canım benim Allah mı söyletti. inşallah hepimiz muradımıza ereriz.
bilmiyorum canım içime bir anda öyle geldi. emine sana bir şey söyleyeyim. ben ilkini aldırmış olmamın acısını bir türlü atamıyorum. az önce bu ilk aldırma olayından ve sonrasındaki düşüklerden hiç bahsetmediğim bir arkadaşım beni rüyasında görmüş, düşüklerimin olduğunu ve kürtaj olduğumu görmüş. tüylerim diken diken oldu. herhalde rabbim beni affetmeyecek dedim. yani bu şkeilde arkadaşımın beni görmesinin ve aramasının başka bir anlamı olamaz diye düşündüm. ve o zamandan beri ağlıyorum. ne yapacağımı hiç bilmiyorum. inşallah rabbim beni affeder ve bana sağlıklı bebişler nasip eder demekten başka birşey gelmiyor. şu an acılar içerisindeyim gerçekten.
Kızlar hep böyle birbirmize moral ve destek verelim. Çok mutlu oluyorum ben, dualara çok inanıyorum. Allah kabul etsin inşallah....
Eminecim sende arada bir içebilirsin benexol istersen gün aşırı falan. Fazla olmasının zararı olurmu ki?Ama aspirine taktım ben:)
Yaaaaa bende netten bakayim bari Ayseyii nerden taniyon canim
canım ateşim 36.4
ben adet gününe kadar ölçmeye devam edeyim demi ya da öncesinde test yapayım mı siz nasıl yaptınız?
bilmiyorum canım içime bir anda öyle geldi. emine sana bir şey söyleyeyim. ben ilkini aldırmış olmamın acısını bir türlü atamıyorum. az önce bu ilk aldırma olayından ve sonrasındaki düşüklerden hiç bahsetmediğim bir arkadaşım beni rüyasında görmüş, düşüklerimin olduğunu ve kürtaj olduğumu görmüş. tüylerim diken diken oldu. herhalde rabbim beni affetmeyecek dedim. yani bu şkeilde arkadaşımın beni görmesinin ve aramasının başka bir anlamı olamaz diye düşündüm. ve o zamandan beri ağlıyorum. ne yapacağımı hiç bilmiyorum. inşallah rabbim beni affeder ve bana sağlıklı bebişler nasip eder demekten başka birşey gelmiyor. şu an acılar içerisindeyim gerçekten.
merhaba arkadaşlar..
benim 4,5 yaşında bir kızım var. prelampsi nedeniyle çocuk beslenemeiş kakasını yapmış o yüzden erken doğum yaptım.
ikinci gebeliğimde 8 haftalık kalp atışı durdu. 3. gebeliğimde gene aynı şekilde kalp atışı durduğu için 7 haftada kürtaj olum
1 erken doğum 2 kürtajım var. doktor hiç ama hiç bir şey demedi kromozom bozukluğudur dedi salladı. ama ben araştırdım benim sorunumda pıhtuılaşma olabilir.
onun için nasıl testler yaptırmam lazım nereye gitmem lazım? hamilelik öncesi nasıl önlem almam lazım? taktviye alıyormusunuz bana yardımcı olur musunuz.
canım benım yaa uzdun benı.ama cok kotu seyler gecırıyorsun aklından.rabbım her seyın hayırlısını nasıp etsın sana.boyle seylerı bı daha dusunme dua et.bebek ıste
Allah affeder inşallah canım merak etme sen.Allah günahlarımız affetmek için bizlere böyle türlü türlü sebepler gönderiyor ben buna inanıyorum. inşallah neticede de affedip muradımızı verecek bize. fazla yıpratma kendini, sabretmekten başka yapacak birşeyimiz yok elimizden birşey gelmiyor. Allahın gönderdiği bir hastalık bu bize.
