Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım dün çok yoğundum evde değildim geçmişe çok ayrıntılı bakamadım ama bi dua daha olmuş heralde katılamadım kusura bakma

dün aralarda fırsat buldukca 60 tefrice ve 200 2. dua dan okumuştum eklermisin. kendimi toparlıyayım başlıycam yine

Canim seni cok iyi anliyorum hemde cokkk Vakti zamani gelmeden kus bile ucmazmis
Rabbim bizim icin neyin hayirli oldugunu bizden iyi biliyor
Sabredersek bizde bunu gorup yasayacagiz Allahim dayanma gucu versin.amin.
Bu arada atesin dusmemisse kirmizilarda gelmediysr evde yaptigin teste guvenme derim.

malesef canı benim olmadı yine negatifi gördüm

Selmacim seni umutlandirmak istemem ama gecen hafta bir arkadasim bat gunu test yapti negatifi gordu
Ama adet olmadi 3 gun sonra testi tekrarladi cok ama coook silik cizgi gordu
Kan testi yaptirdi degeri 125 di . Gun dogmadan neler dogar sabret nolur uzulme canim

günaydın selma....lütfen üzme kendini...bu ay olmadıysa öbür ay olur İNSALLAH....ALLAHIM bilir dogru zamanı...inanıyorum rabbim bizlerede tattıracak o güzel duyguyu İNSALLAH...bu arada sendedemi pıhtılasma var ??? ilk bebeginmi düsük oldu ??? benim ilk gebeligimde malesefki bebegimin kalbi durdu...kürtaj oldum...kan pıhtılasması icin kan verdim tam sonuclar carsamba cıkacak ama dün bazıları cıkmıs...proteın s negatıv proteın c negativ...ama antıkardıolipin 0-20 arası normalmis bende 21.57 cıkdı...Thrombos demekmıs yani pıhtılasma...ama daha tam sonuclar cıksın ona göre konuscaz doktorla...ama dünden belli bunalıyorum icime bi sıkıntı oturdu atamıyorum gecmıyor....tekrar gebe kalmak istiyorum ama igne vurulmalarına ragmen düsük yapanları burda okudukca daha cok bunalıyorum...ama ümidimide kesmek istemiyorum....

canım benim iki kaybım var ilkinde kalp atşını alamadık kürtaj oldum ikincisindede 9 haftalıkken kalbi durdu ama o zaman sorunlarımı bilmiyodum ikincisinden sonra rahimde perde olduğunu öğrendim ondan ameliyat oldum sonra da pıhtılaşmayı onu daha yeni öğrendim doktorumla telefonda görüştük değerlerimi daha bilmiyorum ama iğne kullanmam gerekiyormuş yakında gidicem öğrenmek içim doktorum ankara da ben zonguldak tayım o yüzden

ıgneye gebe kalmadanmı baslicakmısın ?? yoksa gebe kaldıkdan sonramı ??? ben bu ay korunmicam ALLAHIM nasip ederse gebe kalırsam daha bisey kullanmadım tehlikeli olurmu aceba ??? yani ignedir aspirindir bunları simdiden kulanmalımıyımkı ?? offf korunsammı??? off aklım cok karısık...korunmakda icimden gelmiyor hani ille hemen bebegim olsun demiyorum ama korunursam icim rahat etmez...ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman benim icin dogru zamandır diyorum ama korunmakda istemiyorum..

canım a
det mi oldun da bu kadar ümitsiz yazdın. hayırlısı canım bu ay olur inşallah. sabret. biliyorum çok zor. ama hayırlısını dilemek lazım. olup da düşecek se bir de o var değil mi.

yaklaşık 1 yıldır sessiz sessiz sizlerin yazdıklarını okuyorum ve bugün aranızda olmanın vakti diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda anladımki çevremdekilere forumdakiler şu iğneyi kullanmış bu diyeti yapmış yok o şu doktora gitmiş derken burda yazılanlara fazlasıyla önem verdiğimi anladım.beni en iyi bu durumu yaşayanların anlayacağini düşünüyrum burada paylaşılan bilgiler inanın bana çok faydalı oldu
bu arada sorunumu özetleyim 1 yıl hamile kalmaya çalıştım tam nihayet kavuştum derken benimde beebğimin 9 haftalıkken kalbi durdu kanımda pıhtılaşma bulundu doktorların iğne vurulma konusunda farklı fikirleri acayip kafamı karıştırsada burada okuduklarım ve bu durumda olan bazı arkadaşlarım bu iğneleri kullanmalarıyla iğne vurulmaya karar verdim ama şu diyet işi kafama yatmıyor metioninden fakir diyet denilen diyet bebeğin gelişimini olmsuz etkilemezmi ve kendimi teslim edeceğim ankarada bu konuda uzman bi dr öneririmisiniz

