merhaba bende 10 gün önce clexane iğneye başladım doktor göbeğinden vur dedi ama ben koldan vurduruyordum eşime şimdi göbekten ve bacaktan denemek istiyorum acı ve yanma açısından farkeden bişey varmı özellikle karnımdan yapmak itici geliyor bana
ben 20. haftama kadar hep koldan vurdum ama artık vurduğum yerler sısmeye başlamıştı. değiştirdim bacaktan yaptım ama hem daha cok canım yandı hemde cok morardı. doktorum bacakta daha fazla sınır olduğu ıcın olabılecegını soyledı. açıkçası banada ıtıcı gelıyordu ama en rahatı da göbekmiş. keşke baştan beri oraya yapsaymışım
bende bi deniyim o zaman doktor yazın nasıl kısa kollu giyecen dedi bende öylelikle düşündüm kollarım mosmormu gezicem,sen kendinmi yapıyorsum
inş canım bende öncesinde iğne başladım perşembe test günüm ama çok umutlu değilim adet sancısı gibi sancılar başladı 41 meryem suresi okuyacam inş sendedemi öncesinde iğneler işe yaramadı
canım ilk düşüğümde 6 ay kadar bekle rahim dinlensin demişti ilk gebelik olduğu için... ikincide 2 ay bekle dedi...buay tekrar başladık çalışmalara:))) bakalım mayıs 6 adet tarihim inşallah gelmez......
hayırlısı olsun inş kırmızılar bu ay uğramaz sana :)
canım adet sancısı gibi sancılara takılma.ben test günüme yakın sürekli ped kulllanıyordum hah şimdi oldum diyordum hep.ama olmadım :) oğluşum oldu.Allah ın izniyle sen de adet olmayacaksın.kasıklardaki batma,adet sancıları tutsada oluyor.ben de öncesinde iğnelere başladm canım işe yaradı çok şükür.aşılamam tuttu,hamileliğim e sorunsuz devam etti.sen de gönlünü ferah tut,dua et bol bol,kendini yorma.sonucunu bildir mutlaka
teşekkür ederim canım merak etmişsin. canım hepinize toptan yazmıştım ama tam o ara net gitti. çok şükür temiz çıktı. ama kimseye tavsiye etmem çok zor. biraz ağrım var. biraz kanamam oldu. dinleniyorum şu ara.slm canım filmini çektirdin mi bugün iyi misin merak ettim nasıl geçti?
Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun canımm....Ama hiç korkma benim komsum çektirmiş geçen sene kötü değilmiş o kadar....
kolay gelsin sana şenaycım. çok korkulacak bir şey değil diyorlar. iyi geçer inşallah. inşallah içerisi de temizdir de bir de onunla uğraşmazsın. dualarım seninle canım.için rahat edecek en azından. ne gerekiyorsa bekleme aşamasında yaptır korkma...hiçbir işlem o çok istediğimiz doğum kadar zor olamaz))
bende çektirdim geçen sene allah yardımcın olsun
kızlar hepinize ço teşekkür ederim desteğiniz için. çok şükür teniz çıktı film. çektirdiğim dr. pıhtılaşmadan dedi. sanırım pıhtılaşmadan olduğu kesinleşti düşüklerimin.canım inşallah bir sorun çıkmaz. allah yardımcın olsun
teşekkür ederim canım merak etmişsin. canım hepinize toptan yazmıştım ama tam o ara net gitti. çok şükür temiz çıktı. ama kimseye tavsiye etmem çok zor. biraz ağrım var. biraz kanamam oldu. dinleniyorum şu ara.
kızlar hepinize ço teşekkür ederim desteğiniz için. çok şükür teniz çıktı film. çektirdiğim dr. pıhtılaşmadan dedi. sanırım pıhtılaşmadan olduğu kesinleşti düşüklerimin.
teşekkür ederim canım...sen de durumlar nasıl???
teşekkür ederim canım merak etmişsin. canım hepinize toptan yazmıştım ama tam o ara net gitti. çok şükür temiz çıktı. ama kimseye tavsiye etmem çok zor. biraz ağrım var. biraz kanamam oldu. dinleniyorum şu ara.
ya hiç sorma canım. o gittiğim prof neredeyse ameliyat edecekti beni. çok enteresan ya. sinan hoca olmasa inanacaktım bi de. rahim de çok şükür perde yok. ben rahmin şeklinde falan sıkını var mı dediğimde şekli biraz şey ama dedi. bebeğin sığmayacağı bişey yok dedi dr. şey neyse artık. önemli olan tüpler açık dedi. bi sıkıntı gözükmüyo dedi. benim kürtajdan dolayı sanırım şeklinde bi sıkıntı oldu. topanması zaman adı. sinan hoca zaten eliyle karnıma bastırır bastırmaz daha rahim toparlanmamış demişti. yani öbür gittiğim gazideki prof kürtaj olduğumu söylememe rağmen rahim biraz tuhaf bence düşüklerin rahimden kaynaklanıyor dedi yaaa. nasıl üzülmüştüm.Canim demek zor gecti.ama gecti gitti.neyse temiz cikmis.gozun aydin.ii olmus yaptieman.yaptirdin kurtuldun.aklinda kalmaz artik.bundan sonra tamamen pihtilasmaya odaklanacaksin.biliyorsun ben yaptirmadim.basketteki de ofis histeroskopi yaptir demisti.tolga hoca da gerek yok demisti.oyle kaldi.senaycim peki daha once sana perde var dememislermiydi.oyle birsey hatieliyirum.septum?yani yokmuymus?
Canım çok geçmiş olsun umarım bian önce geçer ağrıların umarım bu çektiğin son sıkıntı olur....
şenaycım geçmiş olsun...
sağolun kızlar. ağrılarım geçti ama kanama az az devam ediyor. çok şükür kurtudum. sırf o prof yüzünden çektirdim. düşüklerinşn pıhtılaşma ile alakası yok. rahimdendir dediği için. neyse en azından bişey çıkmaması mutlu etti.Senaycim gecmis olsun canim , zor olmustur neseki bunuda atlatip kurtuldun allah emeklerimizi bosa cikarmasin
sağolun kızlar. ağrılarım geçti ama kanama az az devam ediyor. çok şükür kurtudum. sırf o prof yüzünden çektirdim. düşüklerinşn pıhtılaşma ile alakası yok. rahimdendir dediği için. neyse en azından bişey çıkmaması mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?