elifcim bende duanıza katılmak istiyorum kabul ederseniz 20 tane okudum şimdilik.adetim yeni bitti.
elifçim canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. inş. biran evvel toparlarsın. bu kadar ağır geçirmenin bir nedeni de hamileik. bağışıklık sistemin değiştiği için direncin aalıyor. umarım çabuk toparlarsın. nane lion ve balla geçiştirmeye çalış canım. canım ben 50 ayetelkürs okudum allah kabul etsin inş.
Benim de bebegim iyiymis Cok sukur ya.. ilk defa bukadar buyudu bebegim .. insallah herkes kavusur bebegine ya kolay degil gercekten. 17. Haftayi Bende gorebilcekmiyim yaa:)
ay cnm mltm cok saol ıcım rahatladı panıkledım cok korktum elım karnımda habıre ayetel kursıyı okuyorum rabbım mutlulugumu yarım bırakmasın..aspırını kesınce herhalde clexanla hap fazla geldı dıe kestıgıını dusundum doktora bıseyde soramadım aptal gıbıydım ztn pazartesı kalp atısı ıcın gıdıcem ınş.duyarım sesını aspırene devam ettırırmı acaba bılemedım
günaydın. nasılsın canım?nasıl oldun? yavaş yavaş daha iyi olursun artık.
benim ateş 36,2
20 dua okudum. çok öpüyorum.
canım halsiz ve keyifsizim.suratsızım biraz.bu gece rüyamda hep bebekle uğraştım.şu salı günü gelsede bir doktora gitsem inan daha iyi olacağım.ateşim ço yok 37 bile olmadı daha ama elim ayağım yanıyor.tabi adet olmamamdan da kaynaklı galiba.bilmiyorum bakalım.eklem ağrılarım flan olmasa halsizliğim hamilelikten diyecemde.soğuk algınlığı.
ateşini şimdi girerim canım....
mesaj kutun dolu boşaltsana
çok iyi değilim gece çok uyanıyorum atesten.canım senin ateşi çok anlaadım dur bakalım bir gireyim.akıntını hiç yazmıyorsun ama ne durumda akıntın.aslı grafiğe göre dünde yumurtlamış olabiilrsin.çok acayip oldu senın ateş
inşallah canım inan senin gibi biz de merak ediyoruz bebeğini. inşallah iyi olacak. yapacağın tek şey dinlenip güzel beslenmek vaşka birşey düşünme moralini yüksek tut ki bebeğin de güçlü olabilsin. sen böyleysen onu düşün. güç ver ona tamam mı?
inşallah canım.grafiğin benim kafasızlığımdan öle oldu.bugünkünü ekleyeceğime dünkünü değiştirmişim.düzeltiyom şimdi.
aslı evet grafiğin senin gibi çılgın ve stresli....
canım halsiz,yorgun ve suratsızım.tüm gece bebekle ugrastım ruyamda.salı olsada gıtsem doktora.aslında yarın eve donerken gıtsem mı acaba dıyorum ama erken olur daha 4 gun oldu. bu arada kızlar ben bu gece ayetel kursilerden bırını dualayayım.digeri tamamlanınca hildan ve ceylın dualasın olur nu hıldan ve ceylın.bu arada melek ogretmen ne yaptı acaba,hıldsnda doktora gıttı snra bırdaha gırmedı haberı olan varsa bılgılendırsın bızı
cnm ismim yeliz 10 tane daha okudum toplam 30 olducanım gerçek adını da yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?