Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben varım canım. folikasit vücutta var olan bir aminoasitmiş. ancak bizim gibi pıhtılaşma problemi olanlarda vücut bunu dönüştürüp kullanamadığı için pıhtılaşmayı artırıyormuş. ben de seninle aynı iyeti uyguluyorum. 1 ay oldu ben başlayalı. ilk birkaç gün salladı beni. başım falan döndü ama sonra alıştım. zor bir diyet. ama yapması imkansız değil. sen hangi dr.a gittin ne kadar süre ile yapacaksın?

merhaba herkese hayırlı cumalar.... kızlar çok afedersiniz sabah lavaboya gittiğimde uzayan bir akıntı gördüm peçetede. daha önceki aylarda da olurdu ama hiç bu kadar sıvık olduğunu hatrlamoyorum genelde pıhtı gibi olurdu. şimdi bu akıntı yumurtalamanın başladığının mı yoksa bittiğinin mi işareti

Anladım canım. Çok teşekkür ederim.

Ben Hacettepe'de Sinan Hoca'ya gittim. 3 ay boyunca uygulamamı söyledi. Sonrasında tekrar kontrole çağırdı. Bunu yanında bazı ilaçlar da verdi. Henüz diyete tam olarak başlayamadım. Ama korkmuyor değilim. Oldukça sınırlı bir diyet Umarım kolaylıkla uygulayabilirim.

canım benim dr da aspirin önermiyor daha önce söylemişmişdim sana. ben de sadece iğne kullanacam. aspirin kanama yapar dedi, iğne kanı sulandırır dedi. etkileri aynı değilmiş. biz aynı sanıyoruz ama. bilemiyorum doğru pşan hangisidir ama bazı dr lar aspirin vermiyor bazıları veriyor. tercih senin. bir dr tercih edip onun yolundan gitmelisin. içinin ısındığına, mantığının kabul ettiğine devam et canım. içine düştüğün çıkmazdan biran önce çıkarsın inşallah. bu kararsızlığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Şenay var.
tamam canım"ya selam"ı yapalım 70000 adet lem yelid okuyalım. ardından nazifenin isteği olsun, ayetel kürsi.

Şenay senin diyetini yapacak biri çıktı senin adına sevindim, yalnız değilsin) birbirinize yemek tarifi verirsiniz artık)öpüyorum canım. canım yaa bazen aklıma geliyorsun sana çok içten dua ediyorum inan, çok sıkıntı çektiğini düşünüyorum, ankaraya gelip hacettepenin zahmetini çekiyorsun, sonra bu diyet. Rabbim görsün çektiklerini de inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı sıhhatli bir evlat versin canım. Amin.

canım uzayan beyaz akıntı değil mi? boş yere umutlandırmak istemem ama benim de bu son hamileliğimde de böyle bir akıntım olmuştu) adet gecikmem olmadan olmuştu)))

aynen bana da sinan hoca verdi. hangi genlerinde problem var öğrenebilir miyim. bana da ilaç verdi. haftada 2 gün becozime c, bir gün folbiol, her gün coraspin. bence hiç korkma hiç zor değil. ama yiyeceklerinin sınırını iyi ayarlaman gerekiyor. google dan metionin ve folikasitten fakir diyet diye ararsan benim yazmış olduğum liste çıkar. onu ben sinan hocanın verdiğine göre diyetisyene ayarlatmıştım. böylece günü 6 öğüne bölerek aç kalmadan bu diyeti uygulayabiliyorum. mesela kahvaltı 8'de. zaten yiyeceklerin sınırlı. onları yiyorsun. sonra 10.30'da ara öğün. bir ya da 2 prosiyon meyve şeklinde bakarsan belki daha kolay uygulayabilirsin diye düşündüm. kolay gelsin. bence ihmal etme. çünkü belki tek şansımız bu.

sen sinan hocaya ilk kez mi gittin? yeni hastası değilsin sanırım değil mi? yeni hasta alıyor mu sinan hoca? prof farkı başladı mı hacettepede biliyormusun? ben sinan hocaya muayene olamadan gelmiştim de ondan soruyorum.

