Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Şenay listede yazanların dışındaki şeylerle ilgili bir bilgin var mı acaba? Örneğin çay kahve içmek? Karnabahar, pırasa, ıspanak gibi sebzeler? Bir de normalde çikolata yasak ama kakaolu kek vb. yememizde bir sakınca var mıdır acaba?

canım normal çay açık olacak, bitki çayı yasak. kahve haftada 1-2 kez içebilirsin. dediğin sebzelerden bir öğünde 4 yemek kaşığı olmak üzere günde 8 yemek kaşığı yiyebiliyorsun. fazla değil. sebze yersen salata yok. salata yersen sebze yemeği yok. kakao konusunda bir fikrim yok ama yememeye çalış. bir de tüm hazır gıdalardan uzak dur. çünkü içlerinde soya lesitini var.

Canım 500 tane eklermisin.. Kendiminkide olunca zor oluyor yavaş yavaş işteyken okurum.Duayı senden öğrendik sevgili, ( s.a.v.)
[h=5][/h][h=5]La İlahe illallah Muhammeden Resullullah...
Ey Rabbimiz!...
Resülünü anışımızdan haberdar et...
O’na binler salat,binler selam...
Habibine Makam-ı Mahmud-u ver...
O’na Vesile-i lütfet...
O’nu Refik-i Ala’ya yükselt....
Bizi de affet...
O’nun hatırına affet...
Zatının hatırına affet...
Ne olur affet bizi...
Bizi affet... Bizleri Dileklerimize, Muradlarımıza kavuştur, Evlatlarımızı bizlere nasip et... Amin.[/h]

Anladım canım. Çok teşekkür ederim. Artık her yiyeceğim şeye şüphe ile bakıyorum :) Bir şeyden biraz fazla yesem vicdan azabı çekiyorum :) Zor bir dönem ama geçecek inşallah.. :)

Anladım canım. Çok teşekkür ederim. Artık her yiyeceğim şeye şüphe ile bakıyorum :) Bir şeyden biraz fazla yesem vicdan azabı çekiyorum :) Zor bir dönem ama geçecek inşallah.. :)
aynen canım ben de öyle. bir şeyi ağzıma götürürken 2-3 kere düşünüyorum. herşeyi de aklında tutamıyorsun. benim haşhaş olayında olduğu gibi. inan artık listeyi yanımda taşıyacak hale geldim. o yasak mı bu yasak mı diye düşünmekten. senin nasıl gidiyor. başladın mı. doyabiliyormusun.

canım ben hastalandım. duaya katılmak istiyorum ama içim rahat etmiyo bu şekilde okuyunca nedersin. okuyayım mı okumayayım mı.

gecmıs olsun canım anlatmak ıster mısın

canlar saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti, sağolsun eşimin sonsuz desteği sayesinde toparlanmaya çalışıyorum. en başından bir tuhaflık olduğunun farkındaydım ama konduramamıştım. 8 nisanda hcg 52,9, 13 nisanda 168 çıktı. bugün ise 80'e düşmüş. doktora gidemedim eve zor attım kendimi. 3. bebeğimi de kaybediyorum. Allah'tan hep hayırlısını istemiştim, takdiri böyleymiş. doktora yarın gidicem. şimdi bu kimyasal gebelik mi oluyor? 3. kez kürtaj olmak bana daha çok acı verir. kürtaj olur muyum yoksa gerek kalmaz mı. var mı bir fikri olan ((

eminecim valla hep aynı şeyleri düşünüyoruz. ilk bebeğim dursaydı şu kadar olacaktı ikincisi dursaydı böyle olacaktı diye benimde aklıma geliyor. ama düşünememk lazım fazla. önümüzdeki yola bakıp iyi şeyler düşüneceğiz. geçen eşime bende internetteki kızlar arasında en yakın doğumu olan ben varım dedim. hayırlısıyla doğar inşallah herkesin bebeişi. rabbim olmayan herkesede verir inşallah. hiç ismini ne koyacağımızı söylemedim değilmi size:) ilk erkek olduğunu öğrendiğimizde adını kararlaştırdık. hamile kalmadan önce erkek olursa adını muhammed koyarım diye dua etmiştim. kızıma kardeşinin erkek olduğunu söylediğimizde adı emir olsun dedi. kendisi adını feriha koydumdaki emir e aşıkta bizde muhammed emir koymaya karar verdik ozaman. sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah

canım geçmiş olsun ne kadar üzülme desekte boşa. ama fazla yıpratma kendini. bence kürtaja gerek kalmaz. adetle atarsın bendede öyle olmuştu.

çok geçmiş olsun bende senin gibi olmuştum ilk önce 50 çıkmıştı sonra 256 derken 253'e düşmeye başladı ve bende kaybettim doktorum bana kürtaj gerek görmedi evde kendiliğinden düştü tabi ilaçları kesti Allah yardımcın olsun üzülme demek kolay yaşayan bilir ama umudunu sakın kaybetme kendine iyi bak bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallah bir yandan da hayıt tohumu aldım içiyorum Allah herkese nasip etsin inşallah....

27. Mart'ta kürtajla 13. haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Kalbi durmuştu. Hep içimize erkek doğuyordu erkek olursa babası Muhammet ben Emir istedik Muhammet Emir olacaktı. Burayı kürtajdan sonra devamlı takip etmeye başladım. Yazınızı görünce de yazamadan edemedim. Nasip değilmiş. İçim br tuhaf oldu.

geçmiş olsun. rabbim yine veriri bir bebiş ona koyarsınız inşallah.

canım allah hakkında hayırlısını versın.ınsallah bır daha yasamazsın.alnımıza ne yazıldıysa onu yasıyoruz.dua et rabbımıze sıgın

geçmiş olsun. rabbim yine veriri bir bebiş ona koyarsınız inşallah.

Teşekkür ederim. İnşallah yne olur. Aynı ismi koymak konusunda tereddütlerim var açıkçası. Kız için de erkek için de düşündüğümüz isimleri koyma konusunda dediğim gibi tereddütlerim var. Ama yine de bir bilene danışacağım.

O gün bir gelsin hayırlısı ile.

canım kendini üzme demek böylesi daha hayırlı hem korkma benim 2. düşüğümde ilk baktırdğmzda bhcg 530 idi sonra yavaş yavaş düşmeye başladı bikaçgün sonra adet oldum ama hala da atmadım keseyi küçük bi kese vardı ve korktum kesin hürtaj olcam dedim ama doktorum yok bekliyelim kürtaja gerek kalmaz dedi ve tam 47. gün ikinci adetimle beraber yani adetin 2. günü kese kendiliğinden düştü ve sonraki gün bhcg sıfırlandı sen hiiiç korkma değerin düşük bikaçgün sonra atarsın geçmişolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…