- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
ne konuda sabirsizsinkii
yaklaşık 1 yıldır sessiz sessiz sizlerin yazdıklarını okuyorum ve bugün aranızda olmanın vakti diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda anladımki çevremdekilere forumdakiler şu iğneyi kullanmış bu diyeti yapmış yok o şu doktora gitmiş derken burda yazılanlara fazlasıyla önem verdiğimi anladım.beni en iyi bu durumu yaşayanların anlayacağini düşünüyrum burada paylaşılan bilgiler inanın bana çok faydalı oldu
bu arada sorunumu özetleyim 1 yıl hamile kalmaya çalıştım tam nihayet kavuştum derken benimde beebğimin 9 haftalıkken kalbi durdukanımda pıhtılaşma bulundu doktorların iğne vurulma konusunda farklı fikirleri acayip kafamı karıştırsada burada okuduklarım ve bu durumda olan bazı arkadaşlarım bu iğneleri kullanmalarıyla iğne vurulmaya karar verdim ama şu diyet işi kafama yatmıyor metioninden fakir diyet denilen diyet bebeğin gelişimini olmsuz etkilemezmi ve kendimi teslim edeceğim ankarada bu konuda uzman bi dr öneririmisiniz
mrb arkadaşlar çok telaşlıyım çok da korkuyorumm benim 7 haftalık bir kaybım var 1 yıl önce kaybettik
geçtimiz ay tahlil yaptırdım pıhtılaşma vs
prolaktinim yüksek çıktı diye üzülürkenn
arkasından protein s oldukça düşük çıktı doktor ecopirine başlattı hemen hamile kaldıgın gibi iğne tedavisi verecez dedii ayrıca hamotolojiyede göster dedi neysee hemotolojiye gittik doktor olumsuz konuşmadı aslında ama testi mutlaka tekrarlamam geerektini söyledi ben özel bir yerde yaptırmıştım ona güvenemedii birde üniversite hastanesinde baakalım dedi bu hafta içi baktırcamm hersey normall çıktı bi tek protein s düşükk çıktı
şimdi ben netten araştırmaya çalışıyorum ama pekde bişeler bulamadımm çok kokuyorummm ne yapabilirimm o zamana kadar şuan sadece ecopirin ve b 12 kullanıyorum
ve doktor kilo ve sigara kesinlikle yok dedi çok şkür kiloluda değilim sigarada kullanmıyorum
başka neler yapabilirimm yada protein ss çokmu önemliii ayyy kafamda bir dünyaaaa soru işaretii
antikdenizim benim protein s düsüklügüm yok ama bildigim kadariyla bu kan pihtilasmasida önemli kalitsal bi hastalikkkk hapa devam et düsük doz heparinde verirler büyük ihtimalllsimdi hepimizin hangi mutasyonumuz olursa olsun ilk öncelikte folikasit ve aspirin kullaniyoz sonrasinda hamile kalinca igne olacazzz
hadi yaa demek önemli üstelik benimki oldukça düşükkk ya zaten çok zor hamile kalıyorummm rabbim hepimze yardım etsin inşşş hamile kalınca iğne dedi ama şimdi kullanmam lazım acaba
cnm Allah sabır versin çok iyi anlıyorum elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oloyur insan. artık eşimle bile paylaşmıyorum adamında psikolojisini bozdum bi ara her şeye ağlıyordum her olay bana bebeğimi hatırlatıyordu kader inancı olmasa zaten insan kafayı yer benimde 2. olursa tekrar kaybetmeyim diye bu çırpınışlarım ama kaderde varsa yapacak bişey yok elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz daha önce aydan biri nin hastasıydım iğneye gerek yok dediği için bıraktım şimdi başkent hastanesinde filiz yanık a başladım(çok içime sinmedi) hemetologa yolladı doz ayarlamak için ama diyeti ben burda okudum gidince soracam çok ağır bu diyet ya bebek gelişmezki yani yaşatacağız diye sağlıksız doğurmayalımda Allah korusun
ben ne diyceğimi bilmiyorum yine olmadı dün ateşim yükseldikten sonra umutlanmıştım hatta öyle bişeyki akşam kendi kendime bulantılar falan geliştirdim bu ay çok ümiyliydim ama olmadı sabah hem teste elim gitmiyo hemde meraktan ölüyorum ama olmadı eşim zaten hemen anladı soruyo soruyo bende tık yok en sonunda test mi yaptın dedi evet dedim olan ona oldu payını aldı ne suçu varsa içim içime sığmıyo içimde neler kopuyo ama sabretmek istiyorum ama gücüm yok inanın eşimi göndereyim de en azından size içimi döküpte rahatlıyayım diye bekledim çünkü o ben ağlarken çok üzülüyo ve biraz isyan gibi algılıyo isyan değil aslında şu anda içimi anlatmak çok zor düşünmeden yazyorum zaten olmadı rabbimin takdiri vardır bir bildiği asla sorgulanmaz ama zaman geçtikce korkularım endişelerim artıyo dün kayınvalidem adet oldunmu diye soruyo tanıdık bi bayan sen görünmüyosun bende hamile falan mı kaldı diye düşünüyodum diyo ben bunları yaşamak istemiyorum
canım senden Allah razı olsun o kadar zor zamanlarında bana yardımcı olmaya çalıştın ateşimi takip ettin demekki daha benim için hayırlı değil rabbim senin ve diğer hamile arkadaşların bebeklerinizi sağ salim sizlere bağışlasın ve bizlere umut olun inşallah çok sağol canım
Canim seni cok iyi anliyorum hemde cokkk Vakti zamani gelmeden kus bile ucmazmis
Rabbim bizim icin neyin hayirli oldugunu bizden iyi biliyor
Sabredersek bizde bunu gorup yasayacagiz Allahim dayanma gucu versin.amin.
Bu arada atesin dusmemisse kirmizilarda gelmediysr evde yaptigin teste guvenme derim.
hadi yaa demek önemli üstelik benimki oldukça düşükkk ya zaten çok zor hamile kalıyorummm rabbim hepimze yardım etsin inşşş hamile kalınca iğne dedi ama şimdi kullanmam lazım acaba
kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcik
çok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
cnm benimde protein s düşük.malesef 4kürtajım var.genetik bir rahatsızlıkmış.sonradanda başımızı ağrıtırmış.yani yaşlanınca.benimde baya düşük.protins düşük olupta çocuk sahibi olan varmıııııı?senin kilon iyiymiş.ben bide kiloluyum(
maşallah sübhanallah 7.8 cm lik bebişini yerim :))) ikili test yaptıracakmısın.
evet canım ikilii test için kan verdim bugün bir de ense kalınlığına bakıldı.
bu diyet nasıl oluyor arkadaşlar
ben ne diyceğimi bilmiyorum yine olmadı dün ateşim yükseldikten sonra umutlanmıştım hatta öyle bişeyki akşam kendi kendime bulantılar falan geliştirdim bu ay çok ümiyliydim ama olmadı sabah hem teste elim gitmiyo hemde meraktan ölüyorum ama olmadı eşim zaten hemen anladı soruyo soruyo bende tık yok en sonunda test mi yaptın dedi evet dedim olan ona oldu payını aldı ne suçu varsa içim içime sığmıyo içimde neler kopuyo ama sabretmek istiyorum ama gücüm yok inanın eşimi göndereyim de en azından size içimi döküpte rahatlıyayım diye bekledim çünkü o ben ağlarken çok üzülüyo ve biraz isyan gibi algılıyo isyan değil aslında şu anda içimi anlatmak çok zor düşünmeden yazyorum zaten olmadı rabbimin takdiri vardır bir bildiği asla sorgulanmaz ama zaman geçtikce korkularım endişelerim artıyo dün kayınvalidem adet oldunmu diye soruyo tanıdık bi bayan sen görünmüyosun bende hamile falan mı kaldı diye düşünüyodum diyo ben bunları yaşamak istemiyorum
:18: bugun battt selmanin ve bir arkadasin daga batiydii
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun amin.
Canim seni cok iyi anliyorum hemde cokkk Vakti zamani gelmeden kus bile ucmazmis
Rabbim bizim icin neyin hayirli oldugunu bizden iyi biliyor
Sabredersek bizde bunu gorup yasayacagiz Allahim dayanma gucu versin.amin.
Bu arada atesin dusmemisse kirmizilarda gelmediysr evde yaptigin teste guvenme derim.
yaklaşık 1 yıldır sessiz sessiz sizlerin yazdıklarını okuyorum ve bugün aranızda olmanın vakti diye düşünüyorum çünkü son zamanlarda anladımki çevremdekilere forumdakiler şu iğneyi kullanmış bu diyeti yapmış yok o şu doktora gitmiş derken burda yazılanlara fazlasıyla önem verdiğimi anladım.beni en iyi bu durumu yaşayanların anlayacağini düşünüyrum burada paylaşılan bilgiler inanın bana çok faydalı oldu
bu arada sorunumu özetleyim 1 yıl hamile kalmaya çalıştım tam nihayet kavuştum derken benimde beebğimin 9 haftalıkken kalbi durdukanımda pıhtılaşma bulundu doktorların iğne vurulma konusunda farklı fikirleri acayip kafamı karıştırsada burada okuduklarım ve bu durumda olan bazı arkadaşlarım bu iğneleri kullanmalarıyla iğne vurulmaya karar verdim ama şu diyet işi kafama yatmıyor metioninden fakir diyet denilen diyet bebeğin gelişimini olmsuz etkilemezmi ve kendimi teslim edeceğim ankarada bu konuda uzman bi dr öneririmisiniz
cnm Allah sabır versin çok iyi anlıyorum elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oloyur insan. artık eşimle bile paylaşmıyorum adamında psikolojisini bozdum bi ara her şeye ağlıyordum her olay bana bebeğimi hatırlatıyordu kader inancı olmasa zaten insan kafayı yer benimde 2. olursa tekrar kaybetmeyim diye bu çırpınışlarım ama kaderde varsa yapacak bişey yok elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz daha önce aydan biri nin hastasıydım iğneye gerek yok dediği için bıraktım şimdi başkent hastanesinde filiz yanık a başladım(çok içime sinmedi) hemetologa yolladı doz ayarlamak için ama diyeti ben burda okudum gidince soracam çok ağır bu diyet ya bebek gelişmezki yani yaşatacağız diye sağlıksız doğurmayalımda Allah korusun
Kızlar yaptığım araştırmalara göre bu metioninden fakir diyet k vitamini içeren besinlerin az tüketilmesi olabilir.çünkü k vitaminin fazla alınması kan sulandırıcı iğnenin etkisini azaltıyomuş.bunu doktoruma sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?