Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar dün vurduğum bugün sabah morarmıştı dün bişey yoktu.bugün vurduğum hemen sivilce gibi kabardı morumsu oldu.beceremiyom mu ya?sizdede böle şeyler oluyor mu boşa mı evham yapıyom....

kızlar dün vurduğum bugün sabah morarmıştı dün bişey yoktu.bugün vurduğum hemen sivilce gibi kabardı morumsu oldu.beceremiyom mu ya?sizdede böle şeyler oluyor mu boşa mı evham yapıyom....

büyük ihtimalle damara gelmiştir. benimde öyle olıuordu sonra alışırsın merak etme :)

eliiifffff çok sevindim..tebrik ederim..inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder gebeliğin..hayırlısıyla kavuşursun cennet kokuluna :)

slvy canım seni de tebrik ederim seninde yeni sanırım..sana da aynı dilekleri diliyorum..sağlıkla hayırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza :)

sağol canım ama ben öylesine yaptım takvimi. inşallah hamiş olurum hayırlısıyla.

selvicim neden 2 düşük yaptım dedinki... ben sana zekai tahir burak hastanesini tavsiye ederim. ben 15 haftalık doğumumu orda yaptım sonra beni genetiğe yönlendirdiler. yani bebek incelenmesi için ben çok ısrar ettim. genetik sonucumu almak için oranın genetik bölümü var. oraya gittim. sonucumu doktora gösterdim. doktorda çok sıra olmuyor. sonra doktor güzelce oturttu eşimle beni. baya bilgiler sordu. soyağacımızı çırarttı falan filan. neyse sonra bizden kromozom testi istedi. ben de buradan araştırdığım için pıhtılaşma diye birşey de varmış ondan olabilir mi dedim. yani ısrar ettim biraz ona da bakılsın diye. ondan kaynaklandığını sanmıyorum ama yine de bakalım dedi. faktör v testi istedi sadece. neyse eksik olan diğer tahlillerime de hacettepe hematolojide baktırdım. orda da biraz ısrarettim. zekai tahirden aldığım faktör v, mthfr sonuçlarımı gösterdim. orda da heterozigot olduğunu görünce işe yarar ikna etmem diye düşündüm. buradakilere baktım birsürü kan değerlerine bakılmış. neyse hacettepede de gerekli herşeye bktırmak istiyorum dedim. ısrar ettim. bayağ şeylere baktırdım. orda da homosistein değerime baktırmam iyi olmuş. doktoruma götürdüm sonuçlarımı, baktırmam gereken şey kalmışmı dedim. bayağ çok şeye bakılmış zaten dedi.

senin genetik tahlilden kastın ne. benim baktırdıklarım ise izlediğim yolu izleyebilirsin. haa birde tabiki 3 düşük diyeceksin. benim 3 gebelik bir yaşayanım var ama ısrarım işe yaradı sanırım. ama hepsinde kanamalı geçtiği için belki 3 saydı bilmiyorum.3. özel hastanede oldu, yönlendirmediler falan de bence. hastanelerle ilgili sormak istediğin olursa bildiklerimii anlatırım.

Son düzenleme:

elif ben dün cesaret edemedim eşim yaptı. ben tuttum etimi o yaptı. bir kere 90 dereceyle yavaşça soktu iğneyi. sonra yavaşça ilacı sıktı sonuna kadar. üstteki beyaz, bastırılan şey en dip kısmına kadar gitti. sonra ilaç bitti. sonra beyaz şeye bastırdı bir iki defa daha sonraiğneyi tuttuğu diğer ellerini gevşetti, bıraktı iğne kendiliğinden çıktı ve haznesinin içine girdi. çok kolay oldu hiç acımadı. sonrasında ialcın acısı 15 dk falan sürdü. ayaklarımı zatıp oturur vaziyette idim sonra yatım 15 dk kalkmadım.
seninki de doğru olmuş bence. ama tık diye bir ses hatırlamıyorum. eşim hemşireden daha iyi yaptı maşallah) elifçim böyle böyle alışcaz bizde... eşim hayatta yapamam diyordu. bence eşine yaptı sende. deneyin bi. biz ikimizde yapabiliyor olalımdiyorum. herzaman onu nerde bulacam. bazen iişten geç geliyor. ya da koluma kendim yapammki...

yavaş yavaş sakince yap. kendin iğneyi çıkarma. iğne kendi etten çıkıp haznesine girecek. ilaç hiç boşa gitmesin. önce pamukla bastırıp iğne çıkarılmayacak. internetten clexan nasıl kullanılır diye yazdım okudum sen de bir oku. ağzına gelen tatın sebebi bebektir bence canım. benim de ekşi tat gelirdi...

