce yatsıdan sonraki abdestimle yasinimizi okudum.sonra giddim banyo yapıp güsl abdesti aldım tekrardan sonrada ayetel kürsiyide,salavatı tefriceyide dualadım.Rabbim kabul eder inşaaallllaaaahhhhh
ben bir hafta once dusuk yasadım ara ara dusuk kanamam bı ıkı damla gelıyo gusulum yok yanı okusam kabul olurmu okuyabılırmıyım bende bu haldeyken ?Allah razı olsun ve Allah kabul etsin inşallah
ben bir hafta once dusuk yasadım ara ara dusuk kanamam bı ıkı damla gelıyo gusulum yok yanı okusam kabul olurmu okuyabılırmıyım bende bu haldeyken ?
hilal ismim okumaya baslıyorum ozamn benolur canım olur.duamda senide unutmadım haberin olsun.sen bana gerçek adınıda yaz ekliyeyim seni listeye......
kızlar simdi toplantıdayım.eve gidince listeyi yaparım.. kızlar kan tahliii sonucu cıkmış.35.2 deger nasıl bilmiyorum ama yumurtlayalı 11.günüm.
Elifcim Allah kabul ederse 30 salavat-ı tefriciye 30 da ayetel kürsi ile başladım daha da devam edeceğim Allahın izniyle. salavat-ı tefriciyeyi internetten okudum doğrudur inşaallah.allahım hepimizin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun dualarımız kabul olsun inşaallah.(Adım da senem bu arada.)
kızlar simdi toplantıdayım.eve gidince listeyi yaparım.. kızlar kan tahliii sonucu cıkmış.35.2 deger nasıl bilmiyorum ama yumurtlayalı 11.günüm.
Günaydın kızlar....
Hayırlı cumalar...
Cumaların hürmetine rabbim herkesin hayırlı dileklerini nasip eylesin....
öğleden sonra doktorda olucam bakalım güzel şeyler duyarız inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?