Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı cumalar.cuma vakti 31 salat-ı tefriciye 11 ayetel kürsi daha okudum.canım istersen ekle.okudukça yazıyorum çünkü bir aksilik olur intenete giremezsem sayıyı bilin istiyorum.

kızlar s.a. bendede iki mtfr ve protrombin geninde kan pıhtılaşması var. şuan çok şükür 5 ayı geçtik rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkese nasip eylesin. bizleri evlatla sınamasın inş. tedavimde clexan 06 ve cor asp. kullanıyorum.

Kızlar merhaba..ben 23 haftalık erken doğum yaptım..rahim ağzı yetmezliğinden..bunun üzerine diğer hamileliğimde başka bir sorun daha olmasın diye,malesef yalan söyleyerek pıhtılaşma testlerimide yaptıdım..

Mthfr c677 t ;heterezigot çıktı
homosistein; 19,5 (0-12 arasında olması gerekiyor)

heterezigot sonucum çıkınca genetikçi bu problem yaratmaz dedi..türk toplumunun çoğunda var dedi..yalnız homosistein moralimi bozdu..bu heterezigotun sonucuymuş...yani mthfr heterezigot çıkınca buna bağlı olarak homosistein yüksek çıkarmış..benimle aynı durumda olan varmı?varsa ne kullanıyorsunzu ilaç olarak..ben yeniden gebelik düşünüyorum..yardım ederseniz çok sevinirim.

merhaba ; saatlerdir sayfaları okuyorum ve en son sizin yazınızı gördüm.bu arada çocuğunuz için çok sevindim.bu yazılar bizler için birer umut desem.benim testimde MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon saptanmıştır. APO E alleli 3/3 bulunmuştur.sizinkiyle aynı sanırım.bende aynı zamanda haşimato troidi var.ve d vitamini eksikliği takibi..ben 3 düşük yaşadım .birincisinde kalp atımı azdı doktor iğne verdi sonra normale bindi ama başka bir prof da gerek yok dedi kullanmadım ve 3 aylıkken kürtaj oldum .sonra test yaptırdım ve problem olduğu çıktı.2. gebeliğimde hamile kalmadan 10 gün kadar önce coraspin kullandım .hamile kalınca 0,35 innehop iğne , folbiol,elevit.kullandım.kanamam olunca coraspini kestik. ama bu seferde subkoryonik hematom oldu.3,5 aylığa kadar geldi oğlum en son gün doktora gittiğimde her şey çok güzeldi.kesin cinsiyeti belli olmuştu oğlumuz gelecekti ama sabahı suyum geldi ve önce doğum sonrada tekrar kürtaj oldum.doktorun dediği hematomdan devamlı kanama olunca plesantanın enfeksiyon kaptığı bu yüzden olduğuydu.ama şimdi bu pıhtılaşmayla ilgili şeyleri okuyunca acaba sebep başka bir şeymiydi diyorum  3. de ise öncesinde sadece folbiol ve decevit kullandım acıkcası tekrar hematom olur diye korktum hamile kalınca iğne kullandım folbiol ve decevite devam ettim ama bebeğimin kalp atımı çok geç duyuldu bir gün attı ve sonra durdu gene kürtaj oldum.şimdi tekrar gebelik düşünüyorum tabi Rabbim nasip ederse hayırlısıyla inşallah..öncesinde coraspin,folbiol kullanıyorum bir de benekol endokrin doktoru yazdı.onun dışında yaptığım bir şey yok sana danışmak isteğim acaba ne yapmalıyım bu iğnenin hangi dozda kullanılacağına nasıl karar veriyorlar ,hamile kalmadan önce iğne kullanmalımıyım, diyet demişsin bu diyet neye göre nasıl yapılıyor ve zorunlu mu doktorların hiç biri bana bundan bahsetmedi artı b vitamini yazmışsın ama bunu da hiçbir doktor söylemedi.çok doktora gittim.izmitte oturuyorum istanbulda iki profa daha gittim ve hepside hamile olunca 0,4 lük iğne kullanırsın ve folbiol dediler. Şimdi yazıları okudukça acaba 3. De öncesinde coraspin kullansamıydım diyorum.bu acabalar beni mahvediyor.eğer tecrübelerini ve düşüncelerini aktarırsan sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