canım benim allah senden razı olsun. gerçekten içten dua ettiğini hissedebiliyorum. bir tanesin. allah senin de bizim için ettiğin bu duaların hürmetine inşallah sana da gönlünce ne istersen verir. nasıl düşüncelisin bi tanem yaaa. çok teşekkür ederim. aynen ben de yalnız değilim yaşasın diye bir sevindirik oldum:) gerçi arkadaş adına üzüldüm keşke bunları yaşamasa ve bunları yapmak zorunda kalmasa. ama kader işte. valla ben veririm yemek tarifleri:) en azından ilk başta zorlanırsa destek olmak da isterim en azından.

elifin selamı herkese. hayırlı cumalar diliyor, hepinize selam söylüyor elif. bizimki tam bir uykucu olmuş) okulda da nete giremiyormuş, eve gidince de sızıp kalıyormuş)bilginize

canım uzayan beyaz akıntı değil mi? boş yere umutlandırmak istemem ama benim de bu son hamileliğimde de böyle bir akıntım olmuştu) adet gecikmem olmadan olmuştu)))

ay canımm inşallah ya yumurtlama tarihine mi yoksa adet tarihine mi yakındı. inşallah yumoşlarım döllenmiştir hayırlı bir şekilde

cuma ezanına az kaldı. ezana denk gelenler aşağıdaki gibi duayı okuyup "ya selam" okumaya başlayabilirler. herkese hayırlı cumalar.Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

Cuma günü,Cuma ezanı okunurken “Euzübi’llahimine’ş-şeytani’r-racim,Bismillahirrahmanirrahim.Selamün kavlen minRabbi’n-Rahim” okuyup,ardından 17161 kere “Ya Selam” ismi şerifinizikredenin,dileği en kısa zamanda kabul olur.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “YA SELAM”(17161)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canım çok teşekkür ederim. çok sağolasın. kimin kime ettiği dua kabul olur Allah bilir tabi. ama durduk yere geliyorsun bazen aklıma. diyet yaptığım ve zorlandığım zaman oluyor daha çok. o zmana seni düşünüyorum, senin ne kadar zorlanabileceğin geliyor aklıma ve dua ediyorum. tabi ben de o arkadaş adına üzüldüm. yok yani zaten böyle biri daha varmış ona da diyet verilmiş ve aramıza katılmış, o açıdan senin adına ve onun adına sevindim. birbirinizi buldunuz diye yani. o da sinan hocanın hastasıymış bak. ikinize de diyette koalylıklar diliyorum arkadaşlar.

ay canımm inşallah ya yumurtlama tarihine mi yoksa adet tarihine mi yakındı. inşallah yumoşlarım döllenmiştir hayırlı bir şekilde

onu inan hatırlamıyorum canım yaa. düşündüm şöyle bi ama???? yok yaa hiç emin olamadım, ama adet tarihine çok yakın değildi sanırım. seninki gibi zamnalardaydı sanırım. iyi olacak inşallah canım. böyle incecik ip gibi uzuyor değil mi) hadi bakalım inşallah canım.

Bu benim 2. gidişim. İlkinde muayene etmişti. Bunda da sonuçlar üzerinden konuştuk. Tam olarak bilemiyorum maalesef.

Sanırım 14. genimde bir sıkıntı vardı. Şu anda sonuçlar yanımda değil maalesef. Onun için çok net bir şey söyleyemiyorum. Ama bana da haftada iki gün bemiks c, bir gün folbiol ve her gün coraspin verdi. Sanırım seninkiyle aynı :)

Ben de aynı diyet listesini diyetisyenden aldım. Çok teşekkür ederim önerilerin için. Umarım kolaylıkla uygularım. Bize uygun tarifleri de paylaşırım muhakkak seninle. Şu anda onları araştırmaya başladım ben de :)

evet canım inceceik uzayan akıntı. çok afedersin eşimle birlikte olduktan sonra da kavaboya gittiğimde incecik akıntı olurdu da onlar gibi oldu. inşallah tutunur bebişim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde. benimle birlikte isteyen herkese tabiii

canım. burada şu an hem ezan okunuyor hem de çok gzel bir yağmur başladı. rabbim rahmeti üzerimize olsun. 180 tane okudum. 40 tane de gülin de başlattı ve okudu. onun ismini de eklersen sevinirim. daha okuyacağız. şimdiklik çıkıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…