kızz beni korkutmaaa:)))pozitif düşünmeye calışıyorum zateeben biliorum çocuk sahibi olan ayrıcaa 2 doktordan takip yaptırdım ailende varmıı sağlıksız doğum gercekleştiren benim annem de ve ablalarda sorun yok genetiksel ya o acıdan bunu doktora söledim hetologa oda bana dediki protein s düşük diee illa çocuk düşecek die birşey yokk bu henüz kanıtlanmış değill ama önlem amaçlıı yapıyoruz dedii
canım kötü düşünme bak burda bir sayfa buldum protein s düşüklüğü diyee orda hamile kalanlar var birde ileri yaşlarda sorun çıkarır demişsin yaa yaşlanınca herkeste problemler çıkıyor zatenn eger internetten buunu okuduysannn takma derim çünkü benim kan degerlerimde mono yüzdem düşük çıktı internete göre nerdeyse kanser çıkardım ben ama şükürler olsun ki önemlşde bişe değilmişş ..
kaç düşükden sonra yaptırdın sen başka bir sorun çıktımı diğer sayfada yazdım erkek sebeplide olabilir düşüklerr dna hasarı çok önemliymiş erkeklerde de
ımmm bu diyeti bir öğrenelimm kızlar şimdi bizim k vitamini almamız mı lazım almmamamız mıı:44::44::44::44:
Kızlar yaptığım araştırmalara göre bu metioninden fakir diyet k vitamini içeren besinlerin az tüketilmesi olabilir.çünkü k vitaminin fazla alınması kan sulandırıcı iğnenin etkisini azaltıyomuş.bunu doktoruma sorucam
şimdi internetten k vitaminine baktım.dediğin doğru.ama bir sebzeci olarak üzüldüm.yeşil yapraklı sebzelerde yumurta süt yeşilçay k vitaminiymiş.ben ne yicem ozaman( vejeteryanım yaw
güzel bacım ben seni hiç korkutmak istermiyim.bak protein s düşüklüğü olup çocuk sahibi olan duymuşun.bide doktorun demişki düşükler bundan kaynaklanmayabilir demiş.başka bir rahatsızlığımmı var acaba( benim başka protrombin geninde homozigot mutasyonda var.o ne bilmiyorum.yapmadığım tahlil varmı acaba diye düşünüyorum.çapada bir dünya yaptırdım.bunları profösörlere götürdüğümde hepsini yaptırmışın diyolar.başka arkadaşlar hemotoloji romotoloji uzmanlarına gidiyo.acaba bir rahatsızlıkları çıkmıştamı gidiyolar.yoksa sebepsizmi bilmiyorum.ben hep kadın doğumcuya gittim.eşimle ben genetiğmize baktırdık.kromozon normal.genetiğinizde sorun yok deyip tüpbebekte yapmıyolar.kansulandırıcıyla sürekli deniceksin diyolar.ben yaşıma taktım.36oldu.anne tarafım hep erken menopoza girmiş.oyüzden endişeliyim.ailemdede benim gibi olan yok.hatta çevremdede yok.ondan bundan duyuyorum.ben 2.kürtajdan sonra çapaya başladım.3.gebelikte günde bir defa CLEAN 0,4kullandım fayda vermedi.son gebeliğmin kesesi gelişmedi.kalpatışıda olmadı.ilk gebeliğimde öyle olmuştu.o sorunumda var ilk ve son gebeliğmin kalpatışı hiç olmadı.neden acaba? 2.gebeliğim 7.haftada, 3.gebeliğim 8.haftada kalpatışı durdu ((
ben dualarınıza katılmak isterdim ama şimdilik dularımız sizinle bölüümünde bebek için olan dualara katıldım onlar biterse burayada katılmak isterim
