Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim Allah mı söyletti. inşallah hepimiz muradımıza ereriz.

bilmiyorum canım içime bir anda öyle geldi. emine sana bir şey söyleyeyim. ben ilkini aldırmış olmamın acısını bir türlü atamıyorum. az önce bu ilk aldırma olayından ve sonrasındaki düşüklerden hiç bahsetmediğim bir arkadaşım beni rüyasında görmüş, düşüklerimin olduğunu ve kürtaj olduğumu görmüş. tüylerim diken diken oldu. herhalde rabbim beni affetmeyecek dedim. yani bu şkeilde arkadaşımın beni görmesinin ve aramasının başka bir anlamı olamaz diye düşündüm. ve o zamandan beri ağlıyorum. ne yapacağımı hiç bilmiyorum. inşallah rabbim beni affeder ve bana sağlıklı bebişler nasip eder demekten başka birşey gelmiyor. şu an acılar içerisindeyim gerçekten.

Kızlar hep böyle birbirmize moral ve destek verelim. Çok mutlu oluyorum ben, dualara çok inanıyorum. Allah kabul etsin inşallah....

Eminecim sende arada bir içebilirsin benexol istersen gün aşırı falan. Fazla olmasının zararı olurmu ki?Ama aspirine taktım ben:)

Allah affeder inşallah canım merak etme sen.Allah günahlarımız affetmek için bizlere böyle türlü türlü sebepler gönderiyor ben buna inanıyorum. inşallah neticede de affedip muradımızı verecek bize. fazla yıpratma kendini, sabretmekten başka yapacak birşeyimiz yok elimizden birşey gelmiyor. Allahın gönderdiği bir hastalık bu bize.
Allah sevdiği kullarını affetmek için dünyada böyle sebepler gönderirmiş, isyan etmeden, sabrederek şu zamanı atlatmak bize düşen de.aslında sevinmemiz lazım halimize. böykle düşünmek lazım canım yaa.

ben de içiyim bari haftada 2 kez falan.
aspirine takıldığının farkındayım canım takılma boşver. aspirin kullandığı halde düşüğü olan var değil mi? dr umuza güvenmekten başka elimizden birşey gelmiyor.

canım benım yaa uzdun benı.ama cok kotu seyler gecırıyorsun aklından.rabbım her seyın hayırlısını nasıp etsın sana.boyle seylerı bı daha dusunme dua et.bebek ıste

hangi şehirde yaşıyosun cnm.istanbuldaysan çapada infertilete bölümüne gitmeni tavsiye ederim.benim hiç çocuğum yok.2.kürtajımdan sonra çapaya başladım.bir dünya test yaptılar.protein S düşük birde protrombin geninde homozigot mutasyon var.bunlar kan pıhtilaşmasıymış.kan sulandırıcı iğne kullandım üçüncüsünde fayda vermedi.4.kürtajıda 5gün önce oldum.senin Allah bağışlasın bir evladın var.Allah bizede hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah.

canım benım yaa uzdun benı.ama cok kotu seyler gecırıyorsun aklından.rabbım her seyın hayırlısını nasıp etsın sana.boyle seylerı bı daha dusunme dua et.bebek ıste

amin canım. rabbimden af diliyorum. ve bir daha bu tür şeyler yaşamak zorunda bırakmasın ve sağlıklı bebişler nasip etsin diyorum. başka hiçbir şey gelmiyor elimden.

amin canım. rabbimden af diliyorum. ve bir daha bu tür şeyler yaşamak zorunda bırakmasın ve sağlıklı bebişler nasip etsin diyorum. başka hiçbir şey gelmiyor elimden.

kimbilir hangi koşullarda verdin o kararı. Rabbim biliyor herşeyi. görümcemin arkadaşı da iki kürtaj olmuş kendiliğimnden ve sonrasında baya hamile kalamadı. ama şimdi hamile ve problemsiz geçiyor. yarısını bitirdi. bu yaşanılanları tamamiyle kürtaja bağlama. inancımızı yitirmeyip Allahtan istemeye devam edecez canım. haa bu arada kayınvalidem 20 kürtaj olmuş vakti zamanında. spral kullanamamış. daha daha neler var. sıkma canını.

ben ikinci kürtajdan sonra çapaya gittim ve bir dünya test yaptırdık eşim ve ben.yaptırmamda iyi oldu.proten S eksikliği ve protrombin geninde homozigot mutasyon çıktı.bunlarda kan pıhtilaşmasıymış.3.gebeliğimde clexcan 0.4 kullandım.günde 1kere.fayda vermedi.8.haftada kalpatışları durdu.4.kürtajımıda 5gün önce oldum.her kürtajdan sonra ümidimde azalıyo.bana ve benim gibi olanlara Allah yardım etsin.hayırlı ve sağlıklı evladımız olur inşallah.

benim 4kürtajım var.cleaxa 0,4 günde 1defa kullandım üçüncüsünde fayda vermedi.8.haftada kalatışı durdu.doktor sabah akşam vurunmam gerekiyodu dedi.4.gebeliğimde öyle yapcaktım ama kese gelişmedi çocuk görünmedi 5gün önce kürtaj oldum.bidaha hamile kalabilirsem 0,4lüğü sabah akşam vurunmak yada 0,6yı günde 1defa vurunmayı düşünüyorum.doktorlarada 0,4lük yetmiyo sabah akşam vurunmam lazım diyorum.kanaman çok olur deyip yazmıyolar.

[TABLE="width: 235"]
[TR]
[TD="class: xl70, width: 312, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz KELİME-İ TEVHİD hürmetine ............................................(okuya nların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Kelime-i Tevhid'in Anlamı[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent, colspan: 3"]"Allah'tan başka İlah yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]NICK[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 98, bgcolor: transparent"]elif5507[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]elif[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]01as[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]aslı[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]ceylinn38[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]zehra[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]senay079[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]şenay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]slvy1987[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]sevinc007[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]sevinç[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]eoe[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]serap06_06[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]serap[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]rengarenk00[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]serpil[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]nazka86[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]nazife[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]umud40[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]vildan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]hildan[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]ayse23[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]aşye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]muco509[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl69, bgcolor: transparent"]eylül[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]slmeng[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]selma[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]AzraNur68[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]toplam 10.000[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]kalan:7400[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent, align: right"]2600[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Emine gecmiste biri 800 adet yazmisti cnm atlamayalim duasini ama ismini unuttum;(

Canım benim ağzına sağlık çok güzel okumuşsun. ben bir kez başını okuyup sonra tevhidi okuyorum ama seninki de güzel olmuş. baya okumuşsun. Allah razı olsun.
duamızı en son aramızdan hamilelerden biri yapacak o başını falan okuyacak. yasin de okuyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…