allah tamamına erdirsin. cinsiyeti hakkında bişey demedimi
Selam arkadaslar ben bu ay adetimden sonra gebe kalmak icin calısmalara baslicam İNSALLAH :) gecen ayda niyetlenmisdimde cok hastaydımcok kötü gribe yakalanmısdım ama İNSALLAH bu ay baslicam....arkadaslar siylere bi sorum var...ben 13.02 de kürtaj oldum tam 29 gün sonra adet oldum...7 gün boyunca cok kanamam oldu daha hic bu kadar cok fazla kan kaybetmemisdim adette....ama sevinmisdim adetimin düzeni bozulmadı diye...daha önceleride 28-29 günde adet oluyordum...aslında bugün tekrar adet olmalıyım ama olmadım adetimi dün veya bugün diye bekledim iki gün önce 2 gün kasık agrısı cekdim dedim tamam adetim geliyor ama gelmedi ıkı gündür cok iyiyim yüzümdeki 2 sivilceden baska hic bir belirti yok bugün sabah doktora gittim kontrol amaclı doktora dedim ben bu ay tekrar baslamak istiyorum gebe olmak icin dedin kan alırmısın Folik asit...B12 demirime sonra iste hormonlarıma bakarmısınız dedim....ayrıca bugün adet olmalıydım hicbir belirti yok dedim...gebelikten süpelendi ama dedim yok gebelik kesinlikle yok dur :) emindim yani....herneyse kan aldı ögleden sonra tekrar gittim doktora...demir eksikligi var demir hapı yazdı....folık asıt yazdı...oda eksıkmıs ayrıcada aspırın yazdı...ben dedim pıhtılasma icin kan verdim ama daha tam sonuclar cıkmadı halen bekliyorum sonucları dedım....ama bazıları cıkmıs dedım antıkardıolıpın cıkmıs dedim oda yüksek dedim...doktor dedi hemen aspirine baslamalıyız dedi gebelik düsünüyorsanız dedi ve gebe kalır kalmaz kese görüldügü an Igneye baslamalıyız dedi ister istemez korkdum ultrason yapdı yumurtalıgımda kıst görüldü ama kötü bisey degil dedi adet oldugunuz an o yok olur dedi...ayrıca 10 gün icinde adet olmazsanız gelmelisiniz adet söktürücü yazmalıyım dedi....aslında arkadaslar size sormak istedigim ıkıncı adetiniy gec gelen oldumu ??? kürtaj zaten adet düzensizligi sebebi olabılıyormus ve sizlerdede yumurtalıkda kist olusdumu hic doktorda bu kötü bisey degil adet ile birlikte yok olur dedimi ??? cok uzun yazdım biliyorum...ama suan allak bullakım
Amin arkadasim yok daha belli dgl
Selam arkadaslar ben bu ay adetimden sonra gebe kalmak icin calısmalara baslicam İNSALLAH :) gecen ayda niyetlenmisdimde cok hastaydımcok kötü gribe yakalanmısdım ama İNSALLAH bu ay baslicam....arkadaslar siylere bi sorum var...ben 13.02 de kürtaj oldum tam 29 gün sonra adet oldum...7 gün boyunca cok kanamam oldu daha hic bu kadar cok fazla kan kaybetmemisdim adette....ama sevinmisdim adetimin düzeni bozulmadı diye...daha önceleride 28-29 günde adet oluyordum...aslında bugün tekrar adet olmalıyım ama olmadım adetimi dün veya bugün diye bekledim iki gün önce 2 gün kasık agrısı cekdim dedim tamam adetim geliyor ama gelmedi ıkı gündür cok iyiyim yüzümdeki 2 sivilceden baska hic bir belirti yok bugün sabah doktora gittim kontrol amaclı doktora dedim ben bu ay tekrar baslamak istiyorum gebe olmak icin dedin kan alırmısın Folik asit...B12 demirime sonra iste hormonlarıma bakarmısınız dedim....ayrıca bugün adet olmalıydım hicbir belirti yok dedim...gebelikten süpelendi ama dedim yok gebelik kesinlikle yok dur :) emindim yani....herneyse kan aldı