Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elifcim benimde toplam 155 oldu canım

yaa evet hilal doktora gidecekti pazartesi iş çıkışı bir daha girmedi sanırım. ben de görmedim. inşallah herşey yolundadır.

Kızlar hamiş olduğunuzu anladıktan ne zaman sonra ilk iğnenizi vuruldunuz.kimi dr.ler kalp atışını bekleyin diyor.

Yani ilk iğnenizi ne zman vuruldunuz acil yazarsanız çok sevinirim.

Birde dozunu neye göre ayarladınız.kaçlık vuruluyorsunuz.sevgiler

Kızlar hamiş olduğunuzu anladıktan ne zaman sonra ilk iğnenizi vuruldunuz.kimi dr.ler kalp atışını bekleyin diyor.

Yani ilk iğnenizi ne zman vuruldunuz acil yazarsanız çok sevinirim.

Birde dozunu neye göre ayarladınız.kaçlık vuruluyorsunuz.sevgiler

canım çok geçmiş olsun Allah evladına uzun ömürler versin. geçen sene aralık ayında 6 haftalık hamileyken kalp atışını alamadık kürtaj oldum.bu sene eylül ayında tekrar hamile kaldım kalp atışını aldık bu defada sonraki kontrolde 9 hafta 3 gün olması gerekirken 8 hafta 3 günde kalmış yine kürtaj oldum tabi bu dafa Ankara da özel bi hastaneye gittik hsg çekildi ve rahimde perde olduğu anlaşıldı 1.5 ay önce ameliyatımı oldum doktorum önlem olarak birde trombofiliye bakalım dedi ce kan pıhtılaşması da çıktı yani bana o bebeklerin durması olanaksız gibi birşeymiş dedi rabbim hayırlısını versin hepimize bu şekilde bi sıkıntın var mı bilmiyorum ama mutlaka kontrollerden geçmeni öneririm

canım öğrenir öğrenmez başlamıştım adetim 2 gün gecikmişti. dozu ise herkesin farklı benim başta 0,4 clexane dı.

o perde bende de varmış. yıllardır giriyorum usg ye kimse söylemedi. ama pazartesi ben de öğrendim varmış. ama br kızım var. kanamalı geçti. acaba bu rahimdeki bölme kanama yapar mı? ne gibi zararları olabilir. gerçi doktorum önemli değil dedi. belki kademeleri vardır. ondan benimki önemli değildir. adı uterus septus. ama pek üstünde durmadı doktor. hatta ben bile unutuyorum bazen böyle brşey olduğunu.

Aynen, ben de çok merak ediyorum zekai tahirde kalp atışlarını aldıktan sonra başlatıyorlarmış. Hastane politikasıymış... 6. hafta falan alınıyor kalp atışı. Geç olmaz mı diye endişeleniyor insan....

Arkadaşlar Merhaba bu topiği yeni gördüm ve yazmak gerektiğini düşündüm.Kısaca size hamilelik geçmişi anlatmak istiyorum.
2012 Ocak ayında ilk bebeğime hamile olduğumu öğrendim.Herşey yolundaydı taki 21. Haftya kadar ne kanama ne ağrı ne sızı hiç bişi yaşamadım.21. Hafta içindeyken bir gün hareket etmediğini farkettim bebeğim ölmüştü..Akabinde bi dolu tahlil test vs. sonuç KADER dendi. 4 aylık aradan sora tekrar istemeye başladık ve hamile kaldım.(SAT 20 EKİM)Yine herşey sorunsuzdu.Geçmişimi biliyor diye eski doktoruma gidiyorum önlem olsun diye coraspirin kullandırtıyordu 6.Haftadan beri..Şuan 15. Haftamızdayız...İçime bir kurt düştü başka bir doktora daha gitmeye karar verdim.İyi bir doçent önermişti arkadaşlarım..Neyseki iki gün önce kendisi ile görüştük.Bebeğin gelişimi normaldi.Fakat bebeğe giden damarlardan biri açık diğeri kapalı dedi.İğneye başlamalısın dedi...Ve biraz tıbbı bilgi verdi..Dediki tek damar 21. haftaya kadar bebeğin beslenmesi için yeterlidir.fakat 21.haftadan sora artık onu beslemek için tek damar yetmeyebilir.bebek ölümü gerçekleşebilir(İlk bebeğim bu sebepten gitmiş olabilir çünkü bahsedilen haftalar aynı) Herneyse şimdi coraspirinin beraberinde fraxiparine 0.4 lük kullanmaya başladım...Ama kafama takılan bi dolu şey var size sormak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevi,nirim.

1- İğne 12-16 saat etkiliymiş.Ben sabah iğne akşam aspirin alıyorum.İğneyi akşam vurunmam dahamı mantıklı.Çünkü kan akışı gece yavaşlıyor derler..
2-Sizce iğne için geç kalmış olabilir miyiz.Tek damarı açmak için yeterlimidir..Açılması uzun sürermi?
3-Yan etki olarak neler yaşadınız.Baş ağrısı yapmışmıydı....Uyku vede
4-Bu aşamada tahlil yapılırmı yaptırmalımıyım...
,
Ne olur yardımcı olun.....Bütün bunlar ilk duydugumda aklıma gelmediği için doktora danışamadım..Forumu okudukça sorular gelişti aklımda...Son soru
5-12 şubatta ikinci randevumuz var 15 günde bu iğnelerin etkisini görürmüyüm sizce...

amin canım..rahimle ilgili bir sıkıntı yok benim ama trombofili olabilir dedi doktorum..ama ben sana sonuçlarda birşey çıksada çıkmasada birdahaki hamileliğinde coraspin ve iğne kullandıracam dedi.bakalım yarın araştırma hast. gidip genetik test yapmalarını istiyecem..hepimiz için hayırlısı ne ise öyle olsun..

slm burcu nasılsın. seni online gördüm merhaba deyim dedim. mert nasıl?
sen burda olduğuna göre uyuyordur..

Son düzenleme:
slm burcu nasılsın. seni online gördüm merhaba deyim dedim. mert nasıl?
sen burda olduğuna göre uyuyordur..

İyiym canim. Uyumuyor da babaannesinin kucaginda dolasiyor ben de arada bakayim dedim hazir firsat bulmusken. Tabi tam aciyorum forumu o arada agliyor ya da birsey oluyor acik birakip gidiyorum.
Bugun asilarini oldu insallah atesi falan cikmaz, onun disinda bir sorun yok cok sukur.
Sen nasilsin? Kac gun var adete?

bende yeni katıldım aranıza düne kadar 2013 annelerini takip ediyodumm(dün düşürdümm bebeğimi 6-6,5 haftalıktı siz tekrar kontrole gittnizmi ve neler yapıldı kontrolde??bilgi verebilirmisiniz...ben araştırma hastanesindeydim ve çok yordular hertürlü incelicez diye korkuyorumm...neye bakıolar...neler yapılıyor??

tahmin edebiliyorum. bir fırsat vermezler. hele bir ayaklassın...
sen daha dur bunlar senin iyi günlerin))
iyi aman bir sorun olmasın. ateş de olmaz inşallah. ateş düşürücü verdiysen aşıdan önce bişey olmaz merak etme.
benim çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor)) 12 si adet daha var bakalım ne olacak. görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…