Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağolasın canım iyi ki varsınız. ben hep o tarihte kaldım. bir de üstüne arkadaşım arayıp böyle benim aynen yaşadıklarımı rüyasında görmüş olarak anlatıp söyleyince koptum. malum olmuş ona. dedim rabbimin bir mesajı var bana. yani tüylerim diken diken oldu. vardır herhalde bunun bir hikmeti. dedim ya rabbim affetsin. kürtajı olurken ilaç kullandığımdan acaba çocuğum sakat olur mu diye düşünerek safça ve cahilce olmuştum. o zaman da üzülmüştüm ama bu öyle bir acıymışki gün geçtikçe bitmeyen aksine hep artan ve acı veren bir ızdırap. tarifi mümkün değil. o yüzden bugün bana benim durumumda olup biri gelse sorsa olmalıyım diye hayır derim. çünkü sonrasında çekeceği acıyı biliyorum. dedim ya rabbim affetsin. bir daha bu şekilde sınamasın. kimseye evlat acısı vermesin. evladıyla sınamasın.

öyle söyleme yaa. mesuliyetini alamam. :26:
internette araştırsak aslında.okunu sanırım yaa

Canım, zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

burası süper gerçekten. çevremizde dostumuzmuş gibi görünen onca kişi var. foss. kimse anlamıyor halimizden, psikolojimizden. geçen hafta oda arkadaşımla tartıştık ve konuşmuyoruz.bekar. hayat lay lay lom ona şuan. güya en samimi arkadaşımdı. öyle laflar söyledi ki apışıp kaldım.
ama buranın yeri ayrı benim için. nasıl derler, eşekten düşenler burda, bizi anlayanlar burda. gerisi hikaye. burda biraz dertleşip rahatlıyoruz. burdan başkasına dert anlatılmıyor. yaşamayan anlamıyor.

sağol canım. bu bilgiyi dua sayfamıza ekleyim.

[TABLE="width: 235"]
[TR]
[TD="class: xl69, width: 312, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz KELİME-İ TEVHİD hürmetine ............................................(okuya nların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Kelime-i Tevhid'in Anlamı[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 3"]"Allah'tan başka İlah yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]NICK[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 98, bgcolor: transparent"]elif5507[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]elif[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]01as[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]aslı[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ceylinn38[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]zehra[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]senay079[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]şenay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]slvy1987[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]sevinc007[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]sevinç[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]750[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]eoe[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]serap06_06[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]serap[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]rengarenk00[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]serpil[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]nazka86[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]nazife[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]umud40[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]vildan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]hildan[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ayse23[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]aşye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]muco509[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]eylül[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]slmeng[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]selma[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]AzraNur68[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]gül[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]toplam 10.000[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]kalan:6500[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]3500[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 3"]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl72, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kaç aydır okuyorum 2900 anca okudum.
salavat-ı tefriciyeme benim için katkıda bulunmak isteyen olur mu acaba????
okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

Emine canım yardım etmeye çalışırım bende okuyabildiğim kadar. Akşam biraz zor oluyor yemek, bulaşık, birgün sonranın yemeği ama işe gelip giderken okurum inşallah. Bir aksilik olmazsa. Allahım kabul etsin. Hatta bir arada tefriciye yapalım yine aramızda hepimiz katılalım.

Canım senin için 20 tane salat-ı tefriciye bizim içinde 100 tane tevhid okuyabildim. Allahım kabul etsin. Hayırlı akşamlar herkese.

inşallah hakkında hayırlısı olur ama benimde adetime 2 gün kala yapılan tahlilde 8,3 çıkmıştı sonra birden arttı değerler ve düzenli olarak iki günde iki katı arttı ama dış gebelik oldu ne yazık ki. Senin inaşllah sağlıklı bir gebeliktir kese görünürse sorun yok doktorunun dediği gibi. Geçmiş olsun..

Arkadaslar selam,clexane vs bunun gibi kan sulandiricilar kemik erimesine yol aciyormus.bu igneyi yaparken ayrica kalsiyum hapi da aliyor musunuz?

a
Çok geçmiş olsun. Ne diyeyim ki. Elden ne gelir. Allah tez zamanda hayırlısını nasip eder, tekrar yaşatmaz inşallah. Sabret..
Ben de 0,4 yetmiyor diye düşünüyorum, senin faktörünü ilk kez duydum. Bana 5 faktöre bakıldı, mthfrler heterezigot çıktı 2 gen. Sana onlarada bakıldımı?Aspirin kullandınmı?

Son düzenleme:

tsk ederim..ALLAH sizlerden de razi olsun canim...bu arada 500 tane daha okudum...ALLAH cümlemizin duasini kabul eder INSALLAHHHHHHHHH

şenaycım emineye katılıyorum. Rabbim sevdiği kulların günahlarını bu dünyada bağışlamak için onu imtihan edermiş. günahlarımızın kefareti olur inşallah.

en samimi arkadaşı geçtim annemin bile bu konuda beni anlamadığı oluyor. ilk düşüğümde hep ona dert yanardım artık eşim de dahil kimseye birşey anlatmıyorum. çünkü duyduklarım içimi acıtıyor. öyle içi boş cümleler kuruyorlarki... yengemi anlatmıştım bana etmediğini bırakmadı. benden 1 ay sonra hamile kalmıştı. şimdi 5 aylık hamile. onu kısakndığımı nazar değdireeceğimi ima ediyor. hemde bunu kürtajdan 1 hafta sonra söyledi aralıksız 2 saat ağladım hem de ne ağlama... Ben onu Allah havale ettim..

eminecim ben de 500 tane okudum toplam

kızlar bişey sorcam size. biz bu ay prezervatifle korunduk. korunmasız ilişki yaşamadık.acaba hamile kalmış olabilir miyim. şimdi adet zamanım geldi. adet sancısı, bel ve kasık ağrısı var. bir de son 2 3 gündür başım dönüyor hamileyken oluyordu hamile kalmışmıyımdır bilmiyorum. aslında ben çok istyorum ama daha tahlil sonuçları çıkmadı. hayırlısı olsun inşallah.

amin canım. rabbimden af diliyorum. ve bir daha bu tür şeyler yaşamak zorunda bırakmasın ve sağlıklı bebişler nasip etsin diyorum. başka hiçbir şey gelmiyor elimden.

Rabim affı sever sen duanı et.sende kimbilir nasıl karara verdin o kararı verirken.çocuğunu da düşünerek verdin o kararı.öyle şey düşünme.

canım benim azırda 1100 kelime-i tevhidim vardı ekle onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…