- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
yok canım adet olmadım ama adet tarihim geçti test negatif çıktı ateşim 36.4 e düştü ve adet öncesi ağrılarım başladı ama daha gelmedi adet ben bu konuda biraz güçsüzüm acıkcası ne zaman bu kadar ümitlensem ve böyle sonuçlansa ilk öğrendiğim gün böyle oluyorum
Kizlarrr kirmizilarim geldi bugun atesim dusmedi saka gibi hayirlisi
Ilk yumurta takibim selvicigim
selmacım sen adet mi oldun anlamadım. sanırım sadece idrar testine göre yorum yaptın. ateşini ölçtün mü sen bugün?eğer adet olmadıysan neden bu kadar olumsuz yazdın ki canım. dur bakalım adet gelemeden umut kesilmez. canım seni boş yere umutlandırmak istemiyorum ama senin sat ın üstünden 33 gün geçti. senin adet döngün kaç gün. bak bugün 33. gün desin. dur bakalım daha. eğer adet de olduysan bu kadar neden taktın canım. dur bakalım, kolay bir yola başlamadık bizler, hemen böyle üzülmeler olamaz selmacım. bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa ondan sonraki ay, biz sabırlı insanlarız, bak nelere göğüs germiş kişileriz.rabbim en hayırlı zamanı biliyordur. üzme kendini canım.
emine
yok tatlım olmadımda tüm belirtiler onu gösteriyo ben 32 günde bir olurum bazen bikaç gün daha ileri gider ama geçen ay düzensizlik yaşadım adet söktürücüyle gördü adetimi yine mi öyle olucak bilmiyorum.canım evliğim artık 4. senede önceki hamileliklerimi insanlara hemen açıklayamıyosun artık olmuyo gözüyle bakıo insanlar tabiki başkaları için çocuk düşünmüyoruz ama insanın zoruna gidiyo hemde o duyguyu tadmak istiyosun
geçen gün arkadaşlarla toplandık bitanesiyle aynı anda hamileydik hatta onun benden sonraydı şimdi 7 aylık hamile onu görünce üzüldüm biraz dursaydı benimde böyle olucaktı
o şekilde ben de hep dşünüyorum, ayları hesaplıyorum. 3 kaybım oldu. ilki dursaydı şu kadar olurdu, 2. si dursaydı geçen ay doğum yapmış olacaktım. zaten hep de birileriyle denk oluyor hamilelik başlangıcı. hep böyle düşünüyorsun ister istemez. ben yapmasam annem yapıyor, birileri hep birşekilde hatırlatıyor. Allah bize bol sabır versin.
Eminecim 350 rabbiyessir ekle canim dun test yaptim bise cikmadu
Kirmizilar gelmedi catlatma ignesi kullaninca 28. Gun adet olunur tik yok
Atesimde yuksek oyle bekliyom cnm
36,4 ortalamanın üstü zaten canım. dur bakalım. hemen ümitsiz olma, bakalım daha adet olmamışsın. hayırlısı olsun canım.
canım yaa. üzülme, sen güçlüsün ama, bir sonraki aya bakalım. hem sen demiştin sanırım, o kullandığın ilaç klomen miydi onu kullandığın ay olmaz diye yazıyor demiştin sanıırm prospektüste değil mi? zaten şansını denemiştin. hayırlısı olsun, diğer ay inşallah.
o şekilde ben de hep dşünüyorum, ayları hesaplıyorum. 3 kaybım oldu. ilki dursaydı şu kadar olurdu, 2. si dursaydı geçen ay doğum yapmış olacaktım. zaten hep de birileriyle denk oluyor hamilelik başlangıcı. hep böyle düşünüyorsun ister istemez. ben yapmasam annem yapıyor, birileri hep birşekilde hatırlatıyor. Allah bize bol sabır versin.
canım adet gecikmesi gibi geliyo keşke öyle bişey olsa dünyalar benim olur heralde az da yine de bi ümit var ama çokta büyütmek istemiyorum çünkü dün çok üzüldüm ağladım aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum kendimi bidahaki aya hazırlamak istiyorum olursa büyük sürpriz olucak yani
bir sonraki aya inşallah. Allah yavrucuğuna kardeş nasip etsin. Bizlere de yavrucuklar nasip etsin.Kizlarrr kirmizilarim geldi bugun atesim dusmedi saka gibi hayirlisi
seni çok iyi anlıyorum benim de ilk düşüğüm olmasaydı şimdi 5 aylık yavrum vardı. 2. düşüğüm olmasaydı 6 aylık hamile olacaktım. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinselmacım sen adet mi oldun anlamadım. sanırım sadece idrar testine göre yorum yaptın. ateşini ölçtün mü sen bugün?eğer adet olmadıysan neden bu kadar olumsuz yazdın ki canım. dur bakalım adet gelemeden umut kesilmez. canım seni boş yere umutlandırmak istemiyorum ama senin sat ın üstünden 33 gün geçti. senin adet döngün kaç gün. bak bugün 33. gün desin. dur bakalım daha. eğer adet de olduysan bu kadar neden taktın canım. dur bakalım, kolay bir yola başlamadık bizler, hemen böyle üzülmeler olamaz selmacım. bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa ondan sonraki ay, biz sabırlı insanlarız, bak nelere göğüs germiş kişileriz.rabbim en hayırlı zamanı biliyordur. üzme kendini canım.
