Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende duaya atilmak isterim ama suan adetliyim adetliyken olmazki bugün adetimin 6 günü kürtajdan sonra ilk adet gördügümden galiba cok kanamam var ve kesdiremedim ne zaman adetim bitecek diye ama adetim biter bitmez dualara bende katilmak isterim INSALLAH....ALLAH cümlemizin gönlüne göre verir INSALLAH tez zamanda ALLAHIM tüm bebek istiyenlerin kucagini doldurur INSALLAH

Valla hic icerigni bilmiyorum ama benim kolum cok kotu olmustu oda bir gun vurdum, ama diger ignenin ole bir yonu varsa bunu kullan tabi, solemende iyi oldu benim doktorda bi igne soledi ama aklimda degil, bide gercekten hibor pahali bir kere vurulmuo insan, senin pihtin ne

bence okunur diye düşünüyorum adetliyken. ben salavatımı adetliyken okuyorum. kelimei tevhidin bir şeyi olmaz. Allahı zikrediyoruz neticede. için rahat etmeyecekse sonra yazarız. ben yine de adını yazıyım ama.ismin ne?

Son düzenleme:
aaa ben kaçırmışım emine kaç gündür giremeyince topice. Ne okuyorsunuz. Bende katılayım hemenciikkk:) Kelime-i Tevhidmiş tamamdır. Allahım kabul etsin inşallah.

kaçırdığın birşey yok tatlım. yeni başladık zaten. çabuk ilerledi sadece. çabuk bitecek gibi.

ismim gül...ozaman bende suan okumaya baslayim...ben söylerim ne kadar okudugumu...bak sana güvenerek adetliyken okuyorum ona göre :)

kızla biirşey sorucam ben 2.düşüğü evde yaptım kürtaja gerek yok dedi doktor kendi kendine düşmüş ama hafif bi parça kalmış dedi.adetle atarssın mayıs gibi gebe kal demişti.sizce tekrar gidip baktırayımmı parça falan kalmışmı içimde diye????birde bu diyetten bahsetmedi doktorum.benim gittiğim doktor perinatalog yani bilgisi vardır dimi sizce???gerek görmedimi acaba çünkü benim homosistein düzeyime bakmadı sadece lupus eşime bana genetik test birde kan pıhtılaşması testleri toksoplasma---aptt değerlerime baktı ANA testi tapıldı...ama diyet yap demedi sadece temiz hava almaya çalış doğal beslenmeye çalış dedi.sizce diyet yapayımmı yinede???bu arada tek sorun mhtrf 677 heterezigot başka herşey temiz..

Ben folbiol ve benexol kullanıyorum. Aslında benimde b12 yüksek ama kullan dedi. Geçmişi okudum da biraz. farklı iğneler kullananlara ve aspirin kullananların mutasyonlarına baktım, o yüzden sordum. Umarım önceden aspirin kullandırır bana. Gerçi şimdiden suyuma 1 limon sıkıp içmeye başladım hergün. Bu sefer olsun istiyorum. Nasip bakalım. Bu arada 100 daha okudum toplam 300 oldu:)

canım bence hamile kalmadan önce bir doktora görün derim ben. ne zararı olacak ki. diyeti her doktor uygulamıyor. zaten hepsi de hemfikir değil işe yarayıp yaramadığı konusunda. her dr. kendi tecrübesinden ve bilgilerinden yola çıkarak bir tedavi uyguluyor zannımca. senin bir tek geninde problem var sanırım. belki o yüzden çok fazla bir şeye gerek yoktur. iğne ve aspirin yeterlidir belki. benim 4 genimde birden problem var ve geçmişte bir de bacağıma pıhtı atma öyküm var. o yüzden risk durmum biraz daha yüksek. yani bazılarının bu pıhtılaşma sadece hamilelikte ortaya çıkıyorken benim normal hayatımda da kanımda pıhtılaşma var. ben şu an o yüzden bir diyet uyguluyorum. sinan hoca genelde hastalarına da zaten bu diyeti uygulatıyor. amatek farkı çoğunda sadece metionin diyeti yaptırıken bana hem metionin hem de folikaisitten sınırladı. herkes diyet yapacak diye birşey olduğunu sanmıyorum. ama zaten dr. un da perinatolog muş yani anlar. o yüzden ona da sorabilirsin gittiğinde.

sağol canım...aspirin kullanmayacağım zaten bilmiyorum ya bu sefer içimden bir ses güzel olacağını iğnenin işe yarayacağını söylüyor..umarım öyle olur.hepimiz anne oluruz...benden sonra hamile kalan arkadaşlarımın hepsi doğurdu..2.ye kalan bile oldu ben hala ne kullancam nasıl yaşatıcam diyorum..bazen kendimde bir eksiklik hissediyorum...ben yarımmışım gibi hissediyorum..sanki vücudum bir bebeği hiç taşıyamayacakmış yetersizmişim sağlıksızmışım gibi hissediyorum.sonnra motive etmeye çaılıyorum kendimi.ilk kez iğne ile deneyeceğim aptt değerlerime göre aspirin vermedi doktor. doktorum bir sorunum olmadığını iğnenin işe yarayacağını sağlıklı olduğumu söylüyor.ALLAH yardım etsin hepimize:)))

