canım kafamız hamillikle, bebek sahibi olmakla öyle dolu ki böyle rüyalar görmemiz çok normal, takma kafana, kötü düşünme, 2 gün önce ben de bebek emzirdiğimiz gördüm, çok güzeldikızlar bu sabah uyanmaya yakın bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim.evim çok kalabalık herkes var annem bababm abim ablamlar eniştemler filan.ablam bana simsiyah saçlı babası gibi mavi gözlü bir kız getiriyor.emzirmek için sol göğsümü açıyorum mememi verip üstünü kapatıyorum ev kalabalık ya göğsüm açık kalmasın diye.ama cok cok ses geliyor emiyor benimi sonra bakıyorum memenin ucunu ağzından kaçırmış benim kız mememin altını emmeye çalışıyor.sonra emzrdikten sonra gazını çıkarıyor kendi kucağıma alıyorum bu seferde emdiği sütleri çıkartıyor çok kusuyor ama işte ablamdan mendil istiyorum boynunun altına filan koyuyorum.
kızlar hamile kaldığım ayda annem rüyamda kız bebek getirdiydi aynen bu rüyadaki gibi sol göğsümden emzirdim sonra bebek çok kustu gene bu kusma kısmı kafama takılıyor ama inanaın bebeğimi emzirmek çok güzeldi.....
bakalım cumartesi belli olur cinsiyeti
canımsın yaa. çok teşekkür ederim. ekledim. 1000 kaldı. çok sağol.ben de namazlardan sonra hepinize dua ediyorum. aklıma gelen tüm isimleri zikrediyorum, başta elif, sen, hilal, zehra, aslı, selma,...var. aklıma gelen tüm isimleri söylüyorum.Emine 100 tefriciye ekle sana canim
günaydın arkadaşlar...dua listesi yenilenmicekmi ? kaç dua okumalıyız daha ? bu sabah arkadaşa kahvaltıya davetliyim..ama öğleden sonra tekrar yazarım...ben toplam 3000 okudum..listeyi yenileseniz sevinirim...çokkkk tskler şimdiden...hepinize iyi günler dilerim...
kızlar günaydın herkese nasılsınız emine sen nasılsın??mayısa az kaldı inşalllah hemen hamile kalırız.ben bişey sormak istiyorum benm doktorum romatizma ile ilgili testleri yaptı ANA testi falan lupus içinmiş ama temiz çıktı şükür.Ama benim kalp kapağımda romatizma var mvp diye birşey ve bu hasttalık genelde küçükken ateşli romatizma geçirenlerde olurmuş...acaba ben bi romatoloji bölümüne gideyimmi yoksa doktorumun yaptığı testler yeterlimidir sizce ne yapsam ???
berna nasılsın nerelerdesin,nasıl geçiyor gebelik?işe başladın mı raporun bitti mi,yakında doktora gittin mi?amma soru sordum demi....
kızlarrr selammm
sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum.dün akşam çıktık.bebek iyi çok şükür 8 hafta 4 günlük.fakat ben hiç bir şey yiyemiyorum tansiyonum aşırı düşük ögürmeler falan doktor hastaneye yatırdı.8 ünite serum yedim.şimdi daha iyiyim.
kasık agrıları çok normalmiş bebek ve kese çapı büyüdüğü için oluyormuş.hiç aklına kötü şeyler getirme akıntı içinde bol bol sıvı al bende de var idrar yollarında biraz iltihap çıktı ama ilaçlık değil sıvıyla atılır dede doktor.hadi kızlar öpüyorum hepinizi...
canım ben şimdi evden çıkıyorum akşama kadar giremem dua biterse diye 500 tane daha tefhid alıyorum okumaya başlıyorım eklersin tamam
sağol canım. iyiyim. günleri sayıyorum. az mı kaldıbana hiç öyle gelmiyo
valla günler geçmiyor gibi. hayırlısı bakalım canım. inşallah çalışmaya başlayınca çok beklemeyiz.
romatizma ile ilgili hiç fikrim yok canım. yorum yapamıycam. ama aklına takılmasın. zaman varken gitmenin gerekli olduğunu düşündüğün bölümlere git bence. aklında kalmasın. daha 2 ay var.
bana dr mayıs adetinle başla dedi. ama düşükten sonra hiç adet olmadım.adet tarihimi bilmiyorum. inşallah çok geç olmaz. 2 adet kesin beklemem lazım ama.
canım duamıza katılmaz mısın?
katılmak isterim canım bu senin yazdığın duayımı okuyacağız???kaç kerek okumak gerekiyor
■Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" (Ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir)
Bu da bnm cok svdg bir duadir bu da olabilir isterseniz hem bilmeyenlerde ogrenmis olur!!!
Ne dersiniz arkadaslar?
Canım teşekkür ederim cevapladığın için,inşallah herşey hayırlısıyla gönlüne göre olsun.yediğine içtiğine dikkat ediyormusun?tuz,yeşillik,bakliyat peynir v.s. Yeme diyorlar bu konu hakkında bilgin varmı?
kızlarrr selammm
sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum.dün akşam çıktık.bebek iyi çok şükür 8 hafta 4 günlük.fakat ben hiç bir şey yiyemiyorum tansiyonum aşırı düşük ögürmeler falan doktor hastaneye yatırdı.8 ünite serum yedim.şimdi daha iyiyim.
kasık agrıları çok normalmiş bebek ve kese çapı büyüdüğü için oluyormuş.hiç aklına kötü şeyler getirme akıntı içinde bol bol sıvı al bende de var idrar yollarında biraz iltihap çıktı ama ilaçlık değil sıvıyla atılır dede doktor.hadi kızlar öpüyorum hepinizi...
günaydınn kızlarr nasılsınız bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?