Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende bilmiyorum ya cok agir bi dieti varr anlamadigim bazi kislar bi kac mutasyonu homozigotu oldugu halde diyet yapmadan saglikli bi sekilde dogum yapiyo gercekten gereklimi bu diet benim kafamda karisikkk.yiyecek biseyde kalmiyo bu diet bu kadar gerekli acaba onsuz ignenin faydasi olmuyomu demmekkk..bazi doktorlarda igne kullanirken bunlara gerek yok diyobir sürü soru var yaw aklimda basli basina pihtilasma bi tuhaf hastalik zatennn

antikdenizim benim protein s düsüklügüm yok ama bildigim kadariyla bu kan pihtilasmasida önemli kalitsal bi hastalikkkk hapa devam et düsük doz heparinde verirler büyük ihtimalllsimdi hepimizin hangi mutasyonumuz olursa olsun ilk öncelikte folikasit ve aspirin kullaniyoz sonrasinda hamile kalinca igne olacazzz

hadi yaa demek önemli üstelik benimki oldukça düşükkk ya zaten çok zor hamile kalıyorummm rabbim hepimze yardım etsin inşşş hamile kalınca iğne dedi ama şimdi kullanmam lazım acaba

hadi yaa demek önemli üstelik benimki oldukça düşükkk ya zaten çok zor hamile kalıyorummm rabbim hepimze yardım etsin inşşş hamile kalınca iğne dedi ama şimdi kullanmam lazım acaba

igneyi nadir olarak hamilelikten önce kullanan kislar var ama cogunlukla hamile oldugumuz an kullanmaya basliyoruzz igneye..simdilik aspirin ve folikasit kulanan cogunluktakorkma ama bence bizimkiler kadarda kan pihtilasman yok mesala benim tam 4 gende pihtilasmam varrr seninle ayni durumda olan kislar daha iyi bilgi verir okuduklari zaman

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.senin hangi mutasyonların var. ben de aydan biri ye gitmek istyordum iğneyi neden vermemişki

selma ateşini niye ölçmedin?adet mi oldun?aslının da öle olmustu hamile kaldıydı sen hemen niye üzüyorsun ben sana kanda baktır demedim mi?

cnm benimde protein s düşük.malesef 4kürtajım var.genetik bir rahatsızlıkmış.sonradanda başımızı ağrıtırmış.yani yaşlanınca.benimde baya düşük.protins düşük olupta çocuk sahibi olan varmıııııı?senin kilon iyiymiş.ben bide kiloluyum(

kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcik

çok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

maşallah sübhanallah 7.8 cm lik bebişini yerim :))) ikili test yaptıracakmısın.

kızz beni korkutmaaa:)))pozitif düşünmeye calışıyorum zateeben biliorum çocuk sahibi olan ayrıcaa 2 doktordan takip yaptırdım ailende varmıı sağlıksız doğum gercekleştiren benim annem de ve ablalarda sorun yok genetiksel ya o acıdan bunu doktora söledim hetologa oda bana dediki protein s düşük diee illa çocuk düşecek die birşey yokk bu henüz kanıtlanmış değill ama önlem amaçlıı yapıyoruz dedii

canım kötü düşünme bak burda bir sayfa buldum protein s düşüklüğü diyee orda hamile kalanlar var birde ileri yaşlarda sorun çıkarır demişsin yaa yaşlanınca herkeste problemler çıkıyor zatenn eger internetten buunu okuduysannn takma derim çünkü benim kan degerlerimde mono yüzdem düşük çıktı internete göre nerdeyse kanser çıkardım ben ama şükürler olsun ki önemlşde bişe değilmişş ..

kaç düşükden sonra yaptırdın sen başka bir sorun çıktımı diğer sayfada yazdım erkek sebeplide olabilir düşüklerr dna hasarı çok önemliymiş erkeklerde de

Kızlar yaptığım araştırmalara göre bu metioninden fakir diyet k vitamini içeren besinlerin az tüketilmesi olabilir.çünkü k vitaminin fazla alınması kan sulandırıcı iğnenin etkisini azaltıyomuş.bunu doktoruma sorucam

