Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben hastalandım. duaya katılmak istiyorum ama içim rahat etmiyo bu şekilde okuyunca nedersin. okuyayım mı okumayayım mı.
sen bilirsin canım. benim de için rahat etmez. ben olsam okumazdım. zaten ben de adetli olduğum için başlamamıştım cuma günü. bugün başladım. zaten çabuk bitecek gibi görünmüyor. için rahat etmeyecekse okuma canım.
çok geçmiş olsun. kimyasal gebelikte, sperm yumurtayı döllüyor ama rahime düşmeden adetle atılıyor diye duymuştum burda. kürtaja da gerek olmuyordu bildiğim kadarıyla. zaten kese falan görülmemiştir ultrasonda. dolayısıyla kürtaj olacak bir durum da yoktur ortada. çok geçmiş olsun. ama kimyasal gebelik çok kişi yaşıyormuş normalde. ama bizler daha çok dr a gittiğimiz için, kanlarımıza sık sık baktırdığımız için bunu farkediyormuşuz. ama normalde çok kişi yaşıyormuş ve adetle de atıyormuş. üzülmemeye çalış demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
adıyla doğsun, yaşasın oğluşunuz inşallah. uzun sağlıklı bir ömrü olur inşallah.

canım maşalllah ceylinine ben daha kızıma isim düşünmedim o pıhtıdan dolayı risk olduğu için hala da korkuyorum biraz daha geçsin diyorum oğluşunun ismini çok beğendim inş. sağlıcakla doğar da ismiyle hep çağırırsın sen de ceylinin de. bendeki kasık ağrıları halen devam ediyo çok zor ama ne yapıyim dr normal diyo perşembe kontrole ve şeker tesstini yaptrmaya gidecem inş. herşey yolundadr umarım seninle sağlıklıca doğum yaparız da hem kendimiz hem de burdaki arkadaşlarımız rahatlar. caım progestan alıyomusun ben hala günde 2 alıyorum

canım nasılsın inş. herşey yolundadır ben net olmadğı için giremiyodum ama seni ve diğer arkadaşları unuttuğumu sanma hep aklımdasınız kib canım

canım nasılsın inş. herşey yolundadır ben net olmadğı için giremiyodum ama seni ve diğer arkadaşları unuttuğumu sanma hep aklımdasınız kib canım
canım ben iyiyim.ilk adetim yeni bitti. 2. adetten sonra çalışmaya başlıycam. böyle işte. hayırlısı...sen fazla girmesen de ben biliyorum aklının, gönlünün burda olduğunu. dualarımızdasın canım. ara sıra gir böyle durumunu ilet. fazla merakta bırakma. hep iyi haberlerle gel aramıza.

canlar ben progestanı hala da içiyorum sabah akşam aranızda bu şekilde uzun bi süre içen var mı inş. bi zararı olmaz ilk günden beri içiyorum doktorum devam et diyo ben de içiyorum bi ara pıhtılaşmayı arttıtdğını burdan okudum bu konuda bilginiz var mı üstelik aspirinsiz clexan 04 le devam ediyorum umarım yeterli gelir

her dr un tedavisi farklı canım. fazla düşünme bence dr unun verdiği ilaçları. bak demek ki doğru tedavi ki şu haftalara geldin çok şükür. son düşüğümde ben 4 haftalıkken dr günde 3 progestan vermişti. ve hatırladığım kadarıyla uzun süre kullanacaksın zaten demişti. 5-6 ay falan dedi sanırım. öyle hatırlıyorum. ayrıca benim dr hiç aspirin vermiyor canım. sen o pıhtıyla doğuracaksın hilalcim. biri daha söylemişti hatırlarmısın. o da öyle pıhtıyla doğurmuştu ve sorun teşkil etmemişti. belki şu saatten sonra aspirin kullansan o pıhtı kanayacak ve zararlı olacak. o yüzden dr una güven bence. sanırım dr larımızın tedavisi aynı.

