Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar acıl cvp istim şimdi testlerimi dr müşterim vardı cafede ona gösterdim faktör 8 biraz yoksek dedi en oluyor oo bana muhtemelen kan pıhtılaşmasıyla ilgili dedi:18::18::18:

kızlar ya birşey soracam benim adetime 2 gün var kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif gebelik olsa çıkardı değilmi

bhcg 10'a kadar negatif sayılıyor benim bildiğim ama bilmiyorum tam olarak geç döllenme falan deniyorya belki öyledir seninkide. biraz daha bekle ve tekrarla testi istersen. inşallah sonuç yükselir giderek...

iğnelere gebelikte başlanılması gerektiği söyleniyor ama doktorunla görüş bir istersen. Allah yardımcın olsun...

ben de iğneye erken başlıyorum. ben gebelik istediğim ayki ilk adet günü başlıyorum. bu olabiliyor. önceden kanın sulanmasında bir sakınca yok. hatta yarar var. benim dr da diyet verdi. proteinden kısıtlı besleniyorsun özetle. her dr vermiyor. hatta burda dr u diyet verenlerin sayısı vermeyenlerden çok çok az. dr un ne dediyde uy bence. geçmiş olsun.

Kızlar,
adetim bir türlü gelmedi, 2 gündür ara ara sancı giriyor, bu sabahta kahverengi hafif lekelenmem oldu, bir türlü başlayamadı ya. 9 martta kürtaj olmuştum. Bugün gelir artık diye bekliyorum. İnşallah. Sizinde hafif kasılmalarınız olmuşmuydu, gerçi adet sancısı gibi ama korkuyorum işte yapışıklık falan çıkmasın birde.
Birde ya selama katılabilirmiyim ki, lekelenmeler başladı da.

arkadaşlar günaydın..... hayırlı cumalar... sizlere acil birşey sormak istiyorum. aranızda prf.doktor Lütfü ÖNDEEROĞLU'na giden varmı bilgi verirseniz çok sevinirim.....YADA GİTTİĞİNİZİ BİLDİĞİNİZ KİŞİLER VARMI.....

canım benim 38. gün geldi adetim. bence acele ediyorsun. bak bunu stres yapma. gelecek. ben de stres yapmıştım, çok şükür geldi. her kürtaj sonrası ilk adet aynı zamanda gelmez. bence daha zamanın var. bugün 35. günün gelir daha merak etme. ben 28 günde olurum normalde. ben de hastayım ama okuyacam. ben sakıncalı olduğunu düşünmüyorum. zikir sonuçta. oku bence

Biliyorum canım, ama adet öncesi gerginlik var üzerimde, sinir yapıyor. Bu aralar yanıma yaklaşamıyor kimse:))Geliyor işte yavaş yavaş, olsun da temizlensin iyice.
Duayı bende okurum ozaman cumadan sonra inşallah.

yara gebe kalmana engel olmaz belki ama hamilelikte sana sorun çıkarmasın enfeksiyon falan olursa iyi araştır yakılması gerekiyorsa yaktır en azında için rahat olsun

Bende mthfr 677 heterezigot tayıcıyım canım inge oluduğum ben de şişlik falan olmadı igne yerleri mi şişiyor canım yoksa karın içinde mi şişlik oluyor ben de merak ettim.Benim karın şişliğim hep var Ibs den dolayı

Günaydın arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum....dün sabah kan vermisdim...Hormonlarımada bakıldı FSH Hormonum 2.13 cıkdı ama anlayamadım bu simdi normalmi degilmi ??

Normal Degerler söylemis....
Follicular 3.5-21.63
Mid Cycde 4.97-20.82
Luteal 1,11-13,99
Post Menapusal 2,58-150,3
Males 1,37-13,58

ben simdi tabiki Follıcular Degere bakdım ve benimki o degere göre düsük ??? ozaman benim yumurtlamamda sorunmu var ??? gerci adetim gelmedi 2 gündür bekliyorum bugün 3 gün halen gelmedi onunlada alakalımı ondanmı düsük cıkdı yani normalde doktorlar adetin 3 günü hormonlara bakıyor benimki adetim gelmeden bakdı o yüzdenmı düsük cıkdı yumurtlama ??? offff yaaaa herseyi bosverip herseyı olacagınamı bıraksam yaaa kafama cokmu takıyorum ben herseyi bunalımamı girdim napdım ya esime istiyorsan bosanalım bile dedim kan pıhtılasması var bende diye yani benim gebeligim olursa sorunlu olacak her zaman düsük riski olcak bende...zor gebeligim olcak belkide bebegimi kucagıma alamicam diye sacmaladım istersen bosanalım...baskasıyla evlenirsen daha cabuk cocuk sahibi olablilrsin diye sacma sapan cümleler kurdum bebegimizin kalbi benim yüzümden durdu diye sacmaladım oda bana kızdı tabiki....hemde cok darıldı kırıldı bana bosanalım dedigim icin demekki bende bi sorun olsa sen benden bosanacakdın felan dedi...sacmaladıgımı söyledi haklıda cok sacmaladım yaaa üzerimden bu piskolojizi atmalıyım rahatlamalıyım ben ya