Allah sevdiği kullarını affetmek için dünyada böyle sebepler gönderirmiş, isyan etmeden, sabrederek şu zamanı atlatmak bize düşen de.aslında sevinmemiz lazım halimize. böykle düşünmek lazım canım yaa.
canım ne bileyim. isyan etmiyorum. ama bazen çok ağlıyorum. allah affetsin. elimde değil. tabiki halimize sonsuz şükür. en azından bir ihtimalimiz var. çocuk sahibi olabilme umudumuz var. rabbim hazinesinden bize de nasip etsin inş.
amin canım. rabbimden af diliyorum. ve bir daha bu tür şeyler yaşamak zorunda bırakmasın ve sağlıklı bebişler nasip etsin diyorum. başka hiçbir şey gelmiyor elimden.
Canım bencede beklemen iyi olur derim ben. Çünkü doktorların ortak kanısı şu hamilelikte rahim kalınlaşıyor sadece bebek değil onunla birlikte rahmin içinin de düşmesi bekleniyor ve rahimin toparlanma süresi genelde 3 ayı buluyor deniliyor. Banada öyle demişlerdi ve ilk düşükte yapılmışıt benimde testlerim ama ben bir gecelik hatayla ikinci ayımda hamile kalmıştım ama ne yazık ki o da dış gebelik oldu ve çok çektim. Bekleseydim keşke dikkat etseydim diye çok üzüldüm sonrasında ama başa gelecek olduktan sonra geliyor sanırım. Sen testlerini yaptır bence hamilelik öncesi en azından bilerek başlarsın hamilileğine. Geçmiş olsun inşallah iyi günlerin olur bundan sonra. Sağlıklı hamilelikler nasip etsin Rabbim.
Canım sen iki iğnemi vuruyorsun günlük. Bunu sana öneren kadın doğumcun mu oldu, hematoloji doktorun mu? Hangisine gittin bunun için. Ben hematologa hiç gitmedim. Sonuçlara göre kadın doğumcum hamilelikle birlikte günde cleaxe 0,4 dedi öncesindede corasprini 100lük ve folbiol. Kadın doğumcular yeterli olmuyor mu bu dozu belirlemek için.
[TABLE="width: 235"]
[TR]
[TD="class: xl70, width: 312, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz KELİME-İ TEVHİD hürmetine ............................................(okuya nların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Kelime-i Tevhid'in Anlamı[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 3"]"Allah'tan başka İlah yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]NICK[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 98, bgcolor: transparent"]elif5507[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]elif[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]01as[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]aslı[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]ceylinn38[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]zehra[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]senay079[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]şenay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]slvy1987[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]sevinc007[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]sevinç[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]eoe[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]serap06_06[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]serap[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]rengarenk00[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]serpil[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]nazka86[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]nazife[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]umud40[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]vildan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]hildan[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]ayse23[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]aşye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]muco509[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl69, bgcolor: transparent"]eylül[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]slmeng[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]selma[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]AzraNur68[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]toplam 10.000[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]kalan:7400[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]2600[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
canim suan 800 tane okudum ben :) kapatmisdim suan yeni acdim okuyupda geldim...bilmiyorumki duam kabul olurmu böylehaklisin internetten arastirmak gerek aslinda ben suan aksam yemegi yapmaliyim..daha sonra ben netten bakarim...bu arada insallah yanlis dua etmemisimdir ben o duanin baslangicini okudum isimleri verdim sonra la illahe illalah Muhammedin Resullulah cok kez tekrar tekrar okudum sonra bi ara durdum tekrar duanin baslangicini okudum isimleri verdim ve tekrar la illahe illalah Muhammedin Resullulah okumaya basladim tekrar tekrar son olarak durdum tekrar duanin basindan okudum isimleri verdim ve tekrar 800 tamamladim dogru okumusmuyum ??? yani önemli olan la illahe illalah Muhamedin Resulluah cok kez okumaliyiz degilmi??? ben ilk kez böyle bir duaya katiliyorum arkadaslar...kusura bakmayin böyle sordugum icin ama okudum sonra yine bi sorayim yanlis olmasin dedim...ALLAH cümlemizin duasini kabul eder INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?