Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mesaj kutun dolu boşaltsana

çok iyi değilim gece çok uyanıyorum atesten.canım senin ateşi çok anlaadım dur bakalım bir gireyim.akıntını hiç yazmıyorsun ama ne durumda akıntın.aslı grafiğe göre dünde yumurtlamış olabiilrsin.çok acayip oldu senın ateş

sana katılıyorum şenay. çok güzel ifade etmişsin. hamilelikten dolayı bu kadar şiddetli geçiriyor elif hastalığı. uzun süredir hasta aslında. vücut direniyor, daha hamilelliğe alışamadı galiba. hayırlısı olsun inşallah.

Benim de bebegim iyiymis Cok sukur ya.. ilk defa bukadar buyudu bebegim .. insallah herkes kavusur bebegine ya kolay degil gercekten. 17. Haftayi Bende gorebilcekmiyim yaa:)

slm. inşallah rabbim tamamına erdirir. gebelik takvimi oluştursana canım. biz de görelim kaç haftalıksın?

aspirin kanama yapıyor (düşük tehddidi) ama clexan kanı sulandırıyor. ben sordum doktora. ikisi bize aynı şey gibi geliyor ama değilmiş. ama çok uzun sana anlatamam şimdi dedii. ama aspirin kullanmaman gerek dedi bana. sadeve iğne dedi. burada kimse takılmasın tabi bu söylediklerime. aspirin ve iğne bir arada kullanan çok kişi var. benim hep kanamam olduğu için böye demiş olabilir. benim doktorumun tedavisi böyle.
yani anlıycağın aspirini kanaman olduğu için kesiyor. ama clexan bebeğinin yaşam kaynağı...doktoruna güven...

günaydın. nasılsın canım?nasıl oldun? yavaş yavaş daha iyi olursun artık.
benim ateş 36,2
20 dua okudum. çok öpüyorum.

günaydın. nasılsın canım?nasıl oldun? yavaş yavaş daha iyi olursun artık.
benim ateş 36,2
20 dua okudum. çok öpüyorum.

canım halsiz ve keyifsizim.suratsızım biraz.bu gece rüyamda hep bebekle uğraştım.şu salı günü gelsede bir doktora gitsem inan daha iyi olacağım.ateşim ço yok 37 bile olmadı daha ama elim ayağım yanıyor.tabi adet olmamamdan da kaynaklı galiba.bilmiyorum bakalım.eklem ağrılarım flan olmasa halsizliğim hamilelikten diyecemde.soğuk algınlığı.
ateşini şimdi girerim canım....

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 [/TD]
[TD] 385 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

inşallah canım inan senin gibi biz de merak ediyoruz bebeğini. inşallah iyi olacak. yapacağın tek şey dinlenip güzel beslenmek vaşka birşey düşünme moralini yüksek tut ki bebeğin de güçlü olabilsin. sen böyleysen onu düşün. güç ver ona tamam mı?

eliff canımm gunaydın nasıll oldunn ben ateşimi yolladım yukseldıı 36.1 bugunkuu canım, sen nasıl oldun bugun daha ıyısındır umarımm

yaa evett yazdıgını gormedımm boşalttıım şimdii, akıntımm beyaz yapışşıkk canım,

inşallah canım.grafiğin benim kafasızlığımdan öle oldu.bugünkünü ekleyeceğime dünkünü değiştirmişim.düzeltiyom şimdi.

aslı evet grafiğin senin gibi çılgın ve stresli....

canım nasıl oldun. umarım daha iyisindir. yatışa devam bu ara çok yormamanı tavsiye ediyorum canım kendini. en azından salı günü dr. a gidene kadar tuvalet ihtiyacının dışında yataktan kalkma canım.

Bayanlar topiğinizi okumaya çalışsamda beceremedim sizlere sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 20 haftalık erken doğum yaptım. RAhim ağzı yetmezlğinden şüphelendiler ama pıhtılaşma testide yaptılar. Test sonucunda MTHFR1298 heterazigot çıktı diğerleri normal. sonra birde Homosistein 7,96 çıktı değer aralığı 5 - 15. Doktorlar (Genetik doktoru ve kadındoğumcu) 2. gebelik öncesi sadece folik asit yeterli dedi hamileliktede b12 takviyeli vitaminler yeter dediler. Şimdi sizlerden bu durumda olanlar var mı? Sizlere ilaç olarak ne kullandırıyorlar. Birde bu konuda Ankarada önerebileceğiniz doktor var mı?

canım halsiz,yorgun ve suratsızım.tüm gece bebekle ugrastım ruyamda.salı olsada gıtsem doktora.aslında yarın eve donerken gıtsem mı acaba dıyorum ama erken olur daha 4 gun oldu. bu arada kızlar ben bu gece ayetel kursilerden bırını dualayayım.digeri tamamlanınca hildan ve ceylın dualasın olur nu hıldan ve ceylın.bu arada melek ogretmen ne yaptı acaba,hıldsnda doktora gıttı snra bırdaha gırmedı haberı olan varsa bılgılendırsın bızı

ben dualayım canımda nasıl yapacağım. anlatda eksik yanlış yapmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…