Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle geçmiş olsun. ben de kendimden örnek vereyim 29 aralıkta kürtaj oldum kanamam 42 gün sürdü. kürtajdan sonraki ilk adet,m 14 şubattı. o da 1 hafta lekelenme şeklinde 15 gün sürdü. ondan sonraki adetim de28 mart. ki benim adetlerim çok düzenliydi. malesef kürtaj düzensizlik yapıyor. kist meselesine gelince o hiç önemli bir şey değil. herkeste muhakkak kist vardır. dr un da önemli bir şey değil demiş. ayrıca adet söktürücü kullanmanı önermem. zmanı gelince vucut kendini hazır hssedince olursun zaten.

kürtajdan sonraki ilk adetin çok yoğun olması normal. benim de çok olmuştu. normalde benim de çok yoğun olmaz ama dediğim gibi baya çok olmuştu. kisti sormuşsun. normalde hep olur o kistler bizlerde ve adetle kistler yok olur. sen dr a gitmeseydin bilmeyecektin kistinin olduğunu. yani dr a gitmediğin zamanlarda da kistin olabiliyor ve adetle yokoluyor. kisti sen takma. ben de ne zaman ultrasona bakılsa hep kist gördüler. bu önemsiz. ayrıca kürtajdan sonra adet döngüsü bozuluyor. bunu da takma bence.

canım ben kürtajın hemen ardından çok sıkıntı çekmiştim. şiddetli ağrı oldu ve endometrit? neyse işte ondan olmuşsun dedileri. iltihabik bişeymiş. neyse yüksek doz antibiyotik tedavisi uyguladılar. ama ağrılarım bence iltihabik değildi. çünkü kürtajdan sonra hiç kan gelmemişti. kan gelmeye başladığında ağrıdı ve içerde bence kan pıhtısı oluştu. çünkü en son hastaneden çıkacağım gün büyük bir arı oldu ve büyük bir parça pıhtı düştükten sonra rahatladım. neyse ondan 35 gün sonra adet oldum. ondan sonra 31 gün ve adetlerim düzene girdi çok şükür. ultrasonda bende kist falan gözükmedi. ama rahim toparlanmadığı için şekil bozukluğu görüldü. rahim duvarımda inceydi. en son 1 ay önce kontrol amaçlı gittiğim dr. da ultrasonda bişey görmedi. bence o kist gibi görünen şey yumurtan olabilir. adet olunca gider. bazen döllenmeyen yumurta rahimden atılamadığında kistleşebiliyor. seninki de öyle birşeydir. bence endişelenecek birşey yok gibi. ama kafana takılırsa adet gördükten sonra bittiği gün falan git bir baktır. adetle atılmış mı diye. yani ben olsam öyle yapardım.

kızlar merhaba bende şimdide yara çıkmış rahim ağzında doktor yakalım dedi ama ben yaktırmadım nasıl olsa hamile kalınca gider falan dedim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yaktırmak istemiyorum acaba bişey yaptırmasam öyle hamile kalsam ne olur bi sorun olurmuki

canım geçmiş olsun. hiç fikrim yok yara hakkında.

coook tsk ederim cvp larınız icin...icim azda olsa rahatladı ben 14 yasında adet oldum 26 yasındayım bu yasıma kadar hic adet düzensizlıgı yasamadım....ama evet normalmis kürtajdan sonra bu durum...simdi ister istemez moralim bozuldu hem adetim gelmedi diye hem Kist var diye hemde Pıhtılasma yüzünden İNSALLAH en kısa zamanda adetim düzene girer İNSALLAH...ama arkadaslar daha önce duymusdum sagdan soldan adet düsensizligi yasayanlar kolay kolay gebe kalmazmıs dogrumu ??? ozaman düzene girene kadar sansım cok az galiba hem bundan sonra yememe icmemede dikkat etmeliyim doktor bisey demedide ama burdaki yorumları okuyorum devamlı takip ediyorum...ben cikolata chips cok yiyorum hatta gebeykende cok cikolata yemisdim ama pıhtılasma oldugunu bilmiyordumki bundan sonra sag saglim gebe kalana kadar ve dogum yapana kadar agzıma cikolata chips almicam ne kadar cok sevsemde...hemen hemen her aksam TV karsısında yiyorum abur cubur cola fanta felanda kesinlikle yasaktır degilmi ??? arkadaslar benim tam sonuclarım cıkmadıgı icin daha doktorla detaylı konusamadım....sonuclarım tamamen cıksın üniversite hastanesinden sonucları alcam ve ordaki doktorlada detaylı sekilde bu konuyu konuscam....bu arada ben pıhtılasma testi zaptırcam dedigimde beni kimse ciddiye almadı esim cevrem arkadaslarım kimse ciddiye almadı yokdur öyle bisey ılk düsük normal olabılır bu kadar kafana takma hastalık hastası oldun felan filan dediler...esimde ciddiye almadı beni doktorlarda ciddiye almadı normal dediler düsük her insanın basına gelebilir 3 düsükden sonra arastırmalara baslıyoz dediler...ama iyiki kimseyı dinlememisim iyiki kalbimin sesini dinlemisim....kan verdikden sonrada esimde arkadaslarımda bisey cıkmıcak bak bosuna ugrasdın bu kadar temiz cıkcak tahlilerin demislerdi....simdi esimden baska kimseye acılmadım bu konuyu zaten bundan sonrada kimseyle yani burası haric kimseyle bu konulara girmiyecegim....bu acıyı yasamayanlar anlamaz bizi sizlerden baska kimse beni anlamaz iyiki bu forumu bulmusum tesadüfen buldum iyiki bulmusum...keske burda olmasak tabiki de ama madem bu hastalık var bizlerde bununla bas edecez bir sekilde ve iyikide sizlere denk gelmisim.....

