ya ben bugün biryere davetliydim. haşhaş yasakmış. ben de malesef orada ısırınca beğenmemiş gibi olur diye yemeye devam etmek zorunda kaldım. ya off bir yere giderken tedirgin oluyorum işte böyle. o kadar dikkat etmeye çalışıyorum. yine de aksilik olyor... umarım bişey olmaz.
sevinç ilk sayfadaki bilgimi düzeltebilir misin canım... artık hamile falan değilim.
canım normal çay açık olacak, bitki çayı yasak. kahve haftada 1-2 kez içebilirsin. dediğin sebzelerden bir öğünde 4 yemek kaşığı olmak üzere günde 8 yemek kaşığı yiyebiliyorsun. fazla değil. sebze yersen salata yok. salata yersen sebze yemeği yok. kakao konusunda bir fikrim yok ama yememeye çalış. bir de tüm hazır gıdalardan uzak dur. çünkü içlerinde soya lesitini var.Şenay listede yazanların dışındaki şeylerle ilgili bir bilgin var mı acaba? Örneğin çay kahve içmek? Karnabahar, pırasa, ıspanak gibi sebzeler? Bir de normalde çikolata yasak ama kakaolu kek vb. yememizde bir sakınca var mıdır acaba?
sevinç ilk sayfadaki bilgimi düzeltebilir misin canım... artık hamile falan değilim.
canım normal çay açık olacak, bitki çayı yasak. kahve haftada 1-2 kez içebilirsin. dediğin sebzelerden bir öğünde 4 yemek kaşığı olmak üzere günde 8 yemek kaşığı yiyebiliyorsun. fazla değil. sebze yersen salata yok. salata yersen sebze yemeği yok. kakao konusunda bir fikrim yok ama yememeye çalış. bir de tüm hazır gıdalardan uzak dur. çünkü içlerinde soya lesitini var.
aynen canım ben de öyle. bir şeyi ağzıma götürürken 2-3 kere düşünüyorum. herşeyi de aklında tutamıyorsun. benim haşhaş olayında olduğu gibi. inan artık listeyi yanımda taşıyacak hale geldim. o yasak mı bu yasak mı diye düşünmekten. senin nasıl gidiyor. başladın mı. doyabiliyormusun.Anladım canım. Çok teşekkür ederim. Artık her yiyeceğim şeye şüphe ile bakıyorum :) Bir şeyden biraz fazla yesem vicdan azabı çekiyorum :) Zor bir dönem ama geçecek inşallah.. :)
gecmıs olsun canım anlatmak ıster mısın
))demek ablasına el sallamış ) senden güzel haberler geldikçe mutlu oluyorum. kızının kardeşi olacak inşallah, az kaldı. darısı bizlere inşallah.ilk seni gönderecez doğuma zehra ) maşallah az kaldı )bugün kuaförüme gittim. orda çalışan bir kızla aynı zamanda hamile kalmıştık. doğurmuş, iki aylık oğluyla arkadaşlarını ziyarete gelmiş. duygulandım biraz. benim de iki aylık olacaktı:-((ister istemez bazı şeyler acımızı tazeliyor ve hemen benimki de doğsaydı şu kadarlık olacaktı modlarına giriyoruz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda.
.
canlar saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti, sağolsun eşimin sonsuz desteği sayesinde toparlanmaya çalışıyorum. en başından bir tuhaflık olduğunun farkındaydım ama konduramamıştım. 8 nisanda hcg 52,9, 13 nisanda 168 çıktı. bugün ise 80'e düşmüş. doktora gidemedim eve zor attım kendimi. 3. bebeğimi de kaybediyorum. Allah'tan hep hayırlısını istemiştim, takdiri böyleymiş. doktora yarın gidicem. şimdi bu kimyasal gebelik mi oluyor? 3. kez kürtaj olmak bana daha çok acı verir. kürtaj olur muyum yoksa gerek kalmaz mı. var mı bir fikri olan((
canlar saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti, sağolsun eşimin sonsuz desteği sayesinde toparlanmaya çalışıyorum. en başından bir tuhaflık olduğunun farkındaydım ama konduramamıştım. 8 nisanda hcg 52,9, 13 nisanda 168 çıktı. bugün ise 80'e düşmüş. doktora gidemedim eve zor attım kendimi. 3. bebeğimi de kaybediyorum. Allah'tan hep hayırlısını istemiştim, takdiri böyleymiş. doktora yarın gidicem. şimdi bu kimyasal gebelik mi oluyor? 3. kez kürtaj olmak bana daha çok acı verir. kürtaj olur muyum yoksa gerek kalmaz mı. var mı bir fikri olan((
eminecim valla hep aynı şeyleri düşünüyoruz. ilk bebeğim dursaydı şu kadar olacaktı ikincisi dursaydı böyle olacaktı diye benimde aklıma geliyor. ama düşünememk lazım fazla. önümüzdeki yola bakıp iyi şeyler düşüneceğiz. geçen eşime bende internetteki kızlar arasında en yakın doğumu olan ben varım dedim. hayırlısıyla doğar inşallah herkesin bebeişi. rabbim olmayan herkesede verir inşallah. hiç ismini ne koyacağımızı söylemedim değilmi size:) ilk erkek olduğunu öğrendiğimizde adını kararlaştırdık. hamile kalmadan önce erkek olursa adını muhammed koyarım diye dua etmiştim. kızıma kardeşinin erkek olduğunu söylediğimizde adı emir olsun dedi. kendisi adını feriha koydumdaki emir e aşıktabizde muhammed emir koymaya karar verdik ozaman. sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah
27. Mart'ta kürtajla 13. haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Kalbi durmuştu. Hep içimize erkek doğuyordu erkek olursa babası Muhammet ben Emir istedik Muhammet Emir olacaktı. Burayı kürtajdan sonra devamlı takip etmeye başladım. Yazınızı görünce de yazamadan edemedim. Nasip değilmiş. İçim br tuhaf oldu.
geçmiş olsun. rabbim yine veriri bir bebiş ona koyarsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?