bence de hemen dr una sor canım. teli vardır herhalde, bir şekilde ulaşıp sor bence dr una.selam arkadaslar...nasılsınız ?? senaycıgım gecmis olsun...bu aralar pek ugrayamadım buraya misafirim var diye daha öncede yazmısdım..cumartesi gidecek esimin annesi babası....cumartesiden itibaren tekrar SIK SIK ugrarım :) arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum...ben 11 gündür coraspırın alıyorum her aksam birtane...bacaklarımda ve elimde kendiliginden morluklar olusdu bu ne demek ???? normalmi ??? aceba diyorum kan pıhtılasmaları vardı o bölgede bu coraspirinde onlarımı acdı ??? birden birde morluklar olusunca tuhafıma gitti...heleki bacaklarımda en cokda sag bacagımda morluklar olusdu..ayrıca benim sag bacagim zaten yıllardır agrırSIK SIK kramplar girerdi cok agrırdı felan filan...hemen hemen cocuklugumdan belli bu sorunum vardı...bu agrılar pıhtılasmadan mıydıki??? ayrıca bu morluklar sizce neden olusdu ?? sizlerdede olusdumu hic ???
sevinçcim ben 7825. sayfada listeye eklenmek isteyenler bilgilerini versin demiştim. ondan sonra 3-4 kişi bilgilerini yazmıştı. kimlerdi hatırlamıyorum. bilmiyorum yazdınmı. istersen bir bak.ekledim canım listeye geçmiş olsun
evet canım ben burdayım, ama sen çıkmışsınordamısınnnnnnnnnnn
evet canım ben de onlardan biriyim. mayısta başlıycam. güzel temennilerin için teşekkür ederim canım. bugün elifin de kontrolü var. ikiniz de güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. haberlerinizi bekliyoruz.Kizlar gnydn nasilsiniz bu ay ve bidahaki ay clsmalara basliycak cok kisi var allh yardmciniz olsun hmncecik olur insallh
Bu aksam dr kontrolum var cok heyecanliyim azcikta olsa korkum var tabiki umarim hersey yolunda gider rabbim yardim etsin hepimize insallh
selam kızlar buralar pekbi sessiz nedendir acep benim bi sorum olucak iğnenin yeri bazen morarıyor neysede dün yaptığım iğnenin yeri hem morarmış hemde altında küçük fındık gibi bi sertlik olmuş bu normalmi ? dokununca canım yanıyor
selam arkadaslar...nasılsınız ?? senaycıgım gecmis olsun...bu aralar pek ugrayamadım buraya misafirim var diye daha öncede yazmısdım..cumartesi gidecek esimin annesi babası....cumartesiden itibaren tekrar SIK SIK ugrarım :) arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum...ben 11 gündür coraspırın alıyorum her aksam birtane...bacaklarımda ve elimde kendiliginden morluklar olusdu bu ne demek ???? normalmi ??? aceba diyorum kan pıhtılasmaları vardı o bölgede bu coraspirinde onlarımı acdı ??? birden birde morluklar olusunca tuhafıma gitti...heleki bacaklarımda en cokda sag bacagımda morluklar olusdu..ayrıca benim sag bacagim zaten yıllardır agrırSIK SIK kramplar girerdi cok agrırdı felan filan...hemen hemen cocuklugumdan belli bu sorunum vardı...bu agrılar pıhtılasmadan mıydıki??? ayrıca bu morluklar sizce neden olusdu ?? sizlerdede olusdumu hic ???
