ben dogudayım esimin görevinden dolayı...burda sadece 1 tane özel doktor var ona ilk gebeligimde gitmisdim hic memnun kalmadık cok paragöz birisi ve hic ilgilenmiyor o doktora girdiginle cıkdıgın bir oluyor her muaneye 70 milyon alıyor ama