Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD][/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]966[/TD]
[TD]KALAN:3478[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atis:41 ayetel kürsi

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....

Kızlar ya içime bir kurt düştü şimdi acaba doktorum yanlış mı yönlendirdi beni ya.sizin dik dediğiniz düz tuttarak vuma demi.ben böyle sağdan 45 derece tutarak vuruyorum.eskilerden sanki öle hatırlıyorum benim gibi 45 derece şeklinde vuran var mı???

canım ben ilk düşüğümde zekai tahir burak hastanesinde genetik testi yaptırmıştım zorlaya zorlaya. dr 3 düşükten sonra yapılır 1 düşük herkeste olur demişti. bende bu testi yaptırmak için 2 kez daha aynı acıyı yaşamam mı lazım demiştim gözlerim yaşarmıştı. dr da acıdı heralde yapmıştı ama sadece bana test yapıldı eşime test yapılmadı. 1 tüp kan aldılar mtfhr ye baktu bir de faktörV ve 4g/5g diğerlerine bakılmadı. mesela homosistein değerine bakılmadı. bir de ankara üniv de ben kan pıhtılaşması olduğunu söyledim saf gibi. kağıdı gösterdim dr heterozigot lduğu için hiç önemsemedi. hastalık bile değil dedi. o kadar yorulmuşum ki ısrar etmeye bile gücüm kalmamış. hacettepede hangi bölüme gittin

Canim 50 tane okudum eklersen sevinirim.

Canim bende yeni gata genetik bölümüne gittim.pihtilasma ve kromozom analizlerine bakti sonra ordan hematolojiye gittim homosistein aptt inr gibi degerlerede orda baktirdim.hepsini yaptirip sonuc almam biray sürdü.sonuc olarak mtrf1298 heterozigot cikti cok daha onemli degil ama 3 kaybin oldugu icin hamile kalinca igneye devam dedi.

KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]1016[/TD]
[TD]KALAN:3428[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM.....

Son düzenleme:

canım benim iğnemi eşim yapıyor, sonuna kadar bastır zaten iğne kendi atıyor senin ayrıca iğneyi çekmene gerek kalmıyor.benim doktorum kendi atarsa demek ki ilacın tamamını almış oluyorsun dedi zaten doz çok önemli o yüzden dikkat et

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]1076[/TD]
[TD]KALAN:3368[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM....

arkadaşlar daha önceden forumda arkadaşlarla konuşmuştum.2 düşüğüm var ve ikiside kalp durması sonucu meydana geldi.ya bu hastaneler 3 düşük olmadan yapmıyorlar bu nalet testi.lütfen 2 düşük yapıp devlet hastanesinde bu testi yaptıranlar bana hastane adını ve randevu aldığı bölümü yazsın.korunma sürecim bitti ve çalışmalara başlamak istiyorum.ama bu korku elimi kolumu bağlıyor bi yaptırsam şu testi

ben bu testı 1 dusuk yapan arkadasımın hemen ardından devlette yaptırdıgını duydum... bakırkoy devlet hastanesi... ama o sunu soylemıs özelde bu testı verdıler bana durumum ıolmadıgı ıcın burda yaptırcam dıyeee...

Allah bağaşlasın ebeğini..Darısı bizlere inşallah..Sendeki tek sorunda mthfr c677t heterezigotmu?Homosisteinin kaç peki arkadaşım?

canım benim 677 hetorozigot ve 1298 hetorozigottu.dr.ler iğneye gerek yok sadece aspirin yeter deselerde ben risk almadım ve kalp atışını bile beklemeden iğnemi fraxiparin 0.3 lük vuruldum.çok şükür sonuç başarılı.şimdi aynı sıkıntılar tekrar başlıyor galiba.bakalım bu ay korunmayı bırakıcam inşallah güzel haberleri burdan paylaşırım sizlerle.

meraba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum bendede pıhtılaşma sorunu cıktı 2 düşük yaptımbiri 6 haftalıkken kanamayla sonuçlandı diğeri 9 haftalıkken kalbi durdu.sonra araştırma hastanesinde trombofili panelinde mthfr 1298c de heterozigot cıktı.3 doktora gösterdim hepside aynı şeyi söyledi hamile kalmadan 1 ay önce coraspin ve folik asit kaldıktan sonra clexan iğne olucam şu an hamilelik düşünmüyorum

açılı vurursan ilaç deri altına girer ve daha çok morarır bende başlarda göbeğe vruyordum çok morarıyordu,şimdi bacağıma vuruyorum hem daha kolay hemde göbekteki gibi morarmıyor sadece benek şeklinde morluk oluyor,oda bazen.damara denk geldiğinde kaçaı yok kanıyor ve morarıyor. ama zamanla alışırsın.acısada morarsada herşey bebişlerimiz için.Allah'ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Bende acılı bi şekilde vurulursa okuyorum gece gece gözlerim ancak bu kadarını gördü
Açılıdan kasıt ne acaba:26: Bende hep kollarıma vuruyorum
Bacağıma bir kere eşim vurdu üstüne basamadım bir iki ügn ve morardı bizde korktuk
KOluma vuruyoruz şuan onada yer kalmadı.Başka nereye vurulur bir bildiğin var mı canım
Şimdiden teşekkür ederim.İnşallah yavrunu sağ salim kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…