elifim beni de listeye ekle şu an işteyim biraz yoğunum ama ptesi dua okumaya başlıyacam kandil gününe kadar ne kadar olduğunu yazarım. haftasonu misafirlerim old. için fırsat bulamam ama sonra başlarım okumaya. bi de adım hilal

fathas merhaba iğne dozunu doktorun neye göre ayarlıyor bende de 4 gende mutasyon var çok şükür benimde 15. hafta bugün doluyor . clexcan 0,4 vuruluyorum. ve doktora her gitmemde inr pt testi yapıyor doktor dozun yeterli olduğunu söylüyor korkularımda her geçen hafta artıyor bugün doktora bebeğe bir şey oldu korkusuyla koştur koştur ağlayarak gittim kendi doktorum bu kadın ne kadar pinpirikli demesin diye gidemedim devlet hastahanesine gittim kontrollare 2 hafta dolmadan gidiyorum korkuyla yaşamak çok zormuş. her gün hamile olayım diye dualar edersin hamile kalırsın ama mutluluğunu yaşayamazsın bu sefer korkuların seni esir alır ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum.... hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin

canım nasıl oldun geçtimi ağrıların paşamız nasıl hareket ediyomu acaba ben ne zaman hissedecem bian önce hareketleri hissetmek istiyorum maksat bebeğin ne durumda olduğundan biraz haberimiz olsun. bazen arkadaşlarm soruyo bebek nasıl diye valla diyorum en son koontroole gittiğimde iyiydi ama şu an ne durumda ben de bilmiyorum diyorum malum hareketleri hissetmediğimz için. canım kaçıncı haftada hissettin benim de 2. olcak inş.

canım ben de aynı sen gibiyim her an korkuyla yaşıyorum bi tek kontrole gittiğimde bebek iyiyse o gün için kendimi hamile gibi hissedip mutlu oluyom sonrası yine endişe ve korku allah sağlıcakla kucağmıza almayı nasip etsin ben de 14. haftama girdim bugün hakkımzda hayrlısı canım ben en son 1 ay önce test yaptm ınr pt ama son 2 gidişimde doktorum tekrar bakalm demedi ben de heyecandan sormayı unuttm bidaha gitsem sorarım inş. benim de kafamda hep şu soru var iğne dozu yeterli mii diye ben clexan04 vuruyom

canım sormayı unuttum bi sorun mu vardı doktora gittin bi de bu haftada doktor organları cinsiyeti hakknda bilgi verdi mi

SONUCLARIM ŞÖYLE...
Protrombin zamanı: 13,9
protrombin aktivitesi: 104,1
Inr: 1, 10
APTT (Parsiyel Tromboplastin Zamanı) :32,6

TSH:1,2

Kanama zamanı: 2 dakıka
pıhtılaşma zamanı : 6 dakıka 30 sanıye

Doktor herangı bı problem yok sımdılık dedı ıkıncı gebelıgınde daha dıkkatlı olmamı soyledı cunkı dusugum gebelık esnasında grıp olup ateslenme yasamısdım ondan dolayı olabılır dedı yınede sızlere bı sormak ıstıyorum anormal bi durum varmı ?

hildan canım geçen hafta cuma günü ben kendimi bayağı bir yormuştum hem okuyorum hem de çalışıyorum ve geçen hafta sınav haftamdı bayağı bir stresli geçti sonrasında da ben huzursuz oldum acaba etkilendi mi diye bir haftadır aklımdan gitmedi hadi bir şey olduysa diye artık pinpiriklendim bir şey olmasa da korkar oldum çok şükür bugün doktor iyi dedi ben de 14. haftanın içinde doktoruma gittiğimde cinsiyeti %100 kız dedi ama kemik yapısına bakarak söyledi. bugünki doktor cinsiyetini söyleyemedi 1 hafta sonra kesin belli olur dedi. hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin Rabbim inşallah. senin ağrıların vardı geçti mi canım sen nasılsın....

