- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
sen bilirsin canım. benim de için rahat etmez. ben olsam okumazdım. zaten ben de adetli olduğum için başlamamıştım cuma günü. bugün başladım. zaten çabuk bitecek gibi görünmüyor. için rahat etmeyecekse okuma canım.canım ben hastalandım. duaya katılmak istiyorum ama içim rahat etmiyo bu şekilde okuyunca nedersin. okuyayım mı okumayayım mı.
çok geçmiş olsun. kimyasal gebelikte, sperm yumurtayı döllüyor ama rahime düşmeden adetle atılıyor diye duymuştum burda. kürtaja da gerek olmuyordu bildiğim kadarıyla. zaten kese falan görülmemiştir ultrasonda. dolayısıyla kürtaj olacak bir durum da yoktur ortada. çok geçmiş olsun. ama kimyasal gebelik çok kişi yaşıyormuş normalde. ama bizler daha çok dr a gittiğimiz için, kanlarımıza sık sık baktırdığımız için bunu farkediyormuşuz. ama normalde çok kişi yaşıyormuş ve adetle de atıyormuş. üzülmemeye çalış demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.canlar saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti, sağolsun eşimin sonsuz desteği sayesinde toparlanmaya çalışıyorum. en başından bir tuhaflık olduğunun farkındaydım ama konduramamıştım. 8 nisanda hcg 52,9, 13 nisanda 168 çıktı. bugün ise 80'e düşmüş. doktora gidemedim eve zor attım kendimi. 3. bebeğimi de kaybediyorum. Allah'tan hep hayırlısını istemiştim, takdiri böyleymiş. doktora yarın gidicem. şimdi bu kimyasal gebelik mi oluyor? 3. kez kürtaj olmak bana daha çok acı verir. kürtaj olur muyum yoksa gerek kalmaz mı. var mı bir fikri olan((
adıyla doğsun, yaşasın oğluşunuz inşallah. uzun sağlıklı bir ömrü olur inşallah.eminecim valla hep aynı şeyleri düşünüyoruz. ilk bebeğim dursaydı şu kadar olacaktı ikincisi dursaydı böyle olacaktı diye benimde aklıma geliyor. ama düşünememk lazım fazla. önümüzdeki yola bakıp iyi şeyler düşüneceğiz. geçen eşime bende internetteki kızlar arasında en yakın doğumu olan ben varım dedim. hayırlısıyla doğar inşallah herkesin bebeişi. rabbim olmayan herkesede verir inşallah. hiç ismini ne koyacağımızı söylemedim değilmi size:) ilk erkek olduğunu öğrendiğimizde adını kararlaştırdık. hamile kalmadan önce erkek olursa adını muhammed koyarım diye dua etmiştim. kızıma kardeşinin erkek olduğunu söylediğimizde adı emir olsun dedi. kendisi adını feriha koydumdaki emir e aşıktabizde muhammed emir koymaya karar verdik ozaman. sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah
eminecim valla hep aynı şeyleri düşünüyoruz. ilk bebeğim dursaydı şu kadar olacaktı ikincisi dursaydı böyle olacaktı diye benimde aklıma geliyor. ama düşünememk lazım fazla. önümüzdeki yola bakıp iyi şeyler düşüneceğiz. geçen eşime bende internetteki kızlar arasında en yakın doğumu olan ben varım dedim. hayırlısıyla doğar inşallah herkesin bebeişi. rabbim olmayan herkesede verir inşallah. hiç ismini ne koyacağımızı söylemedim değilmi size:) ilk erkek olduğunu öğrendiğimizde adını kararlaştırdık. hamile kalmadan önce erkek olursa adını muhammed koyarım diye dua etmiştim. kızıma kardeşinin erkek olduğunu söylediğimizde adı emir olsun dedi. kendisi adını feriha koydumdaki emir e aşıktabizde muhammed emir koymaya karar verdik ozaman. sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah
canım ben iyiyim.ilk adetim yeni bitti. 2. adetten sonra çalışmaya başlıycam. böyle işte. hayırlısı...sen fazla girmesen de ben biliyorum aklının, gönlünün burda olduğunu. dualarımızdasın canım. ara sıra gir böyle durumunu ilet. fazla merakta bırakma. hep iyi haberlerle gel aramıza.canım nasılsın inş. herşey yolundadır ben net olmadğı için giremiyodum ama seni ve diğer arkadaşları unuttuğumu sanma hep aklımdasınız kib canım
canlar ben progestanı hala da içiyorum sabah akşam aranızda bu şekilde uzun bi süre içen var mı inş. bi zararı olmaz ilk günden beri içiyorum doktorum devam et diyo ben de içiyorum bi ara pıhtılaşmayı arttıtdğını burdan okudum bu konuda bilginiz var mı üstelik aspirinsiz clexan 04 le devam ediyorum umarım yeterli gelir
bilgi verdiğiniz için sağolun kızlar bugün okumaya başlıyorum yarın hayırlısıyla kayınvalidemlere gideceğim 10 gün kadar kalırım heralde...dra gideceğim orada adet göremedim daha testde negatif benim pko arttı yine valla çok korkuyorum kaç aydır hamilede kalamıyorum adet olmam için dua edin arkadaşlar rahim filmi çektireceğim...
aynen canım ben de öyle. bir şeyi ağzıma götürürken 2-3 kere düşünüyorum. herşeyi de aklında tutamıyorsun. benim haşhaş olayında olduğu gibi. inan artık listeyi yanımda taşıyacak hale geldim. o yasak mı bu yasak mı diye düşünmekten. senin nasıl gidiyor. başladın mı. doyabiliyormusun.
canım maşalllah ceylinine ben daha kızıma isim düşünmedim o pıhtıdan dolayı risk olduğu için hala da korkuyorum biraz daha geçsin diyorum oğluşunun ismini çok beğendim inş. sağlıcakla doğar da ismiyle hep çağırırsın sen de ceylinin de. bendeki kasık ağrıları halen devam ediyo çok zor ama ne yapıyim dr normal diyo perşembe kontrole ve şeker tesstini yaptrmaya gidecem inş. herşey yolundadr umarım seninle sağlıklıca doğum yaparız da hem kendimiz hem de burdaki arkadaşlarımız rahatlar. caım progestan alıyomusun ben hala günde 2 alıyorum
Öncelikle herkese merhaba...Size bi sorum olacak bayanlar... Aspirin mevzusu benim kafamı karıştırıyor yani bi çok kişi önceden başlıyor kullanmaya ama benim doktorum hamilelik kesinleştikten sonra diyor. Şimdi ben kendim kullanmaya başlasam mı başlamasam mı karar veremedim...
Öncelikle herkese merhaba...Size bi sorum olacak bayanlar... Aspirin mevzusu benim kafamı karıştırıyor yani bi çok kişi önceden başlıyor kullanmaya ama benim doktorum hamilelik kesinleştikten sonra diyor. Şimdi ben kendim kullanmaya başlasam mı başlamasam mı karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?