Doktor benden de fsh baktırmamı istedi ama adetin2.-3. günlerinde kan vermemi söyledi. Sen niye öncesinde verdinki. Bence adetinle tekrar ver. Bu hormonlar yumurta rezervi hakkında bilgi veriyormuş ama tek başına yeterli değil sanırım anyı zamanda adetin 2. günü ultrasonla muayene de olacağım ben. Biraz araştırmıştım. 8in üstünde çıkması kötüymüş diye biliyorum rezervin az olduğu anlamına geliyormuş. Bence seninki yüksek değil zaten moralini bozma sonuçları doktorun yorumlasın ve adetle tekrar baktır.
Moralini de yüksek tutmalısın canım. Eşlerimiz bizi pek anlamıyor, bizim hisstettiklerimizi anlamaları mümkün değil, bu süreçte bizim daha güçlü ve inançlı olmamız gerekiyor ben bunu anladım. Herşey olacağına varır sonuçta.

benim adetim gecikdi diye doktora gittim...gebelikden süpem yokduda hani korkdum rahimde sorunmu var tüplerimde yapısıklıkmı var diye...hatta doktora ben dedim ultrason yapın diye gerek yok degerlerin iyi adetin 10 gün icinde gelmesi lazım gelmezse tekrar gel adet söktürücü yazalım dedi...ama ben yinede israr ettim ultrason yapdı yumurtalıkda kıst olusmus 38mm mi ne bisiler dedi ama adetin geldikden sonra adetle bir yok olur dedi....ben aslında B12 Follık ve Ferittin bakdırmak istedim doktor hormonlarımada bakdı ve hersey normal dedi...tek Sebest T3 biraz yüksek cıkdı...mesela Estradiol hormonunada bakdı oda bana cok yüksek geldi bende 284 cıkdı cok yüksek degilmi ???

Normal degerler şöyle
Follıculer Phase 21-251
Mid cyde Peak 38-649
Luteal Phase 21-312
Post Menopusal 10-28

bilmiyorum benimki gözüme yüksek geldi...doktor hersey normal dedi ben kadın dogum hastanesinde yapdırdım tahlileri zaten doktor fazla dinlemediki beni...hemen hemen hizli hızli muhane ediyor ben pıhtılasma sonucum cıkınca üniversite hastanesine gidecegim birde ordaki doktorla bi konusayım...gerekirse adetimin 3 günü tekrar kan vereyim...belkide Estradiol Hormonum stressden yükselmisdir olabilirmi ?? ister istemez canım SIKILIYO adetim gelmedi diye...birazdan yürüyüse cıkcam 1 saat yüricem ve o 1 saatte hicbirsey düsünmek istemiyorum...rahatlamalıyım ben ya herseyi olacagına bırakmalıyım

arkadaşlar günaydın birşey sormak istiyorum benim gittiğim riskli gebelik uzmanı aspirin önermedi hamile kalır kalmaz sadece clexan ile devam ediceksin dedi ama gittiğim diğer 2 doktor kalana kadar coraspirin kalınca iğne diyorlar ne yapacağımı şaşırdım.sizce ne yapmalıyım perinataloğu tekrar aradım aspirin alayıımmı dedim bu ay hayır ben senin gerekli değerlerine baktım aspirine gerek yok iğneye başlayacağız dedi ne yapacağımı şaşırdım..sorunum mhtrf 677 heterezigot önümüzdeki ay hamilelik istiyorum erken haftalarda 2 düşük var ne yapmalıyım bilemiyorum((

Arkadaşlar merhaba.. Yaşadığım bir düşük ve bir kürtajın ardından bana da pıhtılaşma teşhisi kondu. Bu hafta sonuçlarımı konuşmak için doktora gittim ve bana metionin ve folat fakiri diyet verdi. Okuduğum kadarıyla genellikle metioninden sınırlı diyetler uygulanmış. Acaba folat sınırlı diyet uygulayan ya da bunun sebebini bilen var mıdır arkadaşlar?

Evet canım ben demiştim. Hamile kalmak isteyen bebek sahibi olmak isteyen kişi 70,000 Lem Yelid okunacakmış. Ama bu kişinin kendisi okumalıymış ama biz burda hepimizin adına dualıyoruz çabuk bitirebiliriz diye dedim. İsterseniz okuyabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…