Son düzenleme:

sağol camile.amin inşallah sonuna kadar sağlıkla sağlıklıca sağ salim olur her şey

eşim şimdilik cesaret edemiyorda emine yavaştan yapar.benimde canım acımadıda işte korku bebeğe bişey olur telaşı.

bu arada bana doktorum dik sokmayacaksın ilacı dedi.hatta kendi 3 defa iğneyi bana batırarak yapılmayacak şekilleri gösterdi.sanki önceden de burda kol ve bacaksa dik;göbekse 45 derece diyorlardı.benim doktor iğneyi 45 derece şeklinde sokacaksın dedi.

iğne konusunda tecrübeliler anlatsanıza bize yahu...... )))

prospektüste sıyırır şekilde değil dikey larak yapılır yazıyor. clexan nasıl kullanılır yaz ve T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü sitesinden bir okusana canım. eskiler de bize cevap yasın lütfen.

elif sana uğur getirdi takvim bana da getirsin))

evet evet demin farkettim hayırlı olsun diyecektim uyku sersemiyim tansiyon hapımı içmeye kalktım da belkide kız dün koydu farketmemişsindir elif sus dedim.hayırlı olsun iyi düşün iyi olsun her şey.....

bu arada sabah 8 tansiyon hapı-sabah 10 coraspirn-ikindi4 de tansiyon hapı-gece 10 iğne-gece 12 tansiyon hapı.....inşallaaahhhh bebeişim sağlıklı sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatla sağ salim kucağımda olur.tabi bu niyet aynen sizler içinde canlarım pıhtıdaş kardeşlerim....

az önce yaptım. 1 haftalık hamileyim. güzel birşeymiş yaa. çok hoşuma gitti. az önce kızım uyandı geldi bakıyor. tabi benim takvimim olduğunu bilmiyor. takla atan bebek baya hoşuna gitti. anne bak nazar boncuğu var falan diye baya inceledi. inşallah selviye de bana da takvim şans getirir. değiştirmek zorunda kalmayız.
çok ilacın varmış canım yaaa. daha elevit folbiol balık hapı falan olacak ) folbiol almıyormusun hala?

bak onu yazmayı unutmuşum birde kahvaltı arasında elevit içiyorum.yok canım folbiol vermiyor benim doktorum elevit kullandırıyor sadece gebelikten önce çok düzenli içmedim sadece bu ay emin gibiydim ya.son 1 haftadır düzenli içiyordum.midem mahvoluyor ilaçlardan.benim doktor 12.hafadan sonra kan hapı veriyor birde

kızlar çok fenayım grip oluyom galiba parmak uçlarım bile ağrıor,boğazım yanıyor kuru kuru öksürüyorum.başım filan sersem gibi gözlerimi zor açıyorum

burcu canım cevabın için çok sağol peki coraspinde kullanıyormuydun iğneyle beraber gebelik öncesi?
Evet kullaniyordum.

Tarih supheli, bence bir test yap hamile olabilirsin :)

Allahim anali babali buyutsun kuzucum gozunaydin
Hakkinda hayirlisi cnm
bende öle düyorum canım....

sevinç canım inanki her namazımda her dua etttiğimde sizlerede ediyorum....
Allah razi olsun cnm
kızlar çok fenayım grip oluyom galiba parmak uçlarım bile ağrıor,boğazım yanıyor kuru kuru öksürüyorum.başım filan sersem gibi gözlerimi zor açıyorum

:2:ayyy dikkat et cnm valla ben ne cekiyom gripten sen hamilesin dogal seyler kullan balli limon lu ihlamur ic cnm gecmis olsun

Tefriciyemi 300 e tamamladim duzelt cnm Rabbim kabul etsin
Bugun benim bat dua et gelmesin korolasica kirmizilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…