kızlar keselerınızın boyu ne cıktı?bır de benı dun saglık ocagından aradılar.bende ıgneyı soyledım.hemsıre eşın gelsın ona nasıl ıgne yapılacagını anlatayım dedı.45 derecelık acıyla yapmak gerekıyormus
Ben adetliyim birkaç gün daha ama bende katılırım dualara artık. Benide ekleyin okumaya başladığım an söylerim kaç tane olduğunu. olur mu.
canım korkma bende de mhtr heterezigotluk vardı ben clexan 0.4 kullanarak hamilelik geçirdim.ama burada önemli olan doktorun dozunu iyi ayarlaması.bu ignelerin dozları var ama sanırım sende 0.4 yani 4000lik kullanırsın.çünkü doktor banada demişti sen hasta değil tasıyıcısın aslında heterezigot ıoldugum için ama hamile kalınca pıhtılasma oluyomus ne kadar tasıyıcı olsamda işte .iğneden hiç korma .ben hem iiğne hemde aspirin kullanarak 37 haftaya geldim .yani iğneden korma ama dozajını iyi ayarlasın doktorlar bir dotora sorma 2 üç doktora göster ben test sonucumu faks cekerek taaa uzaktaki teyzemin kızına yolladım oda doktoruna gösterdi sordugum doktorların hepsi 0.4 kullanacak deyince bende güvenle kullanım dojazını iyi ayarlayamazsan fazla gelirse yine düşebilir dikkatli ol yani
dün akşam bana mesaj atmıştı. ağrısı vardı ve dediğin gibi kahverengi akıntısı gelmiş yine.
rabbim dualrımızı kabul etsin ,gönül birliğimizi görür hepimize sağlikla sıhhatle doğumlar nasip eder inşallah.olmayan arkadaşlarada hayırlı zamanda gebe kalmayı nasıp eder inşallh:)
Güzel haberler alabilmemize sevindim cnm benımde keseciğim göründü 5 haftalık falanız ilaçlarıma devam etcem clexana devam etcem ama diyet verdi nerdeyse sevdgım seylerın hıc bırını yıyemıycem artık tuz un sker kesınlıle yasakDikkat edilmesi gerektiğini soyledı yandım valla ne yıcez artık bilmiyorum
kızlar selam dün doktor kontrollümüz vardı.çok şükür keseyi gördük 6 haftalıkmış haftaya cumaya kalp atışını görmek için çagırdı bütün ilaçlarıma aynen devam.
eminecim canım güzel haberlerle dönmüşsün sende rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkini....
darısı tüm hamile kalmak isteyenlere olsun...
bu arada fatihaya başlayalım bencede...
canımmm çok teşekkür ederim ama elimden gelmiyor..bende umutlu olmask istiyorum.ama dün genetik uzmanı öyle deyince kolum kanadım kırıldı bir an buda yaramazsa ne yapıcam diye karalar bağladım.eşimle tartışmaya başladık ona dedim eğer böyle olcaksa ayrılırız benimle evli kalmak zorunda değilsin dedim.sonuçta böyle bir sorunum var.acaba psikoloğamaı gitsem diyee düşündüm..ama sizin gibi hamile olanları görünce moralim düzeliyor umudum yükseliyor arkadaşım.umarım sağ salim kucağına alırsın allah yardımcın olsun.desteğin için çok sağol..ama benmde bugün içimde daha iyi düşünceler var iğne işe yarayacak hissediyorum inşallah.
Tmm cnm eklerim bende adetliyim bir kac gune baslarim.
canım bide ismini yazarsan
Serap ismim canım, sen ekle. Ben okumaya başladığım an yazarım. Fatihamı okuyacağız sadece. ? Ve kaç tane bellimi toplamı.
arkadaşlar ihlas suresini bitirdik Yeni duamız
Fatiha suresidir katılmak isteyenler isim yazdırabilir
listede olupta katılmak istemeyenler çıkabilir.
Rabbim tez zamanda okumuş olduğumuz dualar
yüzü suyu hürmetine Gönlümüzün muradını versin..
aminnn...
canım ara ara sancım oluyor.akıntımda kahverengi oluyor ara ara.bakalım inşallah bişey olmaz.kızlar hepinizin iyi haberlerle dönmenize sevindim. Elifi merak ettim. umarım o da iyidir. dün kahverengi lekesi varmış inşallah birşey olmaz.
canım bugünkü ateşim 36.1
kızlar keselerınızın boyu ne cıktı?bır de benı dun saglık ocagından aradılar.bende ıgneyı soyledım.hemsıre eşın gelsın ona nasıl ıgne yapılacagını anlatayım dedı.45 derecelık acıyla yapmak gerekıyormus
aynen duanın başında yazdığı gibi.serpil okuyabilirsen önce bi yasin oku peşine;Canim tam bilmiyorum onu elif yazmisti bir ara ama neyse gelir bugun anlatir
Elifcim duamiz bitti nasil yapacaktik duasini yazarsan canim.
arkadaşlar ihlas suresini bitirdik Yeni duamız
Fatiha suresidir katılmak isteyenler isim yazdırabilir
listede olupta katılmak istemeyenler çıkabilir.
Rabbim tez zamanda okumuş olduğumuz dualar
yüzü suyu hürmetine Gönlümüzün muradını versin..
aminnn...
ekledim canım evet sadece fatiha okunacak sayı bilmiyorum ihlası on bin okuduk . Fatihayıda o kadar okuyabiliriz canım.
hamileler güzel haberlerle gelmiş inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsiniz....
Kesenin boyunu soylemedi cnm bnde sormadim kac haftalik diye srdum sadce o nedenle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?