Merhaba Selvi...öncelikle cevabın icin cok tsk ederim....bende adet söktürücü kullanmak istemiyorum zaten doktordan cıkdım eve giderken yol boyunca dedim İnsallah adetim bugün yarın gelirde o ilaca ihtıyacım kalmaz İNSALLAH...ben normalde ilac almayı hic sevmem....yıllardır ilac kulanmazdım gribe yakalanırdım yatakda yatardım aglardım oram buram agrıyo diye ama yinede inat yapardım doktora gitmezdim ilac almak istemezdim....tabi bir kac sefer gittim aldımda ama coooook nadirdi annem babam hep kızardı bana doktora gitmiyorsun diye...düsükden sonra ömrümde gitmedigim kadar doktora gittim inanki....ömrüm boyunca saysam bu kadar doktora gitmemisimdir...üstelik devamlı aspirin alcakmisim gebeligimde 9 ay boyunca igne vurulcakmisim...ve buna tabiki razıyım yeterki ALLAHIM sag saglim gebe kalmamı dogum yapmami nasip etsin.....tabiki tüm istiyenleri sag saglim bebegine kavusdurur İNSALLAH...

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

Cuma günü,Cuma ezanı okunurken “Euzübi’llahimine’ş-şeytani’r-racim,Bismillahirrahmanirrahim.Selamün kavlen minRabbi’n-Rahim” okuyup,ardından 17161 kere “Ya Selam”ismi şerifinizikredenin,dileği en kısa zamanda kabul olur.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “YA SELAM”(17161)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

burda biçok arkadaşın oluyor canım bence kafana takma geçiyor ilk haftalarda normal olabiliyor...sen neden iğnr kullanyorsun yani düşüğün oldumu hiç daha önceden?

teşekkür ederim canım veriğin bilgi için benim ilk hamileliğimde gelişmediği için alınmıştı sonra genetik inceleme sonucu heterozigot olunca doktor iğne kullanmamı söyledi kullanıyorum. ama öncekinde böyle kahve akıntı olmamıştı. umarım sorunsuz geçer herşey

canım, eşimle tartıştık ateş ölçme yüzünden beni strese sokuyorsun dedi. ben de bıraktım

Anladim canim.ben de bir bajiyim dedim atesin ne alemde diye yazmamissin.olsun boyle daha iyi olur belki.srn de psikolojik olarak rahst olmaya calis.aman bosver bu ay istemiyorum falan diye dusun:)rahat olmaya calis.insallah iyi olacak canim

Hayırlı olsun arkadaşım.Kanamalar bazı hamilelerde olabiliyor.Her zaman düşük olacak anlamına gelmiyor.Ama sen kendine dikkat et.Bol bol istirahat et.Bende yaklaşık 6,5 haftalık hamileyim.Kahverengi rengi akıntım olunca doktor yatmamı söyledi.Yarın doktor kontrolüm var.İNŞALLAH hayırlısıyla beeklerimizi kucağımıza alırız canım.

Canım birşey soracağım yarın ezan vakti doktora gitmek için yolda olacağım.İNŞALLAH hayılı haberlerle gelirim.Bende okumak istiyorum ama ne kadar okuduğumu size anca akşama doğru ve ya akşam iletebilirim.Böyle bir sorun olurmu?

bendede kahverengi akıntı kanama ne ararsan var.şimdi biraz hafifledi.ama bebişim hala duruyor annesinin göbüşünde.kesenin yan tarafında keseden bağımsız bi iç kanama var.doktor iğnelerin bu kanamalara sebep olabileceğini söyledi ve aspirini kesti.

clexane 6000 kullanıyorum bu arada...

Anladim canim.ben de bir bajiyim dedim atesin ne alemde diye yazmamissin.olsun boyle daha iyi olur belki.srn de psikolojik olarak rahst olmaya calis.aman bosver bu ay istemiyorum falan diye dusun:)rahat olmaya calis.insallah iyi olacak canim

hayırlısı olsun diye dua ediyorum. biliyorsun diğer bebeğimde kromozom anomalisi vardı. Allah herkese özellikle de pıhtıdaşlarıma en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Canim dua aksama kalmiyo.hatta ikindiden once bitirip dualadik iki kez.yine yogun talep olursa oyle yapariz. Baska duaya katilirsin canim.

kızlar 3 kaybım var 23-15 -kimyasal
şimdi doktor ilaçsız takip yapacak ama ben 5.günü kan sulandırıcılara başladım.
benimgibi gebelik öncesi başlayan var mı? mthfr677 heterezigot benim...
birde diyetten bahsediyorsunuz bu nedir doktorum hiç söylemedi
iğneyi vurunca karnımda şişlik oluyor sizdede oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…