Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Saçmalığa bak aman yaa.Banada öyle dediler ama ben yaptırdım 3. defa aynı acıları yaşamak istemedim
Ben Zeynep Kamilde yaptırdım testlerimi genetik pıhtılaşma bağışıklık hormon vs.
Hemde ücretsiz canım.Geçmiş olsun

ben erkan türköz ile başladım ilk 2 kaybım onunla oldu ve bana bu şekilde olmayacağını, iğnelere rağmen böyle olmaması gerektiğini ve tüp bebek yaptırmamı söyledi.
biz semih özeren,nuri hüseyünoğlu,yaşar çeğil,mehmet ataman vs vs. ayrıca istanbulda tüp bebek merkezine gittik hepsi bize dedi ki "sizin çocuğunuz oluyor, normal denemeye devam." ama korkuyorum artık. peki canım eray bey sana böyle bir açılım , değişik bir fikir sundu mu? tüpün faydası olabileceğini falan söyledi mi?

Günaydınlar herkeze...
Bol güneşli sabahlar...
Düşüğümün sebebnini en sonunda ogrendik... doktor dedıkı testlerınde bı sorun cıkmadııı... pıhtılasma sorununda yok...
ama bişeyı atlamısız sen tam hamılelıgının içindeyken daha 2. haftasına falan denk gelıyo, yuksek atesle hastanemızın aciline gelmıssın ve sana bı guzel iğnelerı dayamıslar... mecburıı (cunki atesım 39 dereceye cıkmısdı kendımde deıldım artık) bu yuzden beebgın tam tutunma evresınde dırencsız kalmıssın buyuk ıhtımalle bu yuksek atesden dolayı dusmus dedı bıdahakı aya onumuzdekıı ayy işallah yumurtlama takıbıne baslkıcaz bu sefer doktor kontrolu altında olcak herseyy...:18: bu sefer bebeişim yaramazlık yapmaz işallah tutunsun bana sıkı sıkı
Rabbim hepimize tez zamnda evlatlarımızı saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin işallah..

Merhaba kızlar, ben de sizin sayenizde bu forumda çok şey öğrendim. Bunun için herkese teşekkür ederim.
Benim de 2 düşüğüm var, test sonucum sadece mthfr 1298 homozigot mutant çıktı, gittiğim doktor iğne kullanacağız dedi.
Şimdi yeni hamile olduğumu öğrendim, istanbulda bayan bu konuda uzman doktor ismi biliyor musunuz.
Bayan olması önemli benim için, biraz kendi psikolojim için tercihim:)

merhaba, kan pıhtılasması yuzunden ıkı kez düşük yaptım doktorum bana coraspin verdi her gün bı tane ıc hamıle kalınca yanıma gel dedı..hamıle kaldıktan sonra iğne vurulacağımı söyledı,kullandım ama düşük yaptıktan sonra 3 kez adet gördum hala hamıle kalmadım..günü birlık ılıskıye gırdık olmadı ayaklarımı duvara dıktım olmadı..ilk zamanlar hemen hamıle kalıyodum
sımdı bu kadar ugrasmamıza rağmen olmadı benım gıbı bu sorunu yasayan arkadaslarım varmı benı bıraz bılgılendırırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler.

3 düşük yaptım de gitsin. uydur bir hikaye. bizi yalana onlar itiyor. özelde yaptım yönlendirmediler, evde yaptım anlamadım, sonra anladım falan filan uydur işte birşeyler. ha 2 ha 3. araştırmıyorlarki. geçmiş olsun.

merhaba;
ya bende okmeydan ssk dan aldım randevu orda bir tanıdık çalışıyor.sistemde çıkıyor demiş gelip yaptıramaz o testi demiş.

yok öyle birşey yaa. evde yaptım dersiniz. kendiliğinden düşme de netice de düşük. ölü doğum gibi sayılır. ona da düşğk deniyor neticede. etti 3.

Canım moralini bozma. Bak ben soğan kürü yapıyorum bu ay. Hem hormonal dengesizliklere hem kistlere çok iyi geliyormuş. Bence sende vakit kaybetmeden başla. Ne kadar doğal yollarla tedavi olursan o kadar iyi sonuçta.
Umudumuzu kaybetmiyoruz kızlar. Allahım her şeyin hayırlısını nasip eder inşallah...

adetlıyken ve haftasonu ıcmıyorum.adetlıyken kanamanı arttırır demıstı doktorum

Kürtaj olduysan sonraki adetlerin de öncekilere göre az geliyorsa rahimde yapışıklık olmuş olabilir, istersen doktorunla konuş yapışıklık bildiğim kadarıyla rahim filmi ile anlaşılıyor.

canım 65 okudum 150 oldu

Kürtaj olduysan sonraki adetlerin de öncekilere göre az geliyorsa rahimde yapışıklık olmuş olabilir, istersen doktorunla konuş yapışıklık bildiğim kadarıyla rahim filmi ile anlaşılıyor.

Merhaba bndede ayni sirun var bir turlu gebe kalamiyorum 7 ay oldu oncekilerden hemen kalmistim rahim filmi falanda cekildi siru. Yok ama olmayinca olmuyor iste bu ayda olmazsa asilama dedi doktorum bakalim hayirlisi artik!!!

:18:yok cnm yaa gecen ay ewde test yaptim ikinci cizgi silkk cikti hemen kan verdim
Fakat negatif cikti o uuzden biraz bekleyeyim diyorum ama igne olayi yuzunden beklemekte
Istemiyorum sastim kaldim

Canım ne zaman yaptın idrar testini.
Normalde idrarda çıkıyorsa kanda hemen çıkar ama.
Adet gecikince tekrar kana baktır bence.

:18:yok cnm yaa gecen ay ewde test yaptim ikinci cizgi silkk cikti hemen kan verdim
Fakat negatif cikti o uuzden biraz bekleyeyim diyorum ama igne olayi yuzunden beklemekte
Istemiyorum sastim kaldim

hadi bakalım inşallah seviçcim. sıra sende. senden sonra da ben varım) hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın güzel bi hafta olur inşallah:)

vakit yok alıntı yapamadım:)

elif bende iğneyi dik şekilde yapıyordum canım

cemocan nerelerdesin canım prensesimiz nasıllar

mltm gözükmüyor yada ben kaçırıyorum

burcu_gen büyüdümü oğluşun agucuklar gülmeler başlamıştır artık

bi arkadaş yazmış hamile kalamıyoırum daha önce kolay kalıyodum diye çok stres yapıldığı için olmuyor bende aynıydım her ay neden neden diye kafam felaket olurdu artık dedim ki aman bu ay gidip takip yaptırıcam o ay geldi oğluşum biliyorum çok zor birbirimizi biz anlıyoruz ama sadece biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…