Son düzenleme:
bilgi verdiğiniz için sağolun kızlar bugün okumaya başlıyorum yarın hayırlısıyla kayınvalidemlere gideceğim 10 gün kadar kalırım heralde...dra gideceğim orada adet göremedim daha testde negatif benim pko arttı yine valla çok korkuyorum kaç aydır hamilede kalamıyorum adet olmam için dua edin arkadaşlar rahim filmi çektireceğim...

merhaba ayse...ne zamandır adet göremiyorsun ??? bende 5 gündür adetim gelsin diye bekliyorum ama gelmiyor daha önce gebelik gecirdinmi sen ?? bu PKO adet düzensizligi yasayanlardamı var ??? nasıl belli oluyor o hastalık ??? gerci benim ilk kez böyle bisey geliyor basıma oda 2 ay önce düsük yapdıgımdan kaynaklanıyor

Evet aynen canım :) Ben de listeyi hep yanımda taşıyorum. Hatta birer örneğini annemlere de bıraktım, ne olur ne olmaz diye

Ben de başladım diyete. Doyuyorum gibi. Zaten bu aralar biraz da kilo vermek istiyordum. Bu diyet de yardımcı olacak gibi o konuda :) Tek sıkıntım "neyi yiyebilirim, neyi yiyemem, ne kadar yemeliyim, çok mu yedim?" gibi soruların hep aklımda olması. Onlara da bir süre sonra alışırım sanırım :)

merak etme o pıhtı bir zarar vermeden doğuracaksın kızını inşallah. peşpeşe doğuracaz gibi gözüküyor:) çoğu gitti azı kaldı ama korkular dahada arttı bende. rabbim hayırlısıyla verir kucaklarımıza babişlerimizi. kasık ağrıları bendede 3-4 gün öncesine kadar çok fazlaydı. oğluşum doğum pozisyonuna geçmiş o yüzden hafifledi sanırım ağrılarım şükür. progestan almıyorum canım ben. sadece ilk 6 haftalıkken kanamam olduğunda kullanmıştım oda bir kaç gündü.

Öncelikle herkese merhaba... Size bi sorum olacak bayanlar... Aspirin mevzusu benim kafamı karıştırıyor yani bi çok kişi önceden başlıyor kullanmaya ama benim doktorum hamilelik kesinleştikten sonra diyor. Şimdi ben kendim kullanmaya başlasam mı başlamasam mı karar veremedim...

canım herkesin dr u farklı ilaç veriyor. ben mesela 2. düşükten sonra aspirin kullanmasanda olur dediler. ama arada içiyordum. hamile kaldığımda dr gerek yok aspirine dedi.

Canim burda onceden baslayip kullananda var, hic kullanmayanda var. Ama doktorlarin.genel gorusu hamilelikten once aspirin, hamilelik belli olunca igneye baslatiolar. Oncesindede igneye baslayan bar yani anliyacagin belli olmuyo doktordan doktora degisio, bence doktorunun dedigini yap sormadan icme derim

mrb kızlar. ne var ne yok. ben de emine gibiyim. bebeğimin kalbi durmasaydı 28 haftalık hamiş olacaktım, ilk hamileliğim devam etseydi 7 aylık bebeğim olacaktı demekten kendimi alamıyorum. dışarda hamile birini görsem içim eziliyor. onları kıskandığım için değil de yoksunluğumun farkında olmamdan, eksikliğimi hissetmemden... velhasıl zor zamanlardan geçiyorum, geçiyoruz... hamile olsak da bebeğimiz acaba yaşıyormu diye düşünüyoruz. Allah kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da imtihan etmesin. herşeyin hayırlısını versin..

listede ismi olup da buraya uğramayanları başka topiklerde gördüm. kimseyi ayırt etmeden dua okumayanları dua bitince listeden silmek istiyorum. ama size sormadan bunu yapmak istemedi. ne dersiniz? normalde böyle düşünmüyordum. neticede hepimiz dertliyiz onlara da duamız gitsin diye düşünüyordum ama katkısı olmayanı siliyim diyorum. aslında kalbi burda olup giremeyenler de var içlerinde ama başka yerde geyik sohbeti yapıp duaya katılmayanları görünce kimseyi ayırt etmeden silmek istiyorum. gönlü burda olup nete giremeyenlerden de özür dilerim. ayrım yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…