Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy buraya girmekten işleri birtürlü bitiremedim off en iyisi bugün hiç girmeyim yoksa işler yetişmicek by

kızlar 26 nisanda adet olmam lazımdı ama biraz önce kanamam oldu. bu kadar erken regl olur mu sizce hiç bir belirtide hissetmedim regl olacakmış gibi falan. doktoru aramalımıyım sizce yerleşme kanaması falansa korkuyorum geç kalmaktan...

belkide yerleşme kanamasıdır canım dr bir ara istersen hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm

benim bu ay günüm 3 gün falan geçti test yaptırdım bişey çıkmamıştı gecikmeli adetimi oldum ve 3.günü acayip şekilde nerdeyse elim kadar ağrılı pıhtılar düşürdüm .bu ay belkide 6.7 sefer hep doğum yaptığımı görmüştüm acaba benim yaşadığımda kimyasal gebelik olabilirmi .gerçi günüm gelmeden kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı kimyasal gebelikte kan testi çıkmayabilirmi acaba .gerçi ilk ayımdı ve kararsızdımda bu ay birde sigarayı yeni bıraktığım için 2.3 ay geçsin demiştim birde şu diyet için .diyetten anladığım şu ki çikolata.kahve.kuruyemiş kesinlikle sınırlı bakliyat ve proteinde çok sınırlı koyu yeşil yapraklı sebzelerde sınırlı değilmi . yaa ben diyet değilde özellikle yasaklı şeyleri hayatımdan çıkarmak istiyorum öncelikle sizce başka yasaklı neler var ki .birde ben aşırı sigara içiyordum ve gebeliklerde bırakamıyordun ki hamilelikte zaten pıhtılaşma 6 kat artarken sigara bunu dahada çoğaltıyormuşki birde ben nescafesiz duramıyordum oyy oyy ben neler yapmışım kendime 2.3 tanede nescafe içiyordum sigaranın yanında çok sağlammışım gibi offf....

benim bu ay günüm 3 gün falan geçti test yaptırdım bişey çıkmamıştı gecikmeli adetimi oldum ve 3.günü acayip şekilde nerdeyse elim kadar ağrılı pıhtılar düşürdüm .bu ay belkide 6.7 sefer hep doğum yaptığımı görmüştüm acaba benim yaşadığımda kimyasal gebelik olabilirmi .gerçi günüm gelmeden kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı kimyasal gebelikte kan testi çıkmayabilirmi acaba .gerçi ilk ayımdı ve kararsızdımda bu ay birde sigarayı yeni bıraktığım için 2.3 ay geçsin demiştim birde şu diyet için .diyetten anladığım şu ki çikolata.kahve.kuruyemiş kesinlikle sınırlı bakliyat ve proteinde çok sınırlı koyu yeşil yapraklı sebzelerde sınırlı değilmi . yaa ben diyet değilde özellikle yasaklı şeyleri hayatımdan çıkarmak istiyorum öncelikle sizce başka yasaklı neler var ki .birde ben aşırı sigara içiyordum ve gebeliklerde bırakamıyordun ki hamilelikte zaten pıhtılaşma 6 kat artarken sigara bunu dahada çoğaltıyormuşki birde ben nescafesiz duramıyordum oyy oyy ben neler yapmışım kendime 2.3 tanede nescafe içiyordum sigaranın yanında çok sağlammışım gibi offf....

Kimyasal gebelik hakkinda hic fikrim yok.yorum yapamiycam.diyet diye bahsettigimiz sey metionin diyeti.yami proteinden kisitli diyet.bakliyatlar sinirli tum hayvansal gidalar sinirli gunde bir kofte buyuklugunde et serbest bu et tavuk balik da olabilir.kuruyemis yasak.kahve cikolata sigara kesinlikle yasak.sebze meyve tamamen serbest.bu metionin diyeti.folik asit diyetinde sebze de kisitli.benim diyetim metionin diyeti.

cnm sen hiç ümmü sübyan diye birşey duydunmu birde düşüklerinde yada hamileliklerinde korkulu rüyalar görüyormuydun

canım eşimin görevi için burdayız 2 yıldır evet ümmü sübyan duydum ama rüya görmedim hiç zaten gebeliklerim fazla sürmedi 2 hafta falan onunda 1 haftası kanamayla geçti bu ümmü sübyan içinde bişeyler yapmayı düşünmüyor değilim anneminde olmuş bana hamileyken

bu topik neden durgun bu kadar hafta sonu diye mi acaba?yok mu ağrıda olup bana bi doktor tavsiye edebilecek(

merhaba slvy1987 ben de bebek için uğraşıyorum bu ay yakındı adet tarihlerimiz ben erken adet oldum sende durum ne merak ettim test yaptırdın mı ?

ya ben gebeliklerimde sürekli korkulu rüyalar görüyor ve arkasından düşük yapıyordum hatta bu ayda üst üste 3 gün çok korklul rüya gördüm arkasındanda 3.4 gün doğum yaptığımı acaba diyorumki kimyasal bir gebelikmi yaşadım biraz şüphelerim varda bu ay .bu rüyalar ümmü sübyn sebep olabilirmi diyorum kimyasala eeğer olduysa tabiiki birde ben aslında ümmü sübyanı yaptırdım aslında ama birkaç şeyi vardı istenildiği gibi yapmadım onun için 1 kaç haftaya yenisi yollanck.

inş.hayırlısı olur canımm dediğim gibi tam bi bilgim yok aslında sübyanla ilgili sadece anne karnında bebek boğuluyormuş diye biliyorum ama emin değilim umarım en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin burdan...takipteyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…