gunaydın bızım kızlaryarın kontrolumuz var ıkılı test yapılacak.benı bır korku sardı.ınsallah bebegım ıyıdır.hem heyecanlıyım hem de korkuyorum.kafamda soru ısaretlerı var.acaba yasıyor mu,ense kalınlıgı nasıl cıkar vs vs.allah yardımcımız olsun hepımızın.bebegın nasıl dıye soranlara soyle kalpten bır sekılde ıyı dıyemıyorum.cunku bende bılmıyorum nasıl oldugunu.ancak kontrol gunumde gordukten sonra ıyı dıyorum.sonra yıne korkular baslıyor.ee kızlar sızde durumlar nasıl.emıne artık son ayın senınde.hayırlısıyla yetıs hamıslere
evet canım çok az kaldı. 10 gün sonra adet olmayı bekliyorum. 4 mayıs. senin bat ne zaman. 7 simiydi? az kaldı evet. ateş ölçecek misin? ben bilmiyorum ölçsemmi, ölçmesem mi? ama rahat olmak istiyorum, stressiz oluyum diye ölçmem herhalde. çok mu seviyorsun türk kahvesini. içme canım boşver. zaten hamileyken de yasak kahve boşver içme. bizim içmememiz gerekiyor.emine merhaba nasılsın mayısa az kaldı canım umarım önümüsdeki ay güzel şeyler yazabiliriz buraya :))birde haftada 1 kere türk kahvesi içsem bi sakıncası olurmu sence?
gunaydın bızım kızlaryarın kontrolumuz var ıkılı test yapılacak.benı bır korku sardı.ınsallah bebegım ıyıdır.hem heyecanlıyım hem de korkuyorum.kafamda soru ısaretlerı var.acaba yasıyor mu,ense kalınlıgı nasıl cıkar vs vs.allah yardımcımız olsun hepımızın.bebegın nasıl dıye soranlara soyle kalpten bır sekılde ıyı dıyemıyorum.cunku bende bılmıyorum nasıl oldugunu.ancak kontrol gunumde gordukten sonra ıyı dıyorum.sonra yıne korkular baslıyor.ee kızlar sızde durumlar nasıl.emıne artık son ayın senınde.hayırlısıyla yetıs hamıslere
canım gölünü ferah tut. yarın güzel haberlerle dönersin inşallah. seni hepimiz çoook iyi anlıyoruz. ultrason yapılırken nefes bile almazdım heyecandan. drun gözünün içine bakmak, ağzından çıkacak iki söze muhtaç olmak nedir hepimiz çok iyi biliyoruz. sen elinden geleni yapıyorsun zaten. dualarını da ihmal etme, bebişine de negatif enerji gönderme.. yarın da haber ver olur mu
allah razı olsun senden de emıneden de benı anladıgınız ıcın.aynı dedıklerını yapıyorum her kontrolde.doktorun gozunun ıcıne bakıyorum sureklı.dua edıyorum guzel seyler dusunuyorum aslında hep pozıtıf davranıyorum ama her kontrol oncesı boyle bır donem yasıyorum malesef
evet canım çok az kaldı. 10 gün sonra adet olmayı bekliyorum. 4 mayıs. senin bat ne zaman. 7 simiydi? az kaldı evet. ateş ölçecek misin? ben bilmiyorum ölçsemmi, ölçmesem mi? ama rahat olmak istiyorum, stressiz oluyum diye ölçmem herhalde. çok mu seviyorsun türk kahvesini. içme canım boşver. zaten hamileyken de yasak kahve boşver içme. bizim içmememiz gerekiyor.
bu hafta herkesin kontrolü var anlaşılan))ne güzel serpilcim inşallah iyi geçer herşey. ikili testin de iyi çıkar. evet mayısa az kaldı. beklemedeyiz bakalım. hayırlısı.
Cnm hic korkma iyi cikacak seninkide allahin izniyle buna yurekten inaniyorum t zorluklari beraber atlatcz insallh banada soruyolar gerci daha kimseler bilmiyo desem yeridir 4. Ayimdayim kimseye solemek istemiyor nazardan korkuyorum etrafimizdaki insanlarin sorularindan sikiliyorum herkese dert anltmk istemiyorm olunca duysunlar onsallh gerci artik karnm ckmaya basladi yaz da geliyo montlarda yok saklayamayacaz vallahyrlisiyla dogsun kuzum baska bisey istemiyorum saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallh uzuntulerimiz son bulur bu sefer uyumuyolar diye dert yanariz insallh )
mehaba kızlar nasılsınız topik kalabalık bu sabah ben de inş. bundan sonra sık sık girerim şimdi bi geçmişe bakıyım inş. hepiniz iyisiniz ben de 3 aylık aranın ardından bugün işe başladım umarım herşey yolunda gider de burdan yazarım önce doğum iznine ayrıldığmı sonrada sağlıcakla doğum yaptığımı allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?