Olmaz olur mu bir suru kisi bebek sahibi oldu, ben de onlardan biriyim. 4 bebek kaybettim, 4.yu igne kullanirken kaybettim ama 5. Kucagimda simdi. Brn de zaman zaman umitsizlige kapildim, caresiz kaldim, bir daha cocugum olmayacak diye dusundum, her hamile gordugumde her bebek gordugumde agladim, kendi yegenlerimi bile sevemedim ama bebegim 37 gunluk ve su anda gogsumde uyuyor. Umidinizi kaybetmeyin, er ya da gec sizler de anne olacaksiniz.
fathas merhaba iğne dozunu doktorun neye göre ayarlıyor bende de 4 gende mutasyon var çok şükür benimde 15. hafta bugün doluyor . clexcan 0,4 vuruluyorum. ve doktora her gitmemde inr pt testi yapıyor doktor dozun yeterli olduğunu söylüyor korkularımda her geçen hafta artıyor bugün doktora bebeğe bir şey oldu korkusuyla koştur koştur ağlayarak gittim kendi doktorum bu kadın ne kadar pinpirikli demesin diye gidemedim devlet hastahanesine gittim kontrollare 2 hafta dolmadan gidiyorum korkuyla yaşamak çok zormuş. her gün hamile olayım diye dualar edersin hamile kalırsın ama mutluluğunu yaşayamazsın bu sefer korkuların seni esir alır ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum.... hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin
fathas merhaba iğne dozunu doktorun neye göre ayarlıyor bende de 4 gende mutasyon var çok şükür benimde 15. hafta bugün doluyor . clexcan 0,4 vuruluyorum. ve doktora her gitmemde inr pt testi yapıyor doktor dozun yeterli olduğunu söylüyor korkularımda her geçen hafta artıyor bugün doktora bebeğe bir şey oldu korkusuyla koştur koştur ağlayarak gittim kendi doktorum bu kadın ne kadar pinpirikli demesin diye gidemedim devlet hastahanesine gittim kontrollare 2 hafta dolmadan gidiyorum korkuyla yaşamak çok zormuş. her gün hamile olayım diye dualar edersin hamile kalırsın ama mutluluğunu yaşayamazsın bu sefer korkuların seni esir alır ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum.... hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin
Kızlar merhaba..ben 23 haftalık erken doğum yaptım..rahim ağzı yetmezliğinden..bunun üzerine diğer hamileliğimde başka bir sorun daha olmasın diye,malesef yalan söyleyerek pıhtılaşma testlerimide yaptıdım..
Mthfr c677 t ;heterezigot çıktı
homosistein; 19,5 (0-12 arasında olması gerekiyor)
heterezigot sonucum çıkınca genetikçi bu problem yaratmaz dedi..türk toplumunun çoğunda var dedi..yalnız homosistein moralimi bozdu..bu heterezigotun sonucuymuş...yani mthfr heterezigot çıkınca buna bağlı olarak homosistein yüksek çıkarmış..benimle aynı durumda olan varmı?varsa ne kullanıyorsunzu ilaç olarak..ben yeniden gebelik düşünüyorum..yardım ederseniz çok sevinirim.
SONUCLARIM ŞÖYLE...
Protrombin zamanı: 13,9
protrombin aktivitesi: 104,1
Inr: 1, 10
APTT (Parsiyel Tromboplastin Zamanı) :32,6
TSH:1,2
Kanama zamanı: 2 dakıka
pıhtılaşma zamanı : 6 dakıka 30 sanıye
Doktor herangı bı problem yok sımdılık dedı ıkıncı gebelıgınde daha dıkkatlı olmamı soyledı cunkı dusugum gebelık esnasında grıp olup ateslenme yasamısdım ondan dolayı olabılır dedı yınede sızlere bı sormak ıstıyorum anormal bi durum varmı ?
SONUCLARIM ŞÖYLE...
Protrombin zamanı: 13,9
protrombin aktivitesi: 104,1
Inr: 1, 10
APTT (Parsiyel Tromboplastin Zamanı) :32,6
TSH:1,2
Kanama zamanı: 2 dakıka
pıhtılaşma zamanı : 6 dakıka 30 sanıye
Doktor herangı bı problem yok sımdılık dedı ıkıncı gebelıgınde daha dıkkatlı olmamı soyledı cunkı dusugum gebelık esnasında grıp olup ateslenme yasamısdım ondan dolayı olabılır dedı yınede sızlere bı sormak ıstıyorum anormal bi durum varmı ?
canım nasıl oldun geçtimi ağrıların paşamız nasıl hareket ediyomu acaba ben ne zaman hissedecem bian önce hareketleri hissetmek istiyorum maksat bebeğin ne durumda olduğundan biraz haberimiz olsun. bazen arkadaşlarm soruyo bebek nasıl diye valla diyorum en son koontroole gittiğimde iyiydi ama şu an ne durumda ben de bilmiyorum diyorum malum hareketleri hissetmediğimz için. canım kaçıncı haftada hissettin benim de 2. olcak inş.
canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın homosistein hakkında bilgim yok ama benimde mthfr677 heterezigot ve 4 düşük yaptım 5.de kucağıma aldım iğne ve aspirin kullanarak
Kızlar merhaba..ben 23 haftalık erken doğum yaptım..rahim ağzı yetmezliğinden..bunun üzerine diğer hamileliğimde başka bir sorun daha olmasın diye,malesef yalan söyleyerek pıhtılaşma testlerimide yaptıdım..
Mthfr c677 t ;heterezigot çıktı
homosistein; 19,5 (0-12 arasında olması gerekiyor)
heterezigot sonucum çıkınca genetikçi bu problem yaratmaz dedi..türk toplumunun çoğunda var dedi..yalnız homosistein moralimi bozdu..bu heterezigotun sonucuymuş...yani mthfr heterezigot çıkınca buna bağlı olarak homosistein yüksek çıkarmış..benimle aynı durumda olan varmı?varsa ne kullanıyorsunzu ilaç olarak..ben yeniden gebelik düşünüyorum..yardım ederseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?