selam arkadaslar...nasılsınız ?? senaycıgım gecmis olsun...bu aralar pek ugrayamadım buraya misafirim var diye daha öncede yazmısdım..cumartesi gidecek esimin annesi babası....cumartesiden itibaren tekrar SIK SIK ugrarım :) arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum...ben 11 gündür coraspırın alıyorum her aksam birtane...bacaklarımda ve elimde kendiliginden morluklar olusdu bu ne demek ???? normalmi ??? aceba diyorum kan pıhtılasmaları vardı o bölgede bu coraspirinde onlarımı acdı ??? birden birde morluklar olusunca tuhafıma gitti...heleki bacaklarımda en cokda sag bacagımda morluklar olusdu..ayrıca benim sag bacagim zaten yıllardır agrırSIK SIK kramplar girerdi cok agrırdı felan filan...hemen hemen cocuklugumdan belli bu sorunum vardı...bu agrılar pıhtılasmadan mıydıki??? ayrıca bu morluklar sizce neden olusdu ?? sizlerdede olusdumu hic ???
Slm sevinc007 ben yeni üye oldum özelde msj atmayı daha bilemiyorum bende de pıhtılaşma sorunları çıktı sana yazayım benide listeye ekler misin?Uğurlu gelir umarım MTHFR C677 HETEROZİGOT PAI-1 HETEROZİGOT ve ACE/del del mutasyonları tespit edildi.2 kimyasal gebeliğim var çocuğum yok...coraspin100mg günde 1 kullanıyorum ve folbiol günde 1...Hamile kalınca hergün iğne olmam gerekiyor
selam arkadaslar...nasılsınız ?? senaycıgım gecmis olsun...bu aralar pek ugrayamadım buraya misafirim var diye daha öncede yazmısdım..cumartesi gidecek esimin annesi babası....cumartesiden itibaren tekrar SIK SIK ugrarım :) arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum...ben 11 gündür coraspırın alıyorum her aksam birtane...bacaklarımda ve elimde kendiliginden morluklar olusdu bu ne demek ???? normalmi ??? aceba diyorum kan pıhtılasmaları vardı o bölgede bu coraspirinde onlarımı acdı ??? birden birde morluklar olusunca tuhafıma gitti...heleki bacaklarımda en cokda sag bacagımda morluklar olusdu..ayrıca benim sag bacagim zaten yıllardır agrırSIK SIK kramplar girerdi cok agrırdı felan filan...hemen hemen cocuklugumdan belli bu sorunum vardı...bu agrılar pıhtılasmadan mıydıki??? ayrıca bu morluklar sizce neden olusdu ?? sizlerdede olusdumu hic ???
Arkadaşlar bana bugün 5. gün transferi yapıldı.Sizlerin bana acil yardımcı olmanızı rica edeceğim ve bir sorum olacaktı? Ben ilk tüp bebek denemem neticesinde 9. haftada Derin ven tromboz olduğum için bebeğimi kaybettim.Bugün yaptırdığım tüp bebek neticesinde östrojenin bunu tetiklemesi sebebiyle bana bunlar kullandırılmıyor.Bende bundan çok korkuyorum.Acaba sizinde bildiğin gibi östrojen almazsam bebeğim tutunmaz mı?ne yapmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun...!!!
selam kızlar buralar pekbi sessiz nedendir acep benim bi sorum olucak iğnenin yeri bazen morarıyor neysede dün yaptığım iğnenin yeri hem morarmış hemde altında küçük fındık gibi bi sertlik olmuş bu normalmi ? dokununca canım yanıyor
kasa vurmuşsun oraya birkaç gün vurma apse yaparsın.vurduğun yeri iki elinle sıkıştır ve oraya iğneyi yap deri altına olması...
Merhaba kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim geçen seneden beri 2 düşüğüm var,testlerde mtfhr ler heterozigot çıkmıştı.
2 gün önce testim pozitif çıktı,yarın doktorum ilk iğnemi yapacak.
