kızlar aranızdan ayrılıyorum. üzülerek. hepinize iyi geceler.
Mrhb ii geceler nasılsın?
Iyiyim sagol sen nasilsin.bugun fazla yazamadum buraya.sen de hosgeldin aramiza.gonul isterdi ki mutlu sebeplerle baska topiklerde tanisalim.ama kismet.aksam aksam ne guzell sohbet edilmis.kacirmisim.ikkmizmi variz simdi topikte.telden giriyorum suan.begen me yapamiyorum.kimler var goremiyorum.cok gecmis olsun demek istiyorum
evet canım bir ikimiz varız h.b çok teşekkür ederim olsun umarım bu topikte hamile olduğumuzu ve güzel güzel doğum yaptığımızı da paylaşırız...benim 2 kimyasal gebeliğim oldu bu ay tekrar denemelere başlıcaz inş.senin durumun nasıl düşük ya da çocuğun var mı?
Hayirlisi olsunn demek denemeler basliyor.ben de mayista basliycam.benim 6yasinda kizim var kanamali gecti hamileligim.1,5 sene once jardesi olsun diye seruvenimize basladik.7 hafta 15 hafta kalp durmasi oldu sonra.1 marttada 4 haftalik kanamali dusuk oldu.igne kullanmistim bu dusukte.sagliksiz oldugu icin dusuk olmus sanirim dr oyle dedi.mayis adetimi bekliyorum cslisma icin.mthfr degerlerimin ikisi de heterozigot.senin durumlar nasil?
Çok geçmiş olsun canım kızına da Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...benim 2 gebeliğimde 1-2 hafta olmadan düştü gebe olduğumu öğrendiğim günün akşamı kahverengi kanamam başlıyor sonrada malum kırmızıya dönüşüyor ve düşüyordu genetik testim yani kromozom temiz çıktı fakat trombofoli MTHFR C677 HETEROZİGOT PAI-1 HETEROZİGOT VE ACE/DEL del mutasyonları tespit edildi...günde 1 craspin100 kulanıyorum gebe olduğumu anlayınca da hergün iğne olmam gerekiyormuş(
Kotunun iyisi derlerya seninki oyle canim.neticede o bebegi kaybedeceksen ne kadar erkdn olursa o kadar iyi oluyor senin icin.bebegine baglandiktan sonra ve onu ultrasonda gordukten sonra o kadar zor oluyorki hersey.ama benden cok daha kotu deneyimleri kayiplarri olanlar var aramizda.alash hepimizin yardimcisi olsun.hepimizin yuzunu guldursun.sende de iki degerde heterozigot mutasyon varmis.iki heterozigot homozigot olurmus ve igne sartmis.anladigim kadariyla dr unu bulmussun.en azindan ignenin gerekliligine inanan bir dr u bulmussun.bu kimyasal gebeligin tedavisi nasil bilmiyorum.aramizda da bunu yasayanlar var.sperm yumurtayi dolluyormus ama rahime yerlesemeden adetle atiliyormus.bu da pihtilasmaylami alakali acaba bilmiyorum.eger oyle ise igneye daha erken baslamak gerekir sanirim
Cikmam lazim.iyi geceler.
Evet ama ben şuan eşimin görevi icabı başka şehirdeyim testlerimi 15 tatilde memlekette yaptırmıştım ve sonuçlar yeni çıktı kayınpederim göstermiş doktora oda öyle demiş...bulunduğum yerde bu konuyla ilgili bi doktor bulmaya çalışıyorum bulabilirsem hemen gidip sonucumu gösterip senin de dediğin gibi gerekliyse hemen başlamak istiyorum tedaviye...iğneden de korkmam ama normalde hergün olması zor olur mu bilmem...çok canı yanıyor mu iğne vurulurken acaba???
Gec yatmama ragmen erkenden uyandim.cok isim var bugun.gozluk yazdirip alacam. baya gezeriz artik begenmek icin. esim de yazdirdi.zaman yeterse sacimi da boyatcam.aynalar pek.mutlu etmiyor beni bayadir.beyazlarim cogaldi.uyuz bir kuaforum var.cok titiz ve yavas:))kizim da kac gundir karnim agriyo diyo.onu da dr a goturcez.yorucu bir gun olacak.hepinize iyi bir haftasonu diloyorum.sali gunu de tatil ne guzel.
Anladim.hangi sehirdeysen onu yaz burdan.arkadaslardan dr bilen varsa sana tavsiye ederler.oncelikle sunu bil burda herkes igne kullaniyor.genelde clexan 0,4 veriyor dr lar.igne konusunda hic tereddutun olmasin.ben de ilk duyunca cok korkmustum.her gun gobekten igne olmam lazim ve bunu ben yapacamkabus gibi gelmisti.ama hic oyle degil.bir suredir takip ediyordun sanirim burayi.igne hakkinda nerdeyse hic kinusmadigimizi farkwtmissindir igne artik bizim icin problem degil cunku.bu yoldaki en basit is aslinda.cogu kisinin igne ile bebegini kucagina aldigini da bilince igne saatinin gelmesini sabirsizlikla bekler duruma gelebilirsin ignenin ucu cok ince ve oyle bir mekanizmasi var ki kisilerin kendilerinin yapabilmesi icin hazirlanmis.igneyi sokmasi zor olmuyor her zaman ama ilac cogu zaman yakiyor.en fazla 5dk o da.boyle soylemem de korkutmasin seni ama her zaman ayni sey olmuyor.bazen cok yaniyor bazen hic yanmiyor.ama bebeklerimiz icin katlaniyiruz o kadarina.simdi sen dr unu buluyum derken bir kac dr a gideceksin muhtemelen.igne konusunda her dr ayni fikirde degil.bazilari gerek yok der.sana tavsiyem ilk sayfadan senin gibi olanlari incele.neler kullanmislar bak ve neticede igne tavsiyeveden dr a devam et.cunku zaten ignesiz denedik ve olmuyir gorduk.igneyle de dogurn olduguna gore...igne sart gibi duruyor.
Iyi gezmeler canim.sali bana yarim tatil.bayram toreni var ve gelmem 1i bulur.carsamba antalya isi var doktora gidicem ama burada olan yagis nedeniyle hastanenin yanindaki kanal tasmis hastane islemiyor su basmis.doktorum baska hastanede gecici bakalim nereye gidicez.Gec yatmama ragmen erkenden uyandim.cok isim var bugun.gozluk yazdirip alacam. baya gezeriz artik begenmek icin. esim de yazdirdi.zaman yeterse sacimi da boyatcam.aynalar pek.mutlu etmiyor beni bayadir.beyazlarim cogaldi.uyuz bir kuaforum var.cok titiz ve yavas:))kizim da kac gundir karnim agriyo diyo.onu da dr a goturcez.yorucu bir gun olacak.hepinize iyi bir haftasonu diloyorum.sali gunu de tatil ne guzel.
aa senin kızınmı var ben bilmiyordum çocuğun olduğunu kaç tane cnm galiba sende ben gibi 2.için uğraşıyorsun benimde bugün temizlik günüm birde dışarda alışveriş kuaför çocuğun berberi çook iişim varr birde baş ağrısı bugün off off
ben şuan ağrıdayım eşim burda görevli doğru söylemişsin sonuçta bebeklerimiz için herşey....ben burda bu konuyla ilgilenen riskli gebelik dokturu bulabilirsem ona değilse normal kadın doğumcuya gidicem anlatacam durumu böyle böyle diye o ne derse artık sonrasında memnun olmazsam başka dr bakarım fazla gezip kafamı bulandırmak istemiyorum...
Iyi gezmeler canim.sali bana yarim tatil.bayram toreni var ve gelmem 1i bulur.carsamba antalya isi var doktora gidicem ama burada olan yagis nedeniyle hastanenin yanindaki kanal tasmis hastane islemiyor su basmis.doktorum baska hastanede gecici bakalim nereye gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?