kızlar cvp yokmu yaaaslm kızlar acıl cvp istim şimdi testlerimi dr müşterim vardı cafede ona gösterdim faktör 8 biraz yoksek dedi en oluyor oo bana muhtemelen kan pıhtılaşmasıyla ilgili dedi:18::18::18:
kızlar ya birşey soracam benim adetime 2 gün var kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif gebelik olsa çıkardı değilmi
kızlar 3 kaybım var 23-15 -kimyasal
şimdi doktor ilaçsız takip yapacak ama ben 5.günü kan sulandırıcılara başladım.
benimgibi gebelik öncesi başlayan var mı? mthfr677 heterezigot benim...
birde diyetten bahsediyorsunuz bu nedir doktorum hiç söylemedi
iğneyi vurunca karnımda şişlik oluyor sizdede oluyor mu?
Kızlar,
adetim bir türlü gelmedi, 2 gündür ara ara sancı giriyor, bu sabahta kahverengi hafif lekelenmem oldu, bir türlü başlayamadı ya. 9 martta kürtaj olmuştum. Bugün gelir artık diye bekliyorum. İnşallah. Sizinde hafif kasılmalarınız olmuşmuydu, gerçi adet sancısı gibi ama korkuyorum işte yapışıklık falan çıkmasın birde.
Birde ya selama katılabilirmiyim ki, lekelenmeler başladı da.
canım benim 38. gün geldi adetim. bence acele ediyorsun. bak bunu stres yapma. gelecek. ben de stres yapmıştım, çok şükür geldi. her kürtaj sonrası ilk adet aynı zamanda gelmez. bence daha zamanın var. bugün 35. günün gelir daha merak etme. ben 28 günde olurum normalde. ben de hastayım ama okuyacam. ben sakıncalı olduğunu düşünmüyorum. zikir sonuçta. oku bence
kızlar merhaba bende şimdide yara çıkmış rahim ağzında doktor yakalım dedi ama ben yaktırmadım nasıl olsa hamile kalınca gider falan dedim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yaktırmak istemiyorum acaba bişey yaptırmasam öyle hamile kalsam ne olur bi sorun olurmuki
Günaydın arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum....dün sabah kan vermisdim...Hormonlarımada bakıldı FSH Hormonum 2.13 cıkdı ama anlayamadım bu simdi normalmi degilmi ??
Normal Degerler söylemis....
Follicular 3.5-21.63
Mid Cycde 4.97-20.82
Luteal 1,11-13,99
Post Menapusal 2,58-150,3
Males 1,37-13,58
ben simdi tabiki Follıcular Degere bakdım ve benimki o degere göre düsük ??? ozaman benim yumurtlamamda sorunmu var ??? gerci adetim gelmedi 2 gündür bekliyorum bugün 3 gün halen gelmedionunlada alakalımı ondanmı düsük cıkdı yani normalde doktorlar adetin 3 günü hormonlara bakıyor benimki adetim gelmeden bakdı o yüzdenmı düsük cıkdı yumurtlama ??? offff yaaaa herseyi bosverip herseyı olacagınamı bıraksam yaaa kafama cokmu takıyorum ben herseyi bunalımamı girdim napdım ya esime istiyorsan bosanalım bile dedim kan pıhtılasması var bende diye yani benim gebeligim olursa sorunlu olacak her zaman düsük riski olcak bende...zor gebeligim olcak belkide bebegimi kucagıma alamicam diye sacmaladım istersen bosanalım...baskasıyla evlenirsen daha cabuk cocuk sahibi olablilrsin diye sacma sapan cümleler kurdum bebegimizin kalbi benim yüzümden durdu diye sacmaladım oda bana kızdı tabiki....hemde cok darıldı kırıldı bana bosanalım dedigim icin demekki bende bi sorun olsa sen benden bosanacakdın felan dedi...sacmaladıgımı söyledi haklıda cok sacmaladım yaaa üzerimden bu piskolojizi atmalıyım rahatlamalıyım ben ya
Doktor benden de fsh baktırmamı istedi ama adetin2.-3. günlerinde kan vermemi söyledi. Sen niye öncesinde verdinki. Bence adetinle tekrar ver. Bu hormonlar yumurta rezervi hakkında bilgi veriyormuş ama tek başına yeterli değil sanırım anyı zamanda adetin 2. günü ultrasonla muayene de olacağım ben. Biraz araştırmıştım. 8in üstünde çıkması kötüymüş diye biliyorum rezervin az olduğu anlamına geliyormuş. Bence seninki yüksek değil zaten moralini bozma sonuçları doktorun yorumlasın ve adetle tekrar baktır.
Moralini de yüksek tutmalısın canım. Eşlerimiz bizi pek anlamıyor, bizim hisstettiklerimizi anlamaları mümkün değil, bu süreçte bizim daha güçlü ve inançlı olmamız gerekiyor ben bunu anladım. Herşey olacağına varır sonuçta.
Olabilir canım. ama yine de uzun gelebilir bazıları için. bence çok kısa bir dua yapıp sonra arkasından ayetel kürsi okuyabiliriz. salavat zor bitince ben korktum açıkçasıaraya bir kısa dua koyalım derim ben. ama sonra dediğini yapalım. zaten senden başka öneri yapan olmadı.bir de zehra. serap tı galiba "lem yelid" okyalım demişti. SERAP sen mi demiştin? kaç tane olacak. yarın ya selam okuruz zaten arkasından ne karar verilirse onu yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?