Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]300 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]600 okundu
[/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]825OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]500okundu
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]50okundu[/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079'un arkadaşı ))

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD]100-okundu

350-okundu

hilban 130-okudu

[/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[TD]toplam:1125
[/TD]
[TD]toplam:4355kalan:89
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

okununca bana haber verirsiniz.yalnız her okumaya başladığımızda şöyle niyet edip ondan sonra okumaya başlayalım:
YA RAB PEYGAMBER efendimiz hürmetine ; iki elifede,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana,arzuya,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ve isteyen herkese sağlıkla sağlıklıca ;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla; sağ salim evlat sahibi olabilmeyi nasip etmen dileğiyle

deyip ondan sonra okumaya başlayalım.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

KIZLAR SALATI TEFRİCEDE OKUYALIM HERKES OKUDUĞU KADARIYLA OKUYALIM SONRA TAMAMLAMAYA ÇALIŞALIM.OLUR MU?
NİYETİ DÜZELTTİM BURDAN BAKABİLİR SİNİZ.katılan arkadaşlar oldu onları da ekleyelim lütfen unutmayalım emiiii......

kızlar elifler ikilieşti ha ona göre iki elife de şeklinde niyetlenin...Maşşallah subhanallah bereketli çıktı duamız....

dilemmaaa sende varsın listede okuyunca haber et.kızlar bu arada perşembeye kadar salavatlarda bitsin perşembe gecesi her ikisininde ayrı ayrı duasını yapayım.perşembe son gün bitmezse bitirecez bölüşerek artık

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ,elife ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

nasılsın elifçim dünden beri. kan sonucunu akşam mı alacaksın. ne aman iğneye başlıycan? bence doktor sonra başlayalım falan derse ısrar et. başla biran önce.
salavatımız az kaldı. hiç okumayanlar var sanırım değil m. keşke onlar da 10 tane de olsa okuyabilselerdi. yoksa ben bitirebilirim kalanını.

ne bilim canım.şaşkınım.kan akşama 5de filan çıkar.yarın öğleden sonra gidicem ddoktora yarın başlarım herhalde.89 kaldı olmazsa ikimiz bitiririz....

Elifciim insallah hayirli habrr verirsin cnm
Tefriciyenin 50 adetini daha bana ekle oglani okula
Gonderiyom hemen okurum cnm

sevinç sen madem niyet ettin oku 50 tane.selvi 100 tane daha okumuş.normalde gerek kalmadı ama sen niyet ettin diye oku.

o zaman kızlar akşama 2 duamızı da yapıyorum.....

[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]400 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]600 okundu
[/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]825OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]500okundu+50tane okuyacak
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]50okundu
[/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD]100-okundu

350-okundu

hilban 130-okudu
VİLDAN 50

[/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[/TD]
[TD]toplam:4505+50=4555
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN....
BU AKŞAM İKİSİNİDE DUALIYORUM....

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ,elife ,HİLBANA ,VİLDANAve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Son düzenleme:
sevinç sen madem niyet ettin oku 50 tane.selvi 100 tane daha okumuş.normalde gerek kalmadı ama sen niyet ettin diye oku.

o zaman kızlar akşama 2 duamızı da yapıyorum.....

çok şükür bitti salavatımız. taze hamilemiz, duamızı yaparsın artık güzelce. canım yaa bir de yasin okusan arkasından duamızı etsen ne güzel olur. zamanın olur mu.

elifçim bu gazla devam edelim salavatımıza yeni katılanlar da olur ne dersin. baksana okuyamayanlar var. sayımız çoğalsın. ne dersin. yine böyle herkes okuduğu kadar okur.

aslında haftaya perşembe mevlid kandili. o zamana kadar 4444 tane daha mı okusak acaba

aslında haftaya perşembe mevlid kandili. O zamana kadar 4444 tane daha mı okusak acaba

olur olur ben uyarım emineyle sevinçte uyar herhalde bunda gene listeyi ben tutayımda şu şukadar okusun demeyelim.okuyan okuduğu gün yazsın ekleyelim listeye 4444e tamamlayalım tamam mı kızlar....

demin geçirdim bende aklımdan.öncesinde yasin okuyup öle peşine dualayacam....

Katılalım emine...selvinin teklifi senin teklifinle bana uyar listeyi tutarım gene ben....

bir şey sorucam arkadaşlar ben şuan innohep 0.45 lik ullanıyorum.günde 1 tane corasprrin içiyorum.corasprin 1 tane mi 2 tane mi içiliyor?

[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]1001 Ayetel Kürsi
[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507
[/TD]
[TD]150-okundu
[/TD]
[TD]450okundu
[/TD]
[TD]elif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hcreshabil
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hacer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül-06
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]50 okundu
[/TD]
[TD]Berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]400 okundu
[/TD]
[TD]selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzukizim
[/TD]
[TD]120 okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079
[/TD]
[TD]150 okundu
[/TD]
[TD]450 okundu
[/TD]
[TD]senay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]600 okundu
[/TD]
[TD]hicran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38
[/TD]
[TD]111- okundu
[/TD]
[TD]350 OKUNDU[/TD]
[TD]zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe
[/TD]
[TD]111-okundu
[/TD]
[TD]825OKUNDU
[/TD]
[TD]emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007
[/TD]
[TD]111okundu
[/TD]
[TD]500okundu+50tane okuyacak
[/TD]
[TD]sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]550 okundu
[/TD]
[TD]aycan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]50okundu
[/TD]
[TD]nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]

dilemmaa

[/TD]
[TD]-

-

[/TD]
[TD]100-okundu

350-okundu

hilban 130-okudu
VİLDAN 50

[/TD]
[TD]gülin

elif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-----
[/TD]
[/TD]
[TD]toplam:4855+50=4905
MAŞALLAH BEREKETLİ OLDU

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN....
BU AKŞAM İKİSİNİDE DUALIYORUM....

Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlarlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsilerin hürmetine bana,bernaya,hacere,selviye,şenaya,emineye,hicrana ,zeharaya ,sevince,arzuya,aycana,nazifeye ,güline ,elife ,HİLBANA ,VİLDANAve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…