ögleden sonra tekrar gittim doktora...demir eksikligi var demir hapı yazdı....folık asıt yazdı...oda eksıkmıs ayrıcada aspırın yazdı...ben dedim pıhtılasma icin kan verdim ama daha tam sonuclar cıkmadı halen bekliyorum sonucları dedım....ama bazıları cıkmıs dedım antıkardıolıpın cıkmıs dedim oda yüksek dedim...doktor dedi hemen aspirine baslamalıyız dedi gebelik düsünüyorsanız dedi ve gebe kalır kalmaz kese görüldügü an Igneye baslamalıyız dedi ister istemez korkdum ultrason yapdı yumurtalıgımda kıst görüldü ama kötü bisey degil dedi adet oldugunuz an o yok olur dedi...ayrıca 10 gün icinde adet olmazsanız gelmelisiniz adet söktürücü yazmalıyım dedi....aslında arkadaslar size sormak istedigim ıkıncı adetiniy gec gelen oldumu ??? kürtaj zaten adet düzensizligi sebebi olabılıyormus ve sizlerdede yumurtalıkda kist olusdumu hic doktorda bu kötü bisey degil adet ile birlikte yok olur dedimi ??? cok uzun yazdım biliyorum...ama suan allak bullakım
canım ben kürtajın hemen ardından çok sıkıntı çekmiştim. şiddetli ağrı oldu ve endometrit? neyse işte ondan olmuşsun dedileri. iltihabik bişeymiş. neyse yüksek doz antibiyotik tedavisi uyguladılar. ama ağrılarım bence iltihabik değildi. çünkü kürtajdan sonra hiç kan gelmemişti. kan gelmeye başladığında ağrıdı ve içerde bence kan pıhtısı oluştu. çünkü en son hastaneden çıkacağım gün büyük bir arı oldu ve büyük bir parça pıhtı düştükten sonra rahatladım. neyse ondan 35 gün sonra adet oldum. ondan sonra 31 gün ve adetlerim düzene girdi çok şükür. ultrasonda bende kist falan gözükmedi. ama rahim toparlanmadığı için şekil bozukluğu görüldü. rahim duvarımda inceydi. en son 1 ay önce kontrol amaçlı gittiğim dr. da ultrasonda bişey görmedi. bence o kist gibi görünen şey yumurtan olabilir. adet olunca gider. bazen döllenmeyen yumurta rahimden atılamadığında kistleşebiliyor. seninki de öyle birşeydir. bence endişelenecek birşey yok gibi. ama kafana takılırsa adet gördükten sonra bittiği gün falan git bir baktır. adetle atılmış mı diye. yani ben olsam öyle yapardım.Selam arkadaslar ben bu ay adetimden sonra gebe kalmak icin calısmalara baslicam İNSALLAH :) gecen ayda niyetlenmisdimde cok hastaydımcok kötü gribe yakalanmısdım ama İNSALLAH bu ay baslicam....arkadaslar siylere bi sorum var...ben 13.02 de kürtaj oldum tam 29 gün sonra adet oldum...7 gün boyunca cok kanamam oldu daha hic bu kadar cok fazla kan kaybetmemisdim adette....ama sevinmisdim adetimin düzeni bozulmadı diye...daha önceleride 28-29 günde adet oluyordum...aslında bugün tekrar adet olmalıyım ama olmadım adetimi dün veya bugün diye bekledim iki gün önce 2 gün kasık agrısı cekdim dedim tamam adetim geliyor ama gelmedi ıkı gündür cok iyiyim yüzümdeki 2 sivilceden baska hic bir belirti yok bugün sabah doktora gittim kontrol amaclı doktora dedim ben bu ay tekrar baslamak istiyorum gebe olmak icin dedin kan alırmısın Folik asit...B12 demirime sonra iste hormonlarıma bakarmısınız dedim....ayrıca bugün adet olmalıydım hicbir belirti yok dedim...gebelikten süpelendi ama dedim yok gebelik kesinlikle yok dur :) emindim yani....herneyse kan aldı ögleden sonra tekrar gittim doktora...demir eksikligi var demir hapı