Ama çok korkuyorum ben yaa,bu iğneler çok can yakıyor mu
ben kendim nası yapıcam,eşim hiç bakamaz yardım edemez.
içinden çıkamyorum ben bu işin,hep aynı saatte yapmak lazım değil mii
deneyimli anneler acımaması için bir tekniğiniz varsa verin allah rızası için :26:
acısa da yapıcaz herşey mutlu son için
Arkadaşlar bana bugün 5. gün transferi yapıldı.Sizlerin bana acil yardımcı olmanızı rica edeceğim ve bir sorum olacaktı? Ben ilk tüp bebek denemem neticesinde 9. haftada Derin ven tromboz olduğum için bebeğimi kaybettim.Bugün yaptırdığım tüp bebek neticesinde östrojenin bunu tetiklemesi sebebiyle bana bunlar kullandırılmıyor.Bende bundan çok korkuyorum.Acaba sizinde bildiğin gibi östrojen almazsam bebeğim tutunmaz mı?ne yapmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun...!!!
valla iğne ucu ince acı çok az ilacın ilk dağılırken biraz yakıyor ama abartı bir acı yok ve çok kısa bir acı.2 kol 2 bacak ve göbek etrafına vurabilirsin ama koluna eşin vurmalı.çünkü ne kadar vurduğun yerleri değiştirirsen morarma şişme daha az olur Allah yardımcımız olsun...
Arkadaşlar lütfen bu konuda acil yardım ve bilginize ihtiyacım var...
acaba tutunması için farklı bir yol var mıdır,ben hiç bilmiyorum
ben tutunsun diye nar suyu içip ananas yiyorum
ama tüp bebek topiğindeki doktorlar yardımcı olabilir belki
ben bazen onlara soruyorum kafama takılanları
tabi en doğrusunu kendi doktorun bilir
Canim bende ilk baslarda icerken bendede oldu sonra gecti ama doktora sormustum ama o ilactan degil siralara carpiyorsundur dediydi.genede doktoruna sorselam arkadaslar...nasılsınız ?? senaycıgım gecmis olsun...bu aralar pek ugrayamadım buraya misafirim var diye daha öncede yazmısdım..cumartesi gidecek esimin annesi babası....cumartesiden itibaren tekrar SIK SIK ugrarım :) arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum...ben 11 gündür coraspırın alıyorum her aksam birtane...bacaklarımda ve elimde kendiliginden morluklar olusdu bu ne demek ???? normalmi ??? aceba diyorum kan pıhtılasmaları vardı o bölgede bu coraspirinde onlarımı acdı ??? birden birde morluklar olusunca tuhafıma gitti...heleki bacaklarımda en cokda sag bacagımda morluklar olusdu..ayrıca benim sag bacagim zaten yıllardır agrırSIK SIK kramplar girerdi cok agrırdı felan filan...hemen hemen cocuklugumdan belli bu sorunum vardı...bu agrılar pıhtılasmadan mıydıki??? ayrıca bu morluklar sizce neden olusdu ?? sizlerdede olusdumu hic ???
Gecmis olsun canim..,teşekkür ederim canım merak etmişsin. canım hepinize toptan yazmıştım ama tam o ara net gitti. çok şükür temiz çıktı. ama kimseye tavsiye etmem çok zor. biraz ağrım var. biraz kanamam oldu. dinleniyorum şu ara.
Canim yeni evine taşındın mi, yerlestin mi memnun ve rahat misin?Emine canim 2000 daha lem yelid okudum 3000 oldu canim
Canim bende ilk baslarda icerken bendede oldu sonra gecti ama doktora sormustum ama o ilactan degil siralara carpiyorsundur dediydi.genede doktoruna sor
arkadaslar cevaplarınız icin cok cok tsk ederim...ama korkdumbir terslik yoktur İNSALLAH bu hafta gidemem ki doktora haftaya gideyim sorayım ozaman
elif bir yere carpdıgımı zanetmiyorum canımo ılaclardan kaynaklanıyor galiba daha önce yokdu bu morluklar offf offfffffffffff hayırlısı olsun.....bu arada arkadaslar dün adetim bitti bu aydan itibaren bebek calısmasına baslicaz :) İNSALLAH mayıs ayında iyi bir haber
alırım İNSALLAHHHH ALLAHIM tüm istiyenlere nasip eder....
