Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kesenin boyunu soylemedi cnm bnde sormadim kac haftalik diye srdum sadce o nedenle bilmiyorum

Ohh maşallah artık sonlara yaklaşmışsın sen. Darısı bizlere inşallah. Bende ilk düşükten sonra yaptırmıştım testi doktorum zaten karın ağrılarım vardı hamileliğimde o yüzden direk trombofili olabilirsin deyip yaptırmıştı ve doğru çıktı. Ama ikincisi dış gebelik olunca iğneyi bıraktık başladığımız ve gebelik sonlandırıldı. Yeterki sadece iğneyle bu sorunu çözeriz ve bizde bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla. Rabbim başka sıkıntılar göstermesin artık. Bir dış gebelik yaşadım felaket birşeydi. Ağrıları sancıları hayati tehlikesi olan, iç kanama riski yüksek olan, tüpleri alınma tehlikesi olan bir hamilelikti. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bana da kimseyede. Kolay bir doğum nasip etsin Rabbim sanada, arada bir görünün böyle moral oluyorsunuz bize.

dün akşam bana mesaj atmıştı. ağrısı vardı ve dediğin gibi kahverengi akıntısı gelmiş yine.

Eminecim ilaclarim folbiol,elevit,ecopirin kullaniyorum bide aksamlari clexan 0.4 .
Diyeti neden verdi bilmiyorum kilo almamam icin dikkat etmelisin dedi bidaha gttgmde daha detayli srcam oraya gidince kafamdaki btn sorular ucuyo kasilip kaliyorum ya ewe gelince sinir oluyorum sorulari unuttum diye 15 gun sonra kalp atsini dymak icin cgrdi allhn izniyle sana nlr dedi dr?

Ohh maşallah bu ay gerçekten bereketli bir ay sanırım. Topiclerde birçok hamile haberleri var bu ay. Rabbim sonuna kadar sağlıklı nasip etsin inşallah. Hepimize hayırlı hamilelikler versin.. Tüm isteyenlere ve bana..:)

Bak canım böyle umutsuz olmak sadece kendine ve eşine zarar verir. Bende ilk bebeğimi kaybettiğimde 8 haftalıktı. Ama pıhtılaşmam varmış bilinmediği için kaybetmişim. Sonra öğrendik ikinci gebeliğimde hemen cleaxe 0,4 başladık ve coraspirin devam ettim ama bhcg değerim yüksek olduğu halde keseyi göremedik. Dış gebelik olduğuna karar verildi. Çok ağrılar çektim çok yan etkili iğne kullandılar düşürülmesi için herkes bir iki dozla düşürürken ben 3 dozla düşürdüm ancak değerlerimi. Ve ciddi bir hayati tehlikem vardı iç kanamayla ölebilirsin dedi doktorum çok dikkatli ol. Acil ameliyata alabiliriz seni her an dedi. O an bebeği unuttu herkes, eşim.. Ama ben hala onu kaybettiğim için üzülüyordum kendim ölebilirim diye değildi. Ama hayat... Rabbimin dediği olur, Ol demeden de hiçbir şey olmaz bu hayatta biliyorsun. Rabbim inşallah bundan sonra sağlıkla verir ve sıkıntılara düşürmez. Bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Eşinle bu konuda tartışma boşyere sadece birbirinizi üzersiniz. Aksine desteğe ihtiyacın var. Bunlar aşılmayacak problem değil. Şükür ki çocuğumuz olabiliyor inşallah sadece iğneyle çözeriz bunu ve geçerrrrrr gider böylece.. Yıllar sonra bu sıkıntıları hatırlamayız sadece çocuğumuz gözlerine bakarken mutluluğu görelim yeter ki. Sen yaz biz hepimiz burda birbirimize destek olabiliyoruz. Sağolsun arkadaşlarla herşeyi konuşabiliyoruz. Yeniyiz burda eskilerden çok fikir alabiliyoruz. Herkesten Allah razı olsun..

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 90 kalan [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Son düzenleme:
arkadaşlar ihlas suresini bitirdik Yeni duamız
Fatiha suresidir katılmak isteyenler isim yazdırabilir
listede olupta katılmak istemeyenler çıkabilir.
Rabbim tez zamanda okumuş olduğumuz dualar
yüzü suyu hürmetine Gönlümüzün muradını versin..
aminnn...

canım ben bugün okuyabildiğim kadar okurum. yarın ankara'ya gidiyorum kısmetse. orada nete giremeyeceğim için az da olsa duaya katılmak isterim canım.

sevıncım 20 tane fatıha okudum canım allah kabul etsın
elıften haber cıkmazsa aksam duasını ben bıldıgım sekılde yaparım.onemlı olan nıyettır dıye dusunuyorum ner dersınız kızlar sonucta bırlıkte okuduk.herkesın duası bu

kızlar hepinizin iyi haberlerle dönmenize sevindim. Elifi merak ettim. umarım o da iyidir. dün kahverengi lekesi varmış inşallah birşey olmaz.
canım ara ara sancım oluyor.akıntımda kahverengi oluyor ara ara.bakalım inşallah bişey olmaz.

canım bugünkü ateşim 36.1

ekliyorum grafiğe.

canım nereden yapacaksın iğneyi.karından mı?benim doktorum da karındanda bacaktanda 45 derece yataydan vurduruyor.dk vurmayacaksın dedi.eskiden tek vuruyordum mosmor oluyordu.şimdi eşimle yapıyorum morarmıyor.o deriyi sıkıyor ben iğneyi vuruyorum.tık diye atınca hemen pamukla bastırıyorum hiç morarmıyor artık şükür.

Canim tam bilmiyorum onu elif yazmisti bir ara ama neyse gelir bugun anlatir
Elifcim duamiz bitti nasil yapacaktik duasini yazarsan canim.
aynen duanın başında yazdığı gibi.serpil okuyabilirsen önce bi yasin oku peşine;
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuzYASİNİ ŞERİFİN VE İHLAS SURESİ hürmetine elife,yelize,aslıya,zehraya,senaya,selviye,sevince,emineye,bana,serapa,nazifeye,vildana,hilale,
ayseye,emele,bernaya,selmaya ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
şeklinde duasını yaparsın.

kızlar hakkınızı helal edin ben bu duaya katılamadım.halimi biliyorsunuz....

aynen duanın başında yazdığı gibi.serpil okuyabilirsen önce bi yasin oku peşine;
Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuzYASİNİ ŞERİFİN VE İHLAS SURESİ hürmetine elife,yelize,aslıya,zehraya,senaya,selviye,sevince,emineye,bana,serapa,nazifeye,vildana,hilale,
ayseye,emele,bernaya,selmaya ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
şeklinde duasını yaparsın.

kızlar hakkınızı helal edin ben bu duaya katılamadım.halimi biliyorsunuz....[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallah. Bizde bu dualara yetişemedik ama adımızı geçirmişsiniz duada. Allahım razı olsun. İnşallah bir dahaki duaları beraber dualarız. Rabbim hepimizin muradını versin, kucaklarımızı boş bırakmasın, yuvalarımızı şenlendirsin. Bebeklerimizi aratmadan, sıkıntılara düşürmeden, bunaltmadan nasip etsin. en kısa zamanda tüm isteyenleri annelik duygusunu tattırsın ve sağlıkla büyütsün inşallah.. Amin.

Elif umarım iyisindir. Kahverengi lekelenmeler deyince içim pır pır ediyor eskiye dönüyorum. Umarım sıkıntısız atlatırsın. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. Sağlık versin inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…