Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah hamileler varmış güzel haberlerle gelmişler inşallah sonuna kadar güzel haberler alırsınız

elif kanaman olmuş geçmiş olsun benimde arada eçeteye gelen kanamam oluyordu kahverengi lekelenmem 11 haftaya kadar devam etti şükürler olsun ki bişey olmadı bol bol dinlen inşallah bi an önce kesilir çünkü insan tuvalete gitmeye bile korkuyor seni şu an çok iyi anlıyorum

herkese merhba. umarım herkes iyidir. genetik sonucunu yazmıştım. Allah nasip ederse yarın antepte genetik tahlil yapılacak eşime ve bana. ve bütün genetik testler(tekrarlayan gebelik kayıplarına ilişkin) bu tahlilleri yaptıran var mı. sadece kan alınıyor demi. eşimden sperm testi isterler mi

ben aspirin kullanmıyorum. demek etkisi 10 gün. sadece clexan 0,4 günde 1. hep kanamam olduğu için vermedi sanırım.
canım kanama durumlarında doktorlar gözlem altında tutarak aspirini bıraktırabiliyorlar ama clexana devam ettiriyorlar

canım benim eğitim araştırma hastaneleri yapabiliyor bu detaylı testleri bu arada 3. düşüğü beklemek çok saçma yalan söyle doktora gidince 3 düşüğüm oldu de 4 düşüğüm oldu de o zaman bakarlar
bi an önce gidip yaptır testlerini zaten sonuçları geç çıkıyor o zamana kadar korunma sürende bitmiş olur

bende tek tüpümü kaybettim ve sağlam kalan tüpte de yumurta tembelliği vardı
tüp bebekten başka şansım yoktu ama rabbim kendiliğinden gönderdi şükür

sadece genetik tahlil yapılacaksa sperm testi istemezler

arkadaşlar dua okuyosunuz galiba ben duanın gücüne inananlardanım rabbim dualarınızı kabul etsin
ben hamile kaldığım ay hergün meryem suresini okumuştum 41 gün boyunca
birde yatsı namazında son sünneti kılıp vitire başlamadan oturdugum yerde 40 duha suresi okuyodum buda 40 gün boyunca okunacak
işte o ay adet olmadım nasip sizlede paylaşmak istedim

canım duha suresini hamile kalmadan önce mi okumuştun sonra mı anlayamadım

Ben de dr da heyecan yapıyorum. unutuyorum. tavsiyem sotacaklarını not al. yoksa kesinlikle unutuyorsun canım. beni 1 hafta sonraya çağırdı. kalp atımı daha duyamayız zaten haftaya. 4 hafta çıktı. adet tarihimi 5 gün ileri attı. geç döllenme olmuş dedi. küçük daha kese dedi. progestan yükleyecek bol bol anlaşılan. sein progestan değerine bakılmışmıydı? daha soğrusu tüm yeni gebelere soruyum sizin progestana bakıldı mı ?kaç çıktı? proluton depot ve progestan fitil verdi canım.

bence de önce bir yasin okusan, okuyabilirsen meryem suresi okusan önce iyi olur.

bahsettiğin kromozom analizi sanırım. bize de yapılmıştı. ikimizden de 1 tüp kan alındı sadece. başka birşey değil merak etmeyin.

Yok cnm bana verilmedi o soylediklerin testleri de yapilmadi 15 gun sonra kalp atisini duyunca baska ilaclarda vercem dedi ama ne oldgunu soylemedi not alma konusunda haklisin esimde soyledi de dinlemedim onu keske dinleseydim!!!

Evet meryem suresini bende okuyacağım inşallah kısmet olursa. Ama çok hızlı okuyamıyorum o yüzden netten okutsam ve bende takip etsem olur mu?

elıfcım sen nasılsın canım
iyi olmaya calısıyoru kahverengi olunca akıntı üzülüyorum.ağzımın içi fena.zehir gibi dünya laç içiyorum.su da içemyorum dudaklarım çatladı

inşallah bişey olmaz canım....

