annenizin nasıl olmuşki mesela birde ne yapmış sonrasında
neyse ben çıkıyorum benim adam başıma geldi bende bakayım biraz diye yazık:)) bi haftasonu var onuda ben harcamayayım neyse sabah girerim tekrar ii geceler herkese...
ordamısın kızz:))
benim annemin hep 6-7 aylıkken düşermişti bebekleri en son bende sübyandan dolayı bişeyler yazılmış durmuşum bende sonra doğunca bende taktım 7 yaşına kadar falan anlatabildim mi bilmem belki yasaktır diye yazamıyorum açık adını yapılan şeyin...
cnm yaa yatcam senden bir cevap bekledim son sorduğum konu hakkında ümmü sübyan yani
canımsın...yazdım cvp ama görmedin herhalde...dediğim gibi anne karnında boğuluyormuş bebek bunun için yapılan bişey varmış onu yaptırmış annem sonra ben doğuncada bende takmışım 7 yasına kadar filan öyle yani...buarada yaşını sorabilir miyim ben 86 doğumluyum...
canım test sonucunu haber ver merak ederim
tamam cnm kırmızılar gelmezse haftaya belli olur zaten
bir de bütün pıhtıdaşlarıma aklıma gelmişken söyliyeyim... ömür boyu doğum kontrol hapı kullanmıcaz ki Allah korusun felç bile olabilirmişiz, uzun yolculuklarda saatte bir mola verip 10 dk yürücez. hamileysek uzun yola çıkmıcaz. bir de Allah korusun ameliyat falan olma durumumuzda kan pıhtılaşması olduğunu söylicez onlar da ameliyattan önce bize ciddi hareketler yapıp önlem alacaklar. bu hastalık malesef sadece hamilelikte değilömür boyu bizimle. biz de onunla yaşmayı öğreneicez..gebelik dışındaki hayatımızda durum okadarda vahim olmayacakki cnm çünkü gebelikte pıhtılaşmaya eğilim 6 kat artıyormuş yani kısacası sigara içmeyerek yürüyüş yaparak ve beslenmemizde azda olsa dikkat ederek eğer gebelik yoksa tedbirimizi almış oluruz .sadece gebelikte bizim için büyük bir risk düşünsenize normal zamandaki pıhtılaşmanın tam 6 katı oluyor bu durum
GÜNAYDINNN oo sen küçükmüşsün ben 79 luyum sen kaç senedir bebiş istiyorsun ben im 1 bebişim varda ikinciyi 4 senedir istiyom ama 4 senede 4 düşüğüm oldu off off yaşta geçiyor .senin 2 düşüğün oldu sanırım değilmi
canım sigarayı nasıl bıraktın bana da söyler misin??ben de kullanıyorum ve bırakamıyorum....
Hanımlar nerelerdesiniz yahuu...??? :97: :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?