ımmm bu diyeti bir öğrenelimm kızlar şimdi bizim k vitamini almamız mı lazım almmamamız mıı:44::44::44::44:

selmacım sen adet mi oldun anlamadım. sanırım sadece idrar testine göre yorum yaptın. ateşini ölçtün mü sen bugün?eğer adet olmadıysan neden bu kadar olumsuz yazdın ki canım. dur bakalım adet gelemeden umut kesilmez. canım seni boş yere umutlandırmak istemiyorum ama senin sat ın üstünden 33 gün geçti. senin adet döngün kaç gün. bak bugün 33. gün desin. dur bakalım daha. eğer adet de olduysan bu kadar neden taktın canım. dur bakalım, kolay bir yola başlamadık bizler, hemen böyle üzülmeler olamaz selmacım. bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa ondan sonraki ay, biz sabırlı insanlarız, bak nelere göğüs germiş kişileriz.rabbim en hayırlı zamanı biliyordur. üzme kendini canım.
:18: bugun battt selmanin ve bir arkadasin daga batiydii
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun amin.

sevinç hadi bakalım hayırlısı, inşallah bu ay güzel haberi verirsin canım.

bence de, testle ilgili neler duyduk burda. güven olmaz testlere. bir de geç döllenme olduysa zaten çıkmaz testte hemen.adet tarihi geçecek biraz önde değil mi? sen test yapmıycak mısın sevinç?

hoş geldin aramıza. geçmiş olsun.ama 1 yıl iyi dayanmışsın aramıza katılmadan.ben de başıma gelenlerden sonra hemen katılmıştım buraya.ben katıldığım zamanlarda doğuma gönderdik birkaç arkadaşı, hepsi de sağ sağlim bebeklerine kavuştular maşallah. inşallah sıra bizlere de gelecek.
pıhtılaşma ve iğne kullanımı konusunda dediğin gibi dr lar hem firik değiller. onlar da bilmiyorlar hangisinin doğru olduğunu. deniyorlar işte.ben de iğne kullanılması gerek diyen dr bulana kadar uğraştım. dr um tolga ecemiş. diyet de veriyor. diyeti sormuşsun. diyet özetle şöyleki; hayvansal gıda ve bakliyatlar sınırlı tüketilip, sebze ve meyve serbest yeniyor. bu da vücuda alınan k vitaminini kısıtlamak için. çünkü k vitamini pıhtılaşma eğilimini artırıyormuş. her dr diyet önermiyor, diyet yapmadan bebek sahibi olan da var, diyet yaparak olan da var. ama bizlerin ortak yanı iğne kullanmamız şart. aspirin veren dr var vermeyen dr var. hakkımızda hayırlısı.
diyet bebeğin gelişimini olumsuz etkilemez i demişsin. ben diyet yaparak hamile kaldım, sonra dr diyeti biraz hafifletti, gittikçe de hafifletecekti sanırım kontrollü olarak. ama ben 4 haftalıkken kendiliğinden düşük oldu 1 martta. yani diyet hamilelikte hafifletiliyor ve herşey tamamen yasak değil, kısıtlı ve ölçülü. o yüzden bebeğin gelişimii olmsuz etkiliyeceğini sanmam.nitekim böyle sağlıklı bebek doğuran var aramızda.

başkent hastanesi hamile iken hasta kabul etmiyormuş doğru mu? ben de hamilelik yokken bir de oraya gitsem diyorum.dr umun verdiği ilaçları orda yazdırırım diye düşünüyorum.orda hangi dr lar iyi. filiz yanık demişsin beğenmedin mi? iğne kullanımı ile ilgili ne düşünüyor. öncelikle iğnenin gerekli olacağını düşünmeli.

doğru canım. hayvansal gıdalar ve bakliyatlar özetle kısıtlı. bu da kandaki pıhtılaşma eğilimini artıran birşeymiş. iğnenin etkisini azaltıyormu bilmem ama iğneye ilaveten bir de yediklerimizle desteklemeye çalışıyoruz diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…