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın homosistein hakkında bilgim yok ama benimde mthfr677 heterezigot ve 4 düşük yaptım 5.de kucağıma aldım iğne ve aspirin kullanarak

canım ilk bana da bunlar yapılmıştı ama doktoruma gidip gösterdiğimde bunlar değil demişti. 1298, 677, pai, faktör II, V, VIII, XII, XIII testlerini yapmamışlar mı ki? bana sorarsan bunlar yeterli değil. aman dikkatli ve uyanık olmak lazım.

acıkcası benım genetık testlerım bunlar degıldı.tsh zaten tıroıd genelde herkese yapılır.bana yapılanlar proteın s aktıvıtesı, proteın c aktıvıtesı, faktor v,mthfr1298 ve 673.mesela benım mthfr 1298 homozıgot.ozel hastanede fıyatı yuksek olan testler bunlar.

daha iyiym canım. belim çok ağrıyor sadece. hareketi iyi bebişin. o gün nedense durgundu. 15. haftamda seyirme şeklinde hissetmeye başladım. başkaları senin bağırsak hareketin desede insan bebk hareketi olduğunu anlıyor. şuanki hareketlerde çok sert hareketler değil. sadece öne doğru eğildiğimde yada karnımı içime çekmeye çalışınca sert batma şeklinde hissediyorum. rahatsızlığa gelemiyor beyimiz galiba:)
hareket etsin diyoruz ama bu seferde az bir hareketsizlikte tedirgin oluyoruz. her an kontrol etme imkanımız olsa evde keşke. kızım bile korkuyor bişey olacak diye. üstüme titriyor yavrum. geçen hafta iğne vurduruyorduk kıza. sedyeye çıkarmak için kucağıma almak istediğimde sen alma sakın kardeşime bişey olur diye bağırıyordu:) kendi canının acısını unutup beni düşünüyor kuzum. arada soruyor bu kardeşimde ölürmü diye soruyor. dua ediyor hep.

Kızlar merhaba..ben 23 haftalık erken doğum yaptım..rahim ağzı yetmezliğinden..bunun üzerine diğer hamileliğimde başka bir sorun daha olmasın diye,malesef yalan söyleyerek pıhtılaşma testlerimide yaptıdım..

Mthfr c677 t ;heterezigot çıktı
homosistein; 19,5 (0-12 arasında olması gerekiyor)

heterezigot sonucum çıkınca genetikçi bu problem yaratmaz dedi..türk toplumunun çoğunda var dedi..yalnız homosistein moralimi bozdu..bu heterezigotun sonucuymuş...yani mthfr heterezigot çıkınca buna bağlı olarak homosistein yüksek çıkarmış..benimle aynı durumda olan varmı?varsa ne kullanıyorsunzu ilaç olarak..ben yeniden gebelik düşünüyorum..yardım ederseniz çok sevinirim.

Canim benimde mtrf 1298 heterozigot bende gecen hafta homosistein testi yaptirdim benimde 4,5 cikti doktor iyi dedi.ama igne kullandigim halde hamileliklerim devam etmedi.

Kızlar doktor vajinal ultrasonla baktı sağ yumurtalıktan çatlamış dedi ama keseyi göremedi.bhcgye baktırdı 83 çıtı(dün 35di).şu anlık sağlıklı gebelik gibi dedi.tansiyon hapımı değiştirdi.corasprine devam ve kan sulandırıcı iğneden clexean0.4lük başladı.ilk iğneyi bana vurdurdu.hatta bu defa seni sağlıkla doğurtturacam deyip bebeğe göbek adı ne koycaz dedi.bende erkek olursa senin adını koyarız ozaman dedim.o da yok kleksan koyacaz dedi.hangi takımın futbolcusu o dedim.güldü ne futbolcusu vurunduğun iğnenin adı dedi.benim doktor biraz çatlakta.

iğneye rapor çıkarmadı ama.bi bebeğimiz rüştünü ispat etsin dedi.eşimde o ne demek dedi.yani 12.haftayı bir geçelim bakalım dedi.10-15 gün sonra tekrar gel keseye bakalım dedi.öyle işte canlar.her şey yolunda şimdilik.ilk iğnemi vururken çok yavaştım herhalde 5 güne acemiliğim gider.

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayşel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]481[/TD]
[TD]KALAN:3963[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:41 ayetel kürsi

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…