nasılsın elifçim dünden beri. kan sonucunu akşam mı alacaksın. ne aman iğneye başlıycan? bence doktor sonra başlayalım falan derse ısrar et. başla biran önce.
salavatımız az kaldı. hiç okumayanlar var sanırım değil m. keşke onlar da 10 tane de olsa okuyabilselerdi. yoksa ben bitirebilirim kalanını.
ne bilim canım.şaşkınım.kan akşama 5de filan çıkar.yarın öğleden sonra gidicem ddoktora yarın başlarım herhalde.89 kaldı olmazsa ikimiz bitiririz....
sevinç sen madem niyet ettin oku 50 tane.selvi 100 tane daha okumuş.normalde gerek kalmadı ama sen niyet ettin diye oku.
o zaman kızlar akşama 2 duamızı da yapıyorum.....
sevinç sen madem niyet ettin oku 50 tane.selvi 100 tane daha okumuş.normalde gerek kalmadı ama sen niyet ettin diye oku.
o zaman kızlar akşama 2 duamızı da yapıyorum.....
çok şükür bitti salavatımız. taze hamilemiz, duamızı yaparsın artık güzelce. canım yaa bir de yasin okusan arkasından duamızı etsen ne güzel olur. zamanın olur mu.
elifçim bu gazla devam edelim salavatımıza yeni katılanlar da olur ne dersin. baksana okuyamayanlar var. sayımız çoğalsın. ne dersin. yine böyle herkes okuduğu kadar okur.
aslında haftaya perşembe mevlid kandili. O zamana kadar 4444 tane daha mı okusak acaba
çok şükür bitti salavatımız. Taze hamilemiz, duamızı yaparsın artık güzelce. Canım yaa bir de yasin okusan arkasından duamızı etsen ne güzel olur. Zamanın olur mu.
Elifçim bu gazla devam edelim salavatımıza yeni katılanlar da olur ne dersin. Baksana okuyamayanlar var. Sayımız çoğalsın. Ne dersin. Yine böyle herkes okuduğu kadar okur.
salavat tamamlanmış gözüküyor ama 350 de ben okudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?