Evet meryem suresini bende okuyacağım inşallah kısmet olursa. Ama çok hızlı okuyamıyorum o yüzden netten okutsam ve bende takip etsem olur mu?

güzel fikir. ben de çok zor okumuştum dualama yapınca. insanın dili dönmüyo. evet olur mu acaba. ben de istiyorum meryem suresini okumayı. ama tilavet secdesi var onda depğil mi? o nasıl yapılacak. hem nasıl yapılacağını bilsem de netten dinlerken nasıl olur bilmem.

Yok cnm bana verilmedi o soylediklerin testleri de yapilmadi 15 gun sonra kalp atisini duyunca baska ilaclarda vercem dedi ama ne oldgunu soylemedi not alma konusunda haklisin esimde soyledi de dinlemedim onu keske dinleseydim!!!

inşallah 15 gün sonra da pıtı pıtı cıkları duyarsın nazifecim. tamam canım dr ların hepsi farklı ilaçlar veriyor. tedavileri farklı. hatta benim dr. cuma gittiğimde folbiol ve benexole devam zinkoyu kes dedi. ben de ilaçlarımı hemen yazdırdım aldım. dün de kan değerlerime göre onları da kesti ve progestanlara ve elevite başladı. dr dan dr a, hastadan hastaya değişiyor tabi ilaçlar. evet sen şimdiden sorularını yaz bir kağıda nazifecim.

Mukabeleyide öyle yapıyoruz olur diye düşündüm ben ama inşallah Rabbim kabul eder, yoksa gerçekten okumak zor oluyor. Tilavet secdesinide zaten bitince yapıyorum ben. Çünkü okurkende anında orda bırakıp gidip secde yapmıyoruz. Namazda denk gelirse anında yapmak gerekir onun dışında sure sonunda yapılabiliyor. okunduktan sonra kalkar hemen secde yapar bitiririm Allah nasip ederse.

Sen tilavet secdesimi nasıl yapılacak diye sordun? O kolay canım. Tilavet secdesi yapmak için kıbleye yönelinir. Daha sonra niyet edilir Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya denir ve "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir. Elleri felan havaya kaldırmazsın, rukuya gitmezsin. direk secdeye gidersin. Ordayken 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir. Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" okunur ve eller yüze sürülür. Bu kadar...:)

Son düzenleme:

canım çok sağol desteğine çok dua ediyorum hepiniz için keske sorunsuz hamilelik geçirmek nasip olsaydı ama napalım sınavımız bu heralde diyorum.inşallah bebeklerimizi kucağımıza alır o duyguyu yaşarız artık çok istiyorum..

çok teşekkür ederim canım tarifin için güzelce anlatmışsın. 41 gün yapabilir miyim bilmiyorum. kanama falan olmaz da inşallah yaparım. kendimi bir hazır hiddedince başlayım ben sağolasın canım. sen başladın mı?

kızlar benım sabah ıgne yapılan yerı acıyor morardı.2 tane de kan toplamıs gıbı kızardı.sız acımaması ve morarmaması ıcın ne yapıyorsunuz.bana bır care lutfen

kızlar benım sabah ıgne yapılan yerı acıyor morardı.2 tane de kan toplamıs gıbı kızardı.sız acımaması ve morarmaması ıcın ne yapıyorsunuz.bana bır care lutfen

Benimkilerde cok morariyodu aksam srdum doktoruma buz koy oncesinde yptiktan sonrada pamukla bastir dedi tampon gorevi gorsun dedi morarma azalir dedi.denemekte fayda var ovalama ama

Canım önceleri benmde çok morardı hatta kist oldu acıyordu pantolan ya da pijama değdiğinde ama kendim deriyi sıkar kndim yapardım onun için iğne bitince pamukla bastıramazdım.şimdi eşim deriyi sıkıyor ben iğneyi vuruyorum bir elim boşta kaldığı için iğne bitince iğneyi çıkartmadan pamukla bastırıyorum morarmıyor artık.birde sen nereye vuruyorsun kolaysa kolda morluk oluyormuş...ben karından yapıyorum...

esım yapıyor aslında.bende elımde kolonyalı pamukla beklıyorum.acaba ovalıyor muyum onu bılemedım sımdı.bı de bız tık sesı duymuyoruz hıc ıgneden.karından yapıyoruz tatlım ama anlamadım gıttı.ınsallah ogrenırız.yoksa karnımda yer kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…