emine
yok tatlım olmadımda tüm belirtiler onu gösteriyo ben 32 günde bir olurum bazen bikaç gün daha ileri gider ama geçen ay düzensizlik yaşadım adet söktürücüyle gördü adetimi yine mi öyle olucak bilmiyorum.canım evliğim artık 4. senede önceki hamileliklerimi insanlara hemen açıklayamıyosun artık olmuyo gözüyle bakıo insanlar tabiki başkaları için çocuk düşünmüyoruz ama insanın zoruna gidiyo hemde o duyguyu tadmak istiyosun
geçen gün arkadaşlarla toplandık bitanesiyle aynı anda hamileydik hatta onun benden sonraydı şimdi 7 aylık hamile onu görünce üzüldüm biraz dursaydı benimde böyle olucaktı
bu arada kızlar ben de hala adet olmadım. kürtajlar düzenimizi mahvediyor, sonra da acaba hamilemiyim diye umutlandırıp hayal kırıklığına uğratıyor. aslında kafamıza takmasak anında hamile kalıcaz da işte kafaya takmamanın bir çaresi olsa
bu arada kızlar ben de hala adet olmadım. kürtajlar düzenimizi mahvediyor, sonra da acaba hamilemiyim diye umutlandırıp hayal kırıklığına uğratıyor. aslında kafamıza takmasak anında hamile kalıcaz da işte kafaya takmamanın bir çaresi olsa
perşembe günü beta hcg 3.44 çıktı. hemşire şimdilik negatif dedi. hala da adet olmadım mide bulnatısı baş dönmesi var. kasıklarımda batmalar ve bel ağrısı da tabi. eşim bugün idrar testi alıcak bi daha bakıcam. hamile değilsem de inşallah tez zaman da adet olurum sinir ve sıkıntı da yapıyoevet yaa. selvi sen den ne haber. sen de hamile olabilirim demiştin. canım senin bhcg değerin normale dönmüşmüydü? hamilemsin yoksa?
aynen öyle canım ya 10. ayda kürtaj oldum 12.ayda ameliyat oldum düzenim altüst oldu geçen ay 20 gün ileri gitti bakalım bu ay ne olacak bulunduğum yerde polikinlikte artık kan vermeye çekiniyorum diycekler her ay kendini hamile mi zannediyo diyo geçen ay kanımı verirken açıklama yapıyorum kan pıhtılaşması var diye bizim burası küçük yer olduğu için herkes az çok birbirini biliyo
kafaya takmama konusuna gelince ah onu bir yapabilsek yolunu bulsak herkes aynı şeyi söylüyo bıraktığın zaman kendiliğinden kalıyosun diye nasıl olcak o ben şu anda başka bişey düşünemiyorım ki dün eşime eczacı arkadaşı söylemiş 3 sene boyunce gitmedikleri dr kalmamış hiçbişey çıkmamış herşey normal diyolarmış en sonunda pes etmişler oluruna bırakmışlar ve karısı kendiliğinden hamile kalmış ne yaparsak yapalım rabbim ol diyecek
eliff canım çok sevindim. inşallah sonuna kadar sıkıntısız geçer. yerim ben o minik bebişi:)kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcik
çok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
selmacım sen adet mi oldun anlamadım. sanırım sadece idrar testine göre yorum yaptın. ateşini ölçtün mü sen bugün?eğer adet olmadıysan neden bu kadar olumsuz yazdın ki canım. dur bakalım adet gelemeden umut kesilmez. canım seni boş yere umutlandırmak istemiyorum ama senin sat ın üstünden 33 gün geçti. senin adet döngün kaç gün. bak bugün 33. gün desin. dur bakalım daha. eğer adet de olduysan bu kadar neden taktın canım. dur bakalım, kolay bir yola başlamadık bizler, hemen böyle üzülmeler olamaz selmacım. bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa ondan sonraki ay, biz sabırlı insanlarız, bak nelere göğüs germiş kişileriz.rabbim en hayırlı zamanı biliyordur. üzme kendini canım.
emine
canım bazen ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben de en son 19 ekim de kürtaj oldum. benimle aynı dönem hamile olan arkadaşımın neredeyse doğumu yaklaştı. hayırlısı canım. rabbim sağlıklısını versin de artık diyecek söz yok çünkü. gerçekten insana acı veren bir sınavdan geçiyoruz. rabbim sonunu güzel etsin inşallah.
bence tıp fakültesi hastanesine git kadın doğum bölümüne 3 düşüğüm oldu de. bunu demezsen yapmıyorlar çünkü. trombofili paneli kromozom analizi testlerine baktrmak istorum de. biraz diret. mümkünse bir tanıdık bul çünkü kolay kolay yapmıyorlar. ben 2 düşük yaptım ankara üniv de bu testleri yapmadılar. bende antebe gittim abimin dr olduğu hastanede yaptılar. bu arada sen düşük yaptın mı daha önce
kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcik
çok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Sevinç bana da doktorum iğne vericem yumurtaların gelişimini hızlandırıcaz dedi. Sanırım senin çatlatma iğnesi oluyor bu değilmi. Nasıl yapılıyor kaç kez anlatırmısın biraz
Kizlarrr kirmizilarim geldi bugun atesim dusmedi saka gibi hayirlisi
kızlar homosistein, b12, folik asit değerlerine baktırcam bunlar için aç mı gitmek gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?