pek hoş bir durum dedğil ama yine de aramıza hoş geldin diyelim. çok geçmiş olsun. hangi şehirdesin? ben de 34 yaşındayım. 6 yaşında kızım var çok şükür. ben de 1,5 yıldır uğraşıyorum. 3 düşük oldu. 1 ay önce son düşük oldu.
Haklısın kalkmamak lazım.Ben Ankaralıyım ama Antalya'da oturuyorum canım.
sizin kaçıncı haftalarda düşüyor ben edirnede oturuyorum siz nereden ben şimdi çıkıyorum akşamm uzun uzun yazacağım yaşadıklarımı sizinlede konuşuruz inşllh
Antalya manavgattay mıydın sen?hatırlayamadım.nerde old. ve hangi doktora gittiğini yazar mısın?ben antalya kumluca ama antalyaya gidiyorum doktora
Antalya manavgattay mıydın sen?hatırlayamadım.nerde old. ve hangi doktora gittiğini yazar mısın?ben antalya kumluca ama antalyaya gidiyorum doktora
canım birşey sorucam iğnenin dozu artırılınca kanama kesildi mi yoksa ara ara devam ett mi. bu arada hayırlısıyla umarım sağlıkla bebişini dünyaya getirirsin. az kalmış.
Allah tamamına erdirsin inşallah. Merak ettim sadece clexan mı kullandın? aspirin kullanmadın mı???
canım cleksan 04+corasp devamında cleksan06+corasp corasp devam ediyorum önümüzdeki hafatalarda bırakacağım
7 haftalık kalp durması, 15 haftalık kalp durması, 4 haftalık kanamayla düşük. bende mthfr değerlerim heterozigot. sende ne çıktı? ben ankaradayım.
benim mthfr homozigot 1 sene önce oldu son düşüğüm hiç cesaret edememiştim daha yeni yeni birkez daha denemek istiyorum sigara içiyordum 20 gün oldu onu bıraktım folik asit b12 eksikliğim vardı 2.3 aydır onu kullanıyorum şimdide biraz sporla kilo vermek istiyorum birde bugün yarın coraspine başlıcam doktor gebelik öncesi başla demişti birde gebelikte iğne demişti bende elimden geldiğince bu kez kendimi hazırlamaya çalışıyorum
iyi geceler kızlar bilenler vardır belki bayağırdır girmiyodum ben bi göz atıyım dedim bende 2. bebeğimde iğne kullandım (homozigot) çok şükür sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi kızım 9 aylık bile oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin stresiz günler diliyorum
canım aslında erken değil. eğer hazır hissediyorsan tekrar deneyebilirsin bizim gibi olup bebeği olan var. ama zorlu bir süreç bizimkisi. çoğu dr. bu durumda folikasit ve coraspin başlatıyor hamile kalınca da iğne kullandırtıyor. tavsiyem bu konuda uzman riskli gebelik uzmanı bulman ve iyi bir dr.la yoluna devam etmen. denemekten başka yapacak birşeyimiz yok malesef. hepimiz burada yaralıyız. hepimizin ayrı öyküsü ayrı acısı var. tek bir ortak noktamız var vazgeçmemek.Arkadaşlar ben 13 haftalıkken düşük yaptım 5 ay sonra yine hamile kaldım fakat bu kez de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 7 ay geçti ve
ben tekrar hamile kalmak istiyorum sizce erken mi? hamile kalmadan önce nelere dikkat etmem gerekir yada yapmam gereken birşey olur mu? benim gibi olup da daha sonra sağlıklı bir evlat sahibi olan var mı?
1 tane 5 haftalık düşüğüm var. bir tanede 10 haftalıkken kalp durması sonucu kürtajım var. mthfr c677 ve A1298 mutasyonu heterozigot çıktı. hamile kalınca iğne mi kullanıcam. henüz dr a gitmedim...
canım diyet özetle hayvansal gıdalar sınırlı. örneğin günde bir köfte kadar et tüketiyorsun. etin yerine haftada bir kere 5 kaşık fasulye ya da 3 kaşık nohut yiyebilirsin. peynir beyaz ya da lor peyniri olacak onun haricindekiler yasak. onuda günde 2 kibrit kutusu şeklinde. peynir yerine haftada 2-3 kez bir yumurta tüketebilirsin. yoğurt veya süt günde 2 su bardağı. ölçüsünde bunu 1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı süt olarak ayırabilirsin. bulgur, kepek, bezelye, tüm yağlı tohumlar yasak. bunlar da kuruyemiş, susam, çörekotu gibi. soya yasak. soya yasak olduğu için ben bütün hazır gıdalardan uzak duruyorum mesela. çünkü hepsinin içinde soya bulunuyor. çikolata da yasak. yani zor bir diyet kısaca.birde diyet varya onuda yapmak istiyorum ama tam bilmiyorum bu diyeti
bıçak gibi kesildi diyeblirim.bende anlamadım 0,6 lığa çıkarmak tam aksi kanamayı artırırmı? diye düşünürken.....
canım diyet özetle hayvansal gıdalar sınırlı. örneğin günde bir köfte kadar et tüketiyorsun. etin yerine haftada bir kere 5 kaşık fasulye ya da 3 kaşık nohut yiyebilirsin. peynir beyaz ya da lor peyniri olacak onun haricindekiler yasak. onuda günde 2 kibrit kutusu şeklinde. peynir yerine haftada 2-3 kez bir yumurta tüketebilirsin. yoğurt veya süt günde 2 su bardağı. ölçüsünde bunu 1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı süt olarak ayırabilirsin. bulgur, kepek, bezelye, tüm yağlı tohumlar yasak. bunlar da kuruyemiş, susam, çörekotu gibi. soya yasak. soya yasak olduğu için ben bütün hazır gıdalardan uzak duruyorum mesela. çünkü hepsinin içinde soya bulunuyor. çikolata da yasak. yani zor bir diyet kısaca.
Antalya merkezdeyim canım.Doktorum medikal park Murat hoca.Senin de zor oluyordur kumlucadan buraya gelmen.Sen kime gidiyorsun?
Elif canim seni gordum yazim dedim nasilsin napiyosun, nasil bebis gunun nasi gecio, agrin sizin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?