Canım cok üzüldüm . Genetik testlerini yaptırdın mı ?bdilerim bir sonraki hamileliğin sorunsuz geçer .
İyi yapmissin buraya yazmak ile bizi bizden başka kimse anlamıyor . Allah yardımcın olsun

Canım cok üzüldüm . Genetik testlerini yaptırdın mı ?bdilerim bir sonraki hamileliğin sorunsuz geçer .
İyi yapmissin buraya yazmak ile bizi bizden başka kimse anlamıyor . Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder bi heterezigot birde homozigot mutasyonum var birde herşeye takan bir beynim :))

Allah razı olsun inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder bi heterezigot birde homozigot mutasyonum var birde herşeye takan bir beynim :))

Canım üzülme lütfen cok takma kafana da . Ben 12 yıl sonra hamile kaldım ve onu da kaybettim cok zor bebeğini kaybetmek evet ama hayırlısı olsun diyelim . En azından sebebini ogrenmissin bundan sonra daha bilinçli olursun . İkinci bebeğini sağlıkla alırsın insl kucağına

Çok geçmiş olsun. Bende ilk kaybımdan sonra bu forumu farkettim ve bu hastalıkla ilgili bilgiler edindikçe, bizim durumda olanların tecrübelerini okudukça ne kadar faydalı olduğunu anladım. Çünkü seninde dediğin gibi doktorların tavrı çok farklı. Birisi benim heterezigot mutasyonlarımı hiç ciddiye almazken birisi mutlaka iğne kullanmalısın diyor ve ben 15 gün önce iğne kullanmama rağmen bebeğimi 2. kez yine 9. haftada kaybettim. Çok zor. İçimizde fırtınalar kopuyor ama güçlü gözüküyoruz. Herkes sanki inadına hayatına devam ediyor ama bizim bir yanımız eksik. Allaha sığınmaktan başka çare yok. Derdide dermanı da veren o.
Diyete gelince pıhtılaşma konusunda bence en uzman kişi hacettepede Prof Sinan Beksaç, ama yeni hasta bakmıyor. O iğne ve aspirin kullandırıyor ve bu diyeti uygulatıyor. Hayvansal besinler sınırlı. Sebze meyve serbest. Ben Tolga Ecemişe gidiyorum. O da iğne kullandırıyor ve diyet veriyor. Benim gebeliğimi o takip ediyrodu. Kaybımın nedeni daha ortaya çıkmadı o yüzden tedavimi değiştirecekmi bilmiyorum. Kafamda bir sürü soru var bakalım....

Son düzenleme:

Selma adet oldunmu? Eğer olmadıysan umudunu kaybetme... Ben o testlere pek inanmıyorum. Adetin gelene kadar hala umut var demektir.
Olduysan da nasip canım ya. Çok zor biliyorum bende 6 ay uğraşmıştım insan artık çaresiz kalıyor ama inan Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. Bol bol dua et, biraz başka şeylerle meşgul ol, kafanı dağıt.

mrb arkadaşlar çok telaşlıyım çok da korkuyorumm benim 7 haftalık bir kaybım var 1 yıl önce kaybettik
geçtimiz ay tahlil yaptırdım pıhtılaşma vs

prolaktinim yüksek çıktı diye üzülürkenn
arkasından protein s oldukça düşük çıktı doktor ecopirine başlattı hemen hamile kaldıgın gibi iğne tedavisi verecez dedii ayrıca hamotolojiyede göster dedi neysee hemotolojiye gittik doktor olumsuz konuşmadı aslında ama testi mutlaka tekrarlamam geerektini söyledi ben özel bir yerde yaptırmıştım ona güvenemedii birde üniversite hastanesinde baakalım dedi bu hafta içi baktırcamm hersey normall çıktı bi tek protein s düşükk çıktı
şimdi ben netten araştırmaya çalışıyorum ama pekde bişeler bulamadımm çok kokuyorummm ne yapabilirimm o zamana kadar şuan sadece ecopirin ve b 12 kullanıyorum
ve doktor kilo ve sigara kesinlikle yok dedi çok şkür kiloluda değilim sigarada kullanmıyorum
başka neler yapabilirimm yada protein ss çokmu önemliii ayyy kafamda bir dünyaaaa soru işaretii

cnm Allah sabır versin çok iyi anlıyorum elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oloyur insan. artık eşimle bile paylaşmıyorum adamında psikolojisini bozdum bi ara her şeye ağlıyordum her olay bana bebeğimi hatırlatıyordu kader inancı olmasa zaten insan kafayı yer benimde 2. olursa tekrar kaybetmeyim diye bu çırpınışlarım ama kaderde varsa yapacak bişey yok elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz daha önce aydan biri nin hastasıydım iğneye gerek yok dediği için bıraktım şimdi başkent hastanesinde filiz yanık a başladım(çok içime sinmedi) hemetologa yolladı doz ayarlamak için ama diyeti ben burda okudum gidince soracam çok ağır bu diyet ya bebek gelişmezki yani yaşatacağız diye sağlıksız doğurmayalımda Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…