Ya kızlar bu diyetleri ne için veriyorlar size doktorlarınız. ? Hamilelikte mi hamilelik öncesimi? Bana hiç diyet veren felan olmadı..

canım yukarıda yazdığım senin için de geçerli. yani bu diyeti herkes yapacak diye birşey yok. zaten oldukça da zor bir diyet dikkat edersen. benim kan tahlilimde hamile olmadığım halde kanımda pıhtılaşma çıktı. o yüzden bu kadar katı bir diyet uygulyorum. proteinle beraber sebze ve meyve de sınırlı. hamileik öncesi ben bunu 3 ay yapıcam. bakalım kanımda düzelme olacak mı. zaten işe yarayıp yaramayacağı bu diyetin direk benim üzerimden görülebilir sanırım. yani bir daha kan tahlili yapılır ve değerlerim düzelirse o zaman derim ki evet bu gerçekten işe yarayan bir diyet. hele bir de hamile kalırsam ve düşmezse tamam derim. emine de diyet yapıyor mesela onun ki benim kadar katı değil. çünkü onun dr.u bazı şeyleri kısıtlamayı yeterli görmüş. emine devam ettiğinde sanırım tekrar korunmayı bıraktığında olacak onun içime öyle doğuyor.

Benzer şeyleri ben de hissediyorum ve düşünüyorum. Aklımdan hep hamileliğim devam etse şimdi şukadar olacaktı, şöyle yapacaktık diye geçiriyorum. Elimde değil, akşam yatağa yattığımda ve sabah kalktığımda ilk aklıma gelen şey bebeğim oluyor. Çok zor gerçekten . Allah sabır versin ve bu sınavı başarıyla atlatanlardan olmamızı nasip etsin. Tekrar yaşatmasın inşallah....

canım ben de aynen senin gibi hissediyorum çoğu zaman. ama bu bir sınav. rabbim sonunu güzel etsin inş.

bence de öncesinde bir kontrol ol. mayıs adetin olmadan usg ye baktır . parça falan kalması kötü olur canım.
diyeti takma sen. her dr vermez diyeti. benim dr da verdi. ama burdan şunu anlayabilirsin protein kısıtlanıyor bize. ama sen de yemeklerinde en azından proteini abrtmazsan olur biter bence.özetle hayvansal gıdalar sınırlı. bulgur pilavı yok mesela. yemekler zeytin yağla pişecek. sen bence diyeti takma dr un söylememeiş ama yerken de bunları abartmarsın olur biter.

benim b12 değerim 1079 (187-883 ref aralığı) çıkmıştı.acaba ben de arada kullansam mı benexol. elimde kaldı birsürü hap.

canım benim Allah mı söyletti. inşallah hepimiz muradımıza ereriz.

öyle söyleme yaa. mesuliyetini alamam. :26:
internette araştırsak aslında.okunu sanırım yaa

canim suan 800 tane okudum ben :) kapatmisdim suan yeni acdim okuyupda geldim...bilmiyorumki duam kabul olurmu böyle haklisin internetten arastirmak gerek aslinda ben suan aksam yemegi yapmaliyim..daha sonra ben netten bakarim...bu arada insallah yanlis dua etmemisimdir ben o duanin baslangicini okudum isimleri verdim sonra la illahe illalah Muhammedin Resullulah cok kez tekrar tekrar okudum sonra bi ara durdum tekrar duanin baslangicini okudum isimleri verdim ve tekrar la illahe illalah Muhammedin Resullulah okumaya basladim tekrar tekrar son olarak durdum tekrar duanin basindan okudum isimleri verdim ve tekrar 800 tamamladim dogru okumusmuyum ??? yani önemli olan la illahe illalah Muhamedin Resulluah cok kez okumaliyiz degilmi??? ben ilk kez böyle bir duaya katiliyorum arkadaslar...kusura bakmayin böyle sordugum icin ama okudum sonra yine bi sorayim yanlis olmasin dedim...ALLAH cümlemizin duasini kabul eder INSALLAH

[TABLE="width: 235"]
[TR]
[TD="class: xl69, width: 312, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz KELİME-İ TEVHİD hürmetine ............................................(okuya nların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Kelime-i Tevhid'in Anlamı[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent, colspan: 3"]"Allah'tan başka İlah yoktur. Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah'ın Peygamberidir"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]NICK[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]GERÇEK İSİM[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]OKUMA SAYISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 98, bgcolor: transparent"]elif5507[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]elif[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]01as[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]aslı[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ceylinn38[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]zehra[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]senay079[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]şenay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]slvy1987[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]sevinc007[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]sevinç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]eoe[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]serap06_06[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]serap[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]rengarenk00[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]nazka86[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]nazife[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]umud40[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]vildan[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]hildan[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]ayse23[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]aşye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]muco509[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]eylül[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]slmeng[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]selma[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]AzraNur68[/TD]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]toplam 10.000[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]kalan:8200[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…