arkadaşlar daha önceden forumda arkadaşlarla konuşmuştum.2 düşüğüm var ve ikiside kalp durması sonucu meydana geldi.ya bu hastaneler 3 düşük olmadan yapmıyorlar bu nalet testi.lütfen 2 düşük yapıp devlet hastanesinde bu testi yaptıranlar bana hastane adını ve randevu aldığı bölümü yazsın.korunma sürecim bitti ve çalışmalara başlamak istiyorum.ama bu korku elimi kolumu bağlıyor bi yaptırsam şu testi
mrb ; şu anda öyle üzüldüm ki senin için benimde üç düşüğüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.biliyormusun bende senin gibi düşünüyorum bir yerde bir şey var ama ney bilinmiyor.inan bende çok yoruldum.ben dr. Eray Çalışkana gidiyorum.senin gibi gitmediğim doktor kalmadı hepsine bir umut dedim ama hep hayalkırıklığı..sen hangi doktora gidiyorsun.
canım kırmıızzzııılllaaarrr gelmedi demi....
Merhaba kızlar,
gebelik öncesi aspirin kullananlar, adetliyken de aspirini içiyor musunuz, yoksa adet başlayınca aspirini kesip, bitince tekrar mı aspirin içmeye devam ediyorsunuz?
Yok kuzum henuz gelmedi :18: valla bir hft felan bekliim diyorum ama eger varsa bisi igneye baslamam gerekiyor
Vakit kaybetmektende korkuyorum :18: aynen bu durumdayim
arkadaşlar daha önceden forumda arkadaşlarla konuşmuştum.2 düşüğüm var ve ikiside kalp durması sonucu meydana geldi.ya bu hastaneler 3 düşük olmadan yapmıyorlar bu nalet testi.lütfen 2 düşük yapıp devlet hastanesinde bu testi yaptıranlar bana hastane adını ve randevu aldığı bölümü yazsın.korunma sürecim bitti ve çalışmalara başlamak istiyorum.ama bu korku elimi kolumu bağlıyor bi yaptırsam şu testi
merhaba;
ya bende okmeydan ssk dan aldım randevu orda bir tanıdık çalışıyor.sistemde çıkıyor demiş gelip yaptıramaz o testi demiş.
adetlıyken ve haftasonu ıcmıyorum.adetlıyken kanamanı arttırır demıstı doktorum
merhaba, kan pıhtılasması yuzunden ıkı kez düşük yaptım doktorum bana coraspin verdi her gün bı tane ıc hamıle kalınca yanıma gel dedı..hamıle kaldıktan sonra iğne vurulacağımı söyledı,kullandım ama düşük yaptıktan sonra 3 kez adet gördum hala hamıle kalmadım..günü birlık ılıskıye gırdık olmadı ayaklarımı duvara dıktım olmadı..ilk zamanlar hemen hamıle kalıyodum
sımdı bu kadar ugrasmamıza rağmen olmadı benım gıbı bu sorunu yasayan arkadaslarım varmı benı bıraz bılgılendırırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler.
KIZLAR 23 OCAK MEVLİD KANDİLİNE KADAR 4444 SALAVAT-I TEFRİCE OKUYACAZ O GECE DUALIYACAZ.KATILMAK İSTEYENLER KAÇ TANE OKUDUYSA GERÇEK İSMİYLE YA BANA ÖZELDEN MESAJ ATSIN YA DA BURADAN YAZSIN.AMA LÜTFEN 22 OCAK GÜNÜNE BİTİRMEYE ÇALIŞALIM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz salavatı tefricelerin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Salat-ı Tefrice[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD][/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül-066[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilbar[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_23[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]ayşe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD][/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesemm[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]nese[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzukizim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arzu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD]1076[/TD]
[TD]KALAN:3368[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
atis:41 ayetel kürsi
KIZLAR BİR KPONTROL EDİNDE HATA VARSA DÜZELTEYİM BİRDE BANA OKUDUĞUNUZ ADETTEN SONRA TOPLAM KAÇ TANE OLD.YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
ÖRNEK 50 OKUDUM TOPLAM 300 OLDU GİBİ....
ÇARŞAMBA KANDİL O ZAMANA KAADAR BİTİRMEYE ÇALIŞALIM....
Kürtaj olduysan sonraki adetlerin de öncekilere göre az geliyorsa rahimde yapışıklık olmuş olabilir, istersen doktorunla konuş yapışıklık bildiğim kadarıyla rahim filmi ile anlaşılıyor.
kan testı yaptırmadın mı sevınc
:18:yok cnm yaa gecen ay ewde test yaptim ikinci cizgi silkk cikti hemen kan verdim
Fakat negatif cikti o uuzden biraz bekleyeyim diyorum ama igne olayi yuzunden beklemekte
Istemiyorum sastim kaldim
:18:yok cnm yaa gecen ay ewde test yaptim ikinci cizgi silkk cikti hemen kan verdim
Fakat negatif cikti o uuzden biraz bekleyeyim diyorum ama igne olayi yuzunden beklemekte
Istemiyorum sastim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?