yazdı....folık asıt yazdı...oda eksıkmıs ayrıcada aspırın yazdı...ben dedim pıhtılasma icin kan verdim ama daha tam sonuclar cıkmadı halen bekliyorum sonucları dedım....ama bazıları cıkmıs dedım antıkardıolıpın cıkmıs dedim oda yüksek dedim...doktor dedi hemen aspirine baslamalıyız dedi gebelik düsünüyorsanız dedi ve gebe kalır kalmaz kese görüldügü an Igneye baslamalıyız dedi ister istemez korkdum ultrason yapdı yumurtalıgımda kıst görüldü ama kötü bisey degil dedi adet oldugunuz an o yok olur dedi...ayrıca 10 gün icinde adet olmazsanız gelmelisiniz adet söktürücü yazmalıyım dedi....aslında arkadaslar size sormak istedigim ıkıncı adetiniy gec gelen oldumu ??? kürtaj zaten adet düzensizligi sebebi olabılıyormus ve sizlerdede yumurtalıkda kist olusdumu hic doktorda bu kötü bisey degil adet ile birlikte yok olur dedimi ??? cok uzun yazdım biliyorum...ama suan allak bullakım
kızlar merhaba bende şimdide yara çıkmış rahim ağzında doktor yakalım dedi ama ben yaktırmadım nasıl olsa hamile kalınca gider falan dedim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yaktırmak istemiyorum acaba bişey yaptırmasam öyle hamile kalsam ne olur bi sorun olurmuki
canım öncelikle geçmiş olsun. ben de kendimden örnek vereyim 29 aralıkta kürtaj oldum kanamam 42 gün sürdü. kürtajdan sonraki ilk adet,m 14 şubattı. o da 1 hafta lekelenme şeklinde 15 gün sürdü. ondan sonraki adetim de28 mart. ki benim adetlerim çok düzenliydi. malesef kürtaj düzensizlik yapıyor. kist meselesine gelince o hiç önemli bir şey değil. herkeste muhakkak kist vardır. dr un da önemli bir şey değil demiş. ayrıca adet söktürücü kullanmanı önermem. zmanı gelince vucut kendini hazır hssedince olursun zaten.
burda biçok arkadaşın oluyor canım bence kafana takma geçiyor ilk haftalarda normal olabiliyor...sen neden iğnr kullanyorsun yani düşüğün oldumu hiç daha önceden?
canım, eşimle tartıştık ateş ölçme yüzünden beni strese sokuyorsun dedi. ben de bıraktım
merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim kan mthf670 heterozigottum. şimdi iğne kullanmaya başlaadım. hayal ettiğim gibi bir hamilelik değil ama hamd olsun. duanızı esirgemeyin . kafama takılan kahve rengi akıntılarım oluyo önlem amaçlı doktor progestan verdi sizinde başınıza geldimi bu akıntılar?
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
Cuma günü,Cuma ezanı okunurken Euzübillahimineş-şeytanir-racim,Bismillahirrahmanirrahim.Selamün kavlen minRabbin-Rahim okuyup,ardından 17161 kere Ya Selamismi şerifinizikredenin,dileği en kısa zamanda kabul olur.
DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] YA SELAM(17161)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Anladim canim.ben de bir bajiyim dedim atesin ne alemde diye yazmamissin.olsun boyle daha iyi olur belki.srn de psikolojik olarak rahst olmaya calis.aman bosver bu ay istemiyorum falan diye dusun:)rahat olmaya calis.insallah iyi olacak canim
Canım birşey soracağım yarın ezan vakti doktora gitmek için yolda olacağım.İNŞALLAH hayılı haberlerle gelirim.Bende okumak istiyorum ama ne kadar okuduğumu size anca akşama doğru ve ya akşam iletebilirim.Böyle bir sorun olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?