ben ne diyceğimi bilmiyorum yine olmadı dün ateşim yükseldikten sonra umutlanmıştım hatta öyle bişeyki akşam kendi kendime bulantılar falan geliştirdim bu ay çok ümiyliydim ama olmadı sabah hem teste elim gitmiyo hemde meraktan ölüyorum ama olmadı eşim zaten hemen anladı soruyo soruyo bende tık yok en sonunda test mi yaptın dedi evet dedim olan ona oldu payını aldı ne suçu varsa içim içime sığmıyo içimde neler kopuyo ama sabretmek istiyorum ama gücüm yok inanın eşimi göndereyim de en azından size içimi döküpte rahatlıyayım diye bekledim çünkü o ben ağlarken çok üzülüyo ve biraz isyan gibi algılıyo isyan değil aslında şu anda içimi anlatmak çok zor düşünmeden yazyorum zaten olmadı rabbimin takdiri vardır bir bildiği asla sorgulanmaz ama zaman geçtikce korkularım endişelerim artıyo dün kayınvalidem adet oldunmu diye soruyo tanıdık bi bayan sen görünmüyosun bende hamile falan mı kaldı diye düşünüyodum diyo ben bunları yaşamak istemiyorum
malesef canı benim olmadı yine negatifi gördüm
canım senden Allah razı olsun o kadar zor zamanlarında bana yardımcı olmaya çalıştın demekki daha benim için hayırlı değil inşallah rabbim bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşallah çok sağol canım
günaydın selma....lütfen üzme kendini...bu ay olmadıysa öbür ay olur İNSALLAH....ALLAHIM bilir dogru zamanı...inanıyorum rabbim bizlerede tattıracak o güzel duyguyu İNSALLAH...bu arada sendedemi pıhtılasma var ??? ilk bebeginmi düsük oldu ??? benim ilk gebeligimde malesefki bebegimin kalbi durdu...kürtaj oldum...kan pıhtılasması icin kan verdim tam sonuclar carsamba cıkacak ama dün bazıları cıkmıs...proteın s negatıv proteın c negativ...ama antıkardıolipin 0-20 arası normalmis bende 21.57 cıkdı...Thrombos demekmıs yani pıhtılasma...ama daha tam sonuclar cıksın ona göre konuscaz doktorla...ama dünden belli bunalıyorum icime bi sıkıntı oturdu atamıyorum gecmıyor....tekrar gebe kalmak istiyorum ama igne vurulmalarına ragmen düsük yapanları burda okudukca daha cok bunalıyorum...ama ümidimide kesmek istemiyorum....
canım benim iki kaybım var ilkinde kalp atşını alamadık kürtaj oldum ikincisindede 9 haftalıkken kalbi durdu ama o zaman sorunlarımı bilmiyodum ikincisinden sonra rahimde perde olduğunu öğrendim ondan ameliyat oldum sonra da pıhtılaşmayı onu daha yeni öğrendim doktorumla telefonda görüştük değerlerimi daha bilmiyorum ama iğne kullanmam gerekiyormuş yakında gidicem öğrenmek içim doktorum ankara da ben zonguldak tayım o yüzden
canım aben ne diyceğimi bilmiyorum yine olmadı dün ateşim yükseldikten sonra umutlanmıştım hatta öyle bişeyki akşam kendi kendime bulantılar falan geliştirdim bu ay çok ümiyliydim ama olmadı sabah hem teste elim gitmiyo hemde meraktan ölüyorum ama olmadı eşim zaten hemen anladı soruyo soruyo bende tık yok en sonunda test mi yaptın dedi evet dedim olan ona oldu payını aldı ne suçu varsa içim içime sığmıyo içimde neler kopuyo ama sabretmek istiyorum ama gücüm yok inanın eşimi göndereyim de en azından size içimi döküpte rahatlıyayım diye bekledim çünkü o ben ağlarken çok üzülüyo ve biraz isyan gibi algılıyo isyan değil aslında şu anda içimi anlatmak çok zor düşünmeden yazyorum zaten olmadı rabbimin takdiri vardır bir bildiği asla sorgulanmaz ama zaman geçtikce korkularım endişelerim artıyo dün kayınvalidem adet oldunmu diye soruyo tanıdık bi bayan sen görünmüyosun bende hamile falan mı kaldı diye düşünüyodum diyo ben bunları yaşamak istemiyorum
yaklaşık 1 yıldır sessiz sessiz sizlerin yazdıklarını okuyorum ve bugün aranızda olmanın vakti diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda anladımki çevremdekilere forumdakiler şu iğneyi kullanmış bu diyeti yapmış yok o şu doktora gitmiş derken burda yazılanlara fazlasıyla önem verdiğimi anladım.beni en iyi bu durumu yaşayanların anlayacağini düşünüyrum burada paylaşılan bilgiler inanın bana çok faydalı oldu
bu arada sorunumu özetleyim 1 yıl hamile kalmaya çalıştım tam nihayet kavuştum derken benimde beebğimin 9 haftalıkken kalbi durdukanımda pıhtılaşma bulundu doktorların iğne vurulma konusunda farklı fikirleri acayip kafamı karıştırsada burada okuduklarım ve bu durumda olan bazı arkadaşlarım bu iğneleri kullanmalarıyla iğne vurulmaya karar verdim ama şu diyet işi kafama yatmıyor metioninden fakir diyet denilen diyet bebeğin gelişimini olmsuz etkilemezmi ve kendimi teslim edeceğim ankarada bu konuda uzman bi dr öneririmisiniz
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder bi heterezigot birde homozigot mutasyonum var birde herşeye takan bir beynim :))Canım cok üzüldüm . Genetik testlerini yaptırdın mı ?bdilerim bir sonraki hamileliğin sorunsuz geçer .
İyi yapmissin buraya yazmak ile bizi bizden başka kimse anlamıyor . Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder bi heterezigot birde homozigot mutasyonum var birde herşeye takan bir beynim :))
yaklaşık 1 yıldır sessiz sessiz sizlerin yazdıklarını okuyorum ve bugün aranızda olmanın vakti diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda anladımki çevremdekilere forumdakiler şu iğneyi kullanmış bu diyeti yapmış yok o şu doktora gitmiş derken burda yazılanlara fazlasıyla önem verdiğimi anladım.beni en iyi bu durumu yaşayanların anlayacağini düşünüyrum burada paylaşılan bilgiler inanın bana çok faydalı oldu
bu arada sorunumu özetleyim 1 yıl hamile kalmaya çalıştım tam nihayet kavuştum derken benimde beebğimin 9 haftalıkken kalbi durdukanımda pıhtılaşma bulundu doktorların iğne vurulma konusunda farklı fikirleri acayip kafamı karıştırsada burada okuduklarım ve bu durumda olan bazı arkadaşlarım bu iğneleri kullanmalarıyla iğne vurulmaya karar verdim ama şu diyet işi kafama yatmıyor metioninden fakir diyet denilen diyet bebeğin gelişimini olmsuz etkilemezmi ve kendimi teslim edeceğim ankarada bu konuda uzman bi dr öneririmisiniz
ben ne diyceğimi bilmiyorum yine olmadı dün ateşim yükseldikten sonra umutlanmıştım hatta öyle bişeyki akşam kendi kendime bulantılar falan geliştirdim bu ay çok ümiyliydim ama olmadı sabah hem teste elim gitmiyo hemde meraktan ölüyorum ama olmadı eşim zaten hemen anladı soruyo soruyo bende tık yok en sonunda test mi yaptın dedi evet dedim olan ona oldu payını aldı ne suçu varsa içim içime sığmıyo içimde neler kopuyo ama sabretmek istiyorum ama gücüm yok inanın eşimi göndereyim de en azından size içimi döküpte rahatlıyayım diye bekledim çünkü o ben ağlarken çok üzülüyo ve biraz isyan gibi algılıyo isyan değil aslında şu anda içimi anlatmak çok zor düşünmeden yazyorum zaten olmadı rabbimin takdiri vardır bir bildiği asla sorgulanmaz ama zaman geçtikce korkularım endişelerim artıyo dün kayınvalidem adet oldunmu diye soruyo tanıdık bi bayan sen görünmüyosun bende hamile falan mı kaldı diye düşünüyodum diyo ben bunları yaşamak istemiyorum
Çok geçmiş olsun. Bende ilk kaybımdan sonra bu forumu farkettim ve bu hastalıkla ilgili bilgiler edindikçe, bizim durumda olanların tecrübelerini okudukça ne kadar faydalı olduğunu anladım. Çünkü seninde dediğin gibi doktorların tavrı çok farklı. Birisi benim heterezigot mutasyonlarımı hiç ciddiye almazken birisi mutlaka iğne kullanmalısın diyor ve ben 15 gün önce iğne kullanmama rağmen bebeğimi 2. kez yine 9. haftada kaybettim. Çok zor. İçimizde fırtınalar kopuyor ama güçlü gözüküyoruz. Herkes sanki inadına hayatına devam ediyor ama bizim bir yanımız eksik. Allaha sığınmaktan başka çare yok. Derdide dermanı da veren o.
Diyete gelince pıhtılaşma konusunda bence en uzman kişi hacettepede Prof Sinan Beksaç, ama yeni hasta bakmıyor. O iğne ve aspirin kullandırıyor ve bu diyeti uygulatıyor. Hayvansal besinler sınırlı. Sebze meyve serbest. Ben Tolga Ecemişe gidiyorum. O da iğne kullandırıyor ve diyet veriyor. Benim gebeliğimi o takip ediyrodu. Kaybımın nedeni daha ortaya çıkmadı o yüzden tedavimi değiştirecekmi bilmiyorum. Kafamda bir sürü soru var bakalım....
ne konuda sabirsizsinkii:18::18::18::18:çok sabırsızım biliyorum ama kimse yokmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?