Evet kullaniyordum.
Tarih supheli, bence bir test yap hamile olabilirsin :)
sağol burcucum ya içimi rahatlattın.45 derece açıyla vuruluyor demi canım yoksa vuruluşu da doktordan doktora değişiyor mu???
Ben dik vuruyordum ve oyle vurulmasi lazim diye biliyorum.
:2:ayyy dikkat et cnm valla ben ne cekiyom gripten sen hamilesin dogal seyler kullan balli limon lu ihlamur ic cnm gecmis olsun
sağol canım.tamam eklerim 300 tefriceyi bende 100 okudum devam edicem.hakkında hayırlısıyla inşalllaaah gelmez kırmızılar....
selvicim neden 2 düşük yaptım dedinki... ben sana zekai tahir burak hastanesini tavsiye ederim. ben 15 haftalık doğumumu orda yaptım sonra beni genetiğe yönlendirdiler. yani bebek incelenmesi için ben çok ısrar ettim. genetik sonucumu almak için oranın genetik bölümü var. oraya gittim. sonucumu doktora gösterdim. doktorda çok sıra olmuyor. sonra doktor güzelce oturttu eşimle beni. baya bilgiler sordu. soyağacımızı çırarttı falan filan. neyse sonra bizden kromozom testi istedi. ben de buradan araştırdığım için pıhtılaşma diye birşey de varmış ondan olabilir mi dedim. yani ısrar ettim biraz ona da bakılsın diye. ondan kaynaklandığını sanmıyorum ama yine de bakalım dedi. faktör v testi istedi sadece. neyse eksik olan diğer tahlillerime de hacettepe hematolojide baktırdım. orda da biraz ısrarettim. zekai tahirden aldığım faktör v, mthfr sonuçlarımı gösterdim. orda da heterozigot olduğunu görünce işe yarar ikna etmem diye düşündüm. buradakilere baktım birsürü kan değerlerine bakılmış. neyse hacettepede de gerekli herşeye bktırmak istiyorum dedim. ısrar ettim. bayağ şeylere baktırdım. orda da homosistein değerime baktırmam iyi olmuş. doktoruma götürdüm sonuçlarımı, baktırmam gereken şey kalmışmı dedim. bayağ çok şeye bakılmış zaten dedi.
senin genetik tahlilden kastın ne. benim baktırdıklarım ise izlediğim yolu izleyebilirsin. haa birde tabiki 3 düşük diyeceksin. benim 3 gebelik bir yaşayanım var ama ısrarım işe yaradı sanırım. ama hepsinde kanamalı geçtiği için belki 3 saydı bilmiyorum.3. özel hastanede oldu, yönlendirmediler falan de bence. hastanelerle ilgili sormak istediğin olursa bildiklerimii anlatırım.
KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]966[/TD]
[TD]KALAN:3478[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
atis:41 ayetel kürsi
KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....
canım ben ilk düşüğümde zekai tahir burak hastanesinde genetik testi yaptırmıştım zorlaya zorlaya. dr 3 düşükten sonra yapılır 1 düşük herkeste olur demişti. bende bu testi yaptırmak için 2 kez daha aynı acıyı yaşamam mı lazım demiştim gözlerim yaşarmıştı. dr da acıdı heralde yapmıştı ama sadece bana test yapıldı eşime test yapılmadı. 1 tüp kan aldılar mtfhr ye baktu bir de faktörV ve 4g/5g diğerlerine bakılmadı. mesela homosistein değerine bakılmadı. bir de ankara üniv de ben kan pıhtılaşması olduğunu söyledim saf gibi. kağıdı gösterdim dr heterozigot lduğu için hiç önemsemedi. hastalık bile değil dedi. o kadar yorulmuşum ki ısrar etmeye bile gücüm kalmamış. hacettepede hangi bölüme gittin
bilmiyorum ki canım bende beceremedim galiba.yaq bir şey soracam herkese iğne click diye kendi mi atıyor ondan sonra mı çıkarıyorıuz.
dün doktor attı mı kendi diyordu bende tık diye bi ses geldi ya diyordum bugün iğneyi yaptıktan sonra çıkarınca ucunu gene bastırdım tık diye bişey attı iğnenin ucu içine girdi.anlamadım sonuna kadar iyice mi bastırcam bi anlatsanıza.benim ilacın oolduğu yer kalın.
anlatmak istediğim yay attıktan sonra mı çıkarıyorsunuz iğneyi beceremiyorum galiba ya.....bir yardım edin neolur????
ben bu testı 1 dusuk yapan arkadasımın hemen ardından devlette yaptırdıgını duydum... bakırkoy devlet hastanesi... ama o sunu soylemıs özelde bu testı verdıler bana durumum ıolmadıgı ıcın burda yaptırcam dıyeee...arkadaşlar daha önceden forumda arkadaşlarla konuşmuştum.2 düşüğüm var ve ikiside kalp durması sonucu meydana geldi.ya bu hastaneler 3 düşük olmadan yapmıyorlar bu nalet testi.lütfen 2 düşük yapıp devlet hastanesinde bu testi yaptıranlar bana hastane adını ve randevu aldığı bölümü yazsın.korunma sürecim bitti ve çalışmalara başlamak istiyorum.ama bu korku elimi kolumu bağlıyor bi yaptırsam şu testi
canım sende 3 düşük yaptım de.senden kayıt filan istemiyorlar...
Allah bağaşlasın ebeğini..Darısı bizlere inşallah..Sendeki tek sorunda mthfr c677t heterezigotmu?Homosisteinin kaç peki arkadaşım?
eşim şimdilik cesaret edemiyorda emine yavaştan yapar.benimde canım acımadıda işte korku bebeğe bişey olur telaşı.
bu arada bana doktorum dik sokmayacaksın ilacı dedi.hatta kendi 3 defa iğneyi bana batırarak yapılmayacak şekilleri gösterdi.sanki önceden de burda kol ve bacaksa dik;göbekse 45 derece diyorlardı.benim doktor iğneyi 45 derece şeklinde sokacaksın dedi.
iğne konusunda tecrübeliler anlatsanıza bize yahu......)))
açılı vurursan ilaç deri altına girer ve daha çok morarır bende başlarda göbeğe vruyordum çok morarıyordu,şimdi bacağıma vuruyorum hem daha kolay hemde göbekteki gibi morarmıyor sadece benek şeklinde morluk oluyor,oda bazen.damara denk geldiğinde kaçaı yok kanıyor ve morarıyor. ama zamanla alışırsın.acısada morarsada herşey bebişlerimiz için.Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?