Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım özelden msjnı aldım ama benim 100 mesaj olmadan atamıyorum özelden sen sormak istediğin olursa yaz özelden ben burdan cevaplamaya çalışayım olur mu?eşim öğretmen...

annenizin nasıl olmuşki mesela birde ne yapmış sonrasında

benim annemin hep 6-7 aylıkken düşermişti bebekleri en son bende sübyandan dolayı bişeyler yazılmış durmuşum bende sonra doğunca bende taktım 7 yaşına kadar falan anlatabildim mi bilmem belki yasaktır diye yazamıyorum açık adını yapılan şeyin...

neyse ben çıkıyorum benim adam başıma geldi bende bakayım biraz diye yazık:)) bi haftasonu var onuda ben harcamayayım neyse sabah girerim tekrar ii geceler herkese...

neyse ben çıkıyorum benim adam başıma geldi bende bakayım biraz diye yazık:)) bi haftasonu var onuda ben harcamayayım neyse sabah girerim tekrar ii geceler herkese...

off duruasil off cevap beklemiştim senden okadarda uykum varken şu anneninde bahsettiği ümmü sübyan hakkında neysem yarın mutlaka yaz cnm bana annende nasıl olmuşki

ama oazaman sendede olabilirmi acaba birde anneden kıza geçer derler tabiiki bu sadece bir duyum

cnm yaa yatcam senden bir cevap bekledim son sorduğum konu hakkında ümmü sübyan yani

canımsın...yazdım cvp ama görmedin herhalde...dediğim gibi anne karnında boğuluyormuş bebek bunun için yapılan bişey varmış onu yaptırmış annem sonra ben doğuncada bende takmışım 7 yasına kadar filan öyle yani...buarada yaşını sorabilir miyim ben 86 doğumluyum...

GÜNAYDINNN oo sen küçükmüşsün ben 79 luyum sen kaç senedir bebiş istiyorsun ben im 1 bebişim varda ikinciyi 4 senedir istiyom ama 4 senede 4 düşüğüm oldu off off yaşta geçiyor .senin 2 düşüğün oldu sanırım değilmi

canım test sonucunu haber ver merak ederim

tamam cnm kırmızılar gelmezse haftaya belli olur zaten

bir de bütün pıhtıdaşlarıma aklıma gelmişken söyliyeyim... ömür boyu doğum kontrol hapı kullanmıcaz ki Allah korusun felç bile olabilirmişiz, uzun yolculuklarda saatte bir mola verip 10 dk yürücez. hamileysek uzun yola çıkmıcaz. bir de Allah korusun ameliyat falan olma durumumuzda kan pıhtılaşması olduğunu söylicez onlar da ameliyattan önce bize ciddi hareketler yapıp önlem alacaklar. bu hastalık malesef sadece hamilelikte değilömür boyu bizimle. biz de onunla yaşmayı öğreneicez....

yaa o zaman abla diyeyim sana ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz o 1 senenin içindede 2 düşüğüm kimyasal gebeliğim var yani

canım sigarayı nasıl bıraktın bana da söyler misin??ben de kullanıyorum ve bırakamıyorum....

canım sigarayı nasıl bıraktın bana da söyler misin??ben de kullanıyorum ve bırakamıyorum....

evet cnm sendn 7 yaş büyüğüm ehh abla diyebilirsin nasıl istersen benim 13 yaşındaoğlum var onda çook rahattım ne yememe dikkt ettim ne sigarayı bıraktım maşallah kujum tosn gibi doğdu .maalesef düşüklerimde yine sigara içtim bırakamadım ama onca düşük ve bebek isteme duygumm yeter biryerden başla artık dedii veee bir hırsla sigarayı bıraktımm inanırmısınn sanki hiç sigara içmemiş bir insan gibiyim artık hiç aklıma gelmiyor oysa bir paketten fazla içerken.özel hiç birşey uygulamadım sadece yeterr dedimmm ve bitti inşlhh sende bırakırsın

Arkadaşlar bana bugün 5. gün transferi yapıldı.Sizlerin bana acil yardımcı olmanızı rica edeceğim ve bir sorum olacaktı? Ben ilk tüp bebek denemem neticesinde 9. haftada Derin ven tromboz olduğum için bebeğimi kaybettim.Bugün yaptırdığım tüp bebek neticesinde östrojenin bunu tetiklemesi sebebiyle bana bunlar kullandırılmıyor.Bende bundan çok korkuyorum.Acaba sizinde bildiğin gibi östrojen almazsam bebeğim tutunmaz mı?ne yapmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun...!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…