teşekkür ederim canım. oumlu düşünmeye çalışıyorum. elimden geleni yapacağım.Canim gecmis olsun sükür atlatmissin artik hep olumlu düsün olumlu olsun....
canım bu morarmalar kanının fazla sulandığının bir göstergesi olabilir. o yüzden bir dr.a danış.selam arkadaslar...nasılsınız ?? senaycıgım gecmis olsun...bu aralar pek ugrayamadım buraya misafirim var diye daha öncede yazmısdım..cumartesi gidecek esimin annesi babası....cumartesiden itibaren tekrar SIK SIK ugrarım :) arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum...ben 11 gündür coraspırın alıyorum her aksam birtane...bacaklarımda ve elimde kendiliginden morluklar olusdu bu ne demek ???? normalmi ??? aceba diyorum kan pıhtılasmaları vardı o bölgede bu coraspirinde onlarımı acdı ??? birden birde morluklar olusunca tuhafıma gitti...heleki bacaklarımda en cokda sag bacagımda morluklar olusdu..ayrıca benim sag bacagim zaten yıllardır agrırSIK SIK kramplar girerdi cok agrırdı felan filan...hemen hemen cocuklugumdan belli bu sorunum vardı...bu agrılar pıhtılasmadan mıydıki??? ayrıca bu morluklar sizce neden olusdu ?? sizlerdede olusdumu hic ???
teşekkür ederim canım. nasılsın. dr görüşmen vardı sanırım yarın değil mi? inş. sorunsuz geçerCanim bende ilk baslarda icerken bendede oldu sonra gecti ama doktora sormustum ama o ilactan degil siralara carpiyorsundur dediydi.genede doktoruna sor
Gecmis olsun canim..,
Canim yeni evine taşındın mi, yerlestin mi memnun ve rahat misin?
amin canım. inşalah en kısa zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız.Canim bende ilk baslarda icerken bendede oldu sonra gecti ama doktora sormustum ama o ilactan degil siralara carpiyorsundur dediydi.genede doktoruna sor
arkadaslar cevaplarınız icin cok cok tsk ederim...ama korkdumbir terslik yoktur İNSALLAH bu hafta gidemem ki doktora haftaya gideyim sorayım ozaman
elif bir yere carpdıgımı zanetmiyorum canımo ılaclardan kaynaklanıyor galiba daha önce yokdu bu morluklar offf offfffffffffff hayırlısı olsun.....bu arada arkadaslar dün adetim bitti bu aydan itibaren bebek calısmasına baslicaz :) İNSALLAH mayıs ayında iyi bir haber
Canim bende ilk baslarda icerken bendede oldu sonra gecti ama doktora sormustum ama o ilactan degil siralara carpiyorsundur dediydi.genede doktoruna sor
hayır cnm ne alakası var kesinlikle çarpmakla hiiiç alakası yokk o bendede oluyor özellikle şu 3.4 gündür çok arttı birgün biri birgün diğeri ağrı oluyor bacağımda ve arkasından acayip yuvarlak morarmalar ben bunu bacakta kan pıhtılaşmasına yoruyorum çünkü pıhtı daha çok bacağa ve kola atarmış ama coraspinin alakasını pek çözemedim ama şundan eminim bacaklardaki norarmalar pıhtılaşmayla alakalı çarpmakla değill ve bu durum ara ara çocuğumdada oluyor ama soruyorum biyeremi çarğtın diye hayır anne diyor ve onda ağrıda olmuyor amaa çocuğum için daha çok endişe duyuyom ondada varsa diye
Arkadaşlar lütfen bu konuda acil yardım ve bilginize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?