ben ne diyceğimi bilmiyorum yine olmadı dün ateşim yükseldikten sonra umutlanmıştım hatta öyle bişeyki akşam kendi kendime bulantılar falan geliştirdim bu ay çok ümiyliydim ama olmadı sabah hem teste elim gitmiyo hemde meraktan ölüyorum ama olmadı eşim zaten hemen anladı soruyo soruyo bende tık yok en sonunda test mi yaptın dedi evet dedim olan ona oldu payını aldı ne suçu varsa içim içime sığmıyo içimde neler kopuyo ama sabretmek istiyorum ama gücüm yok inanın eşimi göndereyim de en azından size içimi döküpte rahatlıyayım diye bekledim çünkü o ben ağlarken çok üzülüyo ve biraz isyan gibi algılıyo isyan değil aslında şu anda içimi anlatmak çok zor düşünmeden yazyorum zaten olmadı rabbimin takdiri vardır bir bildiği asla sorgulanmaz ama zaman geçtikce korkularım endişelerim artıyo dün kayınvalidem adet oldunmu diye soruyo tanıdık bi bayan sen görünmüyosun bende hamile falan mı kaldı diye düşünüyodum diyo ben bunları yaşamak istemiyorum
kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcik
çok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
kızlar merhaba bu ay sonu 3 tedavime başlamayı planlıyoruz bi engel çıkmazsa ama pıhtılaşma kromozom analizi ve bağışıklık testlerini yaptırmak istiyorum bunları nerde yaptırabilirim ve tam isimleri nedir bu şekilde söylersem anlaşılırmı bi yardım edin
Eminecim 350 rabbiyessir ekle canim dun test yaptim bise cikmadu
Kirmizilar gelmedi catlatma ignesi kullaninca 28. Gun adet olunur tik yok
Atesimde yuksek oyle bekliyom cnm
selma ateşini niye ölçmedin?adet mi oldun?aslının da öle olmustu hamile kaldıydı sen hemen niye üzüyorsun ben sana kanda baktır demedim mi?
selmacım sen adet mi oldun anlamadım. sanırım sadece idrar testine göre yorum yaptın. ateşini ölçtün mü sen bugün?eğer adet olmadıysan neden bu kadar olumsuz yazdın ki canım. dur bakalım adet gelemeden umut kesilmez. canım seni boş yere umutlandırmak istemiyorum ama senin sat ın üstünden 33 gün geçti. senin adet döngün kaç gün. bak bugün 33. gün desin. dur bakalım daha. eğer adet de olduysan bu kadar neden taktın canım. dur bakalım, kolay bir yola başlamadık bizler, hemen böyle üzülmeler olamaz selmacım. bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa ondan sonraki ay, biz sabırlı insanlarız, bak nelere göğüs germiş kişileriz.rabbim en hayırlı zamanı biliyordur. üzme kendini canım.
emine
yok tatlım olmadımda tüm belirtiler onu gösteriyo ben 32 günde bir olurum bazen bikaç gün daha ileri gider ama geçen ay düzensizlik yaşadım adet söktürücüyle gördü adetimi yine mi öyle olucak bilmiyorum.canım evliğim artık 4. senede önceki hamileliklerimi insanlara hemen açıklayamıyosun artık olmuyo gözüyle bakıo insanlar tabiki başkaları için çocuk düşünmüyoruz ama insanın zoruna gidiyo hemde o duyguyu tadmak istiyosun
geçen gün arkadaşlarla toplandık bitanesiyle aynı anda hamileydik hatta onun benden sonraydı şimdi 7 aylık hamile onu görünce üzüldüm biraz dursaydı benimde böyle olucaktı
Kizlarrr kirmizilarim geldi bugun atesim dusmedi saka gibi hayirlisi
Ilk yumurta takibim selvicigim
merhaba ben de seninle aynı durumdayım adetim başladı bugün sabah bi heves test yaptım hayali ikinci çizgi bile görmüştüm oysaama bu sefer ağlamadım alıştım galiba bu ay ovülasyon testi alıp deneyeyim diyorum sen de öyle yap istersen olur inşallah hepimizin sağlıklı nur topu gibi bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?