Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ha bu arada söylemeyi unuttum kan pıhtılasması testini kürtajdan 1 ay sonra yaptırmıstım doktorum özellikle dedi ikincisi kürtaj olunca bir ay bekle ve tıp fakültesinde bütün testlerini yaptır demişti bende bir aydan sonra testimi yaptırdım.1 aydan önce yaptırırsan vücut kendine anca geldiği için belli olmayabilirmiş haberin olsun.1 aydan sonra tesi yaptırdım 3 ay sonrada hamile kaldım.yani kürtajdan 4 ay sonra 3. hamileliğime basladım.Doktorum hamile kalır kalmaz clexan baslayacagız demişti bende adet olmadan gecikme olmadan kanda tespit edip hemen iğnelere basladım su anda 37 haftalık hamileyim dogumuma az kaldı insallah.Yani 3. gebeliğini riske atma.her kayıp insanın içini parçalıyor.

canım korkma bende de mhtr heterezigotluk vardı ben clexan 0.4 kullanarak hamilelik geçirdim.ama burada önemli olan doktorun dozunu iyi ayarlaması.bu ignelerin dozları var ama sanırım sende 0.4 yani 4000lik kullanırsın.çünkü doktor banada demişti sen hasta değil tasıyıcısın aslında heterezigot ıoldugum için ama hamile kalınca pıhtılasma oluyomus ne kadar tasıyıcı olsamda işte .iğneden hiç korma .ben hem iiğne hemde aspirin kullanarak 37 haftaya geldim .yani iğneden korma ama dozajını iyi ayarlasın doktorlar bir dotora sorma 2 üç doktora göster ben test sonucumu faks cekerek taaa uzaktaki teyzemin kızına yolladım oda doktoruna gösterdi sordugum doktorların hepsi 0.4 kullanacak deyince bende güvenle kullanım dojazını iyi ayarlayamazsan fazla gelirse yine düşebilir dikkatli ol yani

Canim tebrikler az kalmis,sen igneni nerden vurdun gebeluk boyunca

canım duamız bitti sen indirirsen yarın cuma gecesi canım..
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah..

rabbim dualrımızı kabul etsin ,gönül birliğimizi görür hepimize sağlikla sıhhatle doğumlar nasip eder inşallah.olmayan arkadaşlarada hayırlı zamanda gebe kalmayı nasıp eder inşallh:)

Güzel haberler alabilmemize sevindim cnm benımde keseciğim göründü 5 haftalık falanız ilaçlarıma devam etcem clexana devam etcem ama diyet verdi nerdeyse sevdgım seylerın hıc bırını yıyemıycem artık tuz un sker kesınlıle yasak Dikkat edilmesi gerektiğini soyledı yandım valla ne yıcez artık bilmiyorum

kızlar selam dün doktor kontrollümüz vardı.çok şükür keseyi gördük 6 haftalıkmış haftaya cumaya kalp atışını görmek için çagırdı bütün ilaçlarıma aynen devam.
eminecim canım güzel haberlerle dönmüşsün sende rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizinkini....
darısı tüm hamile kalmak isteyenlere olsun...
bu arada fatihaya başlayalım bencede...

canım çok sağol sizin gibi sonuç alanları görünce moralim yerine geliyor allah razı olsun...bende bundan sonra daha umutlu olmaya çalışacağım..bu arada bende clexan 0,4 kullanıcam adet gecikmesini beklemeyecekmişim.bide aspirin vermedi bana doktor.b vitamini folik kullanıyorum.sen aspirin kullanmışmıydın

canımmm çok teşekkür ederim ama elimden gelmiyor..bende umutlu olmask istiyorum.ama dün genetik uzmanı öyle deyince kolum kanadım kırıldı bir an buda yaramazsa ne yapıcam diye karalar bağladım.eşimle tartışmaya başladık ona dedim eğer böyle olcaksa ayrılırız benimle evli kalmak zorunda değilsin dedim.sonuçta böyle bir sorunum var.acaba psikoloğamaı gitsem diyee düşündüm..ama sizin gibi hamile olanları görünce moralim düzeliyor umudum yükseliyor arkadaşım.umarım sağ salim kucağına alırsın allah yardımcın olsun.desteğin için çok sağol..ama benmde bugün içimde daha iyi düşünceler var iğne işe yarayacak hissediyorum inşallah.

canım hoşgeldin benmde mhtr 677 heterezigot burada birçok insan iğnelerle kavuşmuş bebeklerine doktorum banada iğne önerdi.2 ay sonra deneyeceğim.hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağım.her ne kadar korkma desemde bizim durumumuzda pek mümkün değil ama şunu bil eninde sonunda iyi şeyler oluyor canım

iyi haberlerle dönmenize sevindik inşallah böyle sağ salim doğdukları günlere de seviniriz. bu ay pek bereketliydi bakalım önümüzdeki ay ne olacak inşallah isteyen herkese nasip olur...

kızlar hepinizin iyi haberlerle dönmenize sevindim. Elifi merak ettim. umarım o da iyidir. dün kahverengi lekesi varmış inşallah birşey olmaz.

kızlar keselerınızın boyu ne cıktı?bır de benı dun saglık ocagından aradılar.bende ıgneyı soyledım.hemsıre eşın gelsın ona nasıl ıgne yapılacagını anlatayım dedı.45 derecelık acıyla yapmak gerekıyormus

inşallah canım. ben burdaki herkesin biran önce hamile kalmasını ve aynı yolda ilerlemeyi çok istiyorum. inşallah en kısa zamanda burdaki herkes hamile olur. ben de birileri girmey
nce merak ediyorum. birbirimizi kolluyoruz sanki burda.

ne güzel gözün aydın. sonlara yaklaşmışsın. rabbim bize de yaşatsın ve tamamına erdirsin güzel haberlerle inşallah. seni hiç burda görmedim ben daha önce. gelin böyle ara sıra. eskilerden kimse pek girmiyor. bizim en eskimiz 20. haftalarda şuan. sizler bize büyük moral veriyorsunuz. bizi ihmal etmeyin.

gözün aydın nazife inşallah herşey problemsiz geçer. hakıkımızda hayırlısı. başka ne ilaç verdi ne kullanacaksın? diyeti ne için verdi?

gözün aydın bernacım. aramızda en büyük sen çıktın. benimki 4 haftacık daha. ben de haftaya çarşamba tekrar gidecem. Rabbim hayırlı haberlerle tamamına erdirsin herkesi.

ben de ilk adet tarihimde iğneye başladım. gebelik olmasaydı 3 ay bu şekilde ara vermeden iğneye devam edecektim. benim dr da aspirin vermedi. b 12 ve folbiol ve zinko kullanmıştım. dr larımızın tedavi şekli birbirine benziyor.

kesinlikle canım umutlu olmaya çalış. ben öyleyim kendime öyle telkinde bulunmaya çalışıyorum. umutlu olmak atacağımız ilk adım. o olmazsa hiçbiri olmaz gerisi gelmez canım. burda kvrck diye bir arkadaş var. bebeği 2 aylık falan ve 10. denemesinde kavulmuş yavrusuna. sonuç böyle güzel olacaksa umutsuzluğa kapılmak, denememek olur mu?biz neden bu mutluluktan kendimizi mahrum bırakalım ki. eşinle daha çok birbirinize destek olmanız gerekirken ona böyle şeyler söylemen de yanlış. önce sen inanacaksın olacağına. Rabbim de ol diyecek ve olacak inşallah.

iyi haberlerle dönmenize sevindik inşallah böyle sağ salim doğdukları günlere de seviniriz. bu ay pek bereketliydi bakalım önümüzdeki ay ne olacak inşallah isteyen herkese nasip olur...

teşekkürler. gelecek ay da inşallah sizlerden haber alırız.

doktor kontrollerı ıyı gecen herkese cok sevındım.allah daha guzel gunlerını de gostersın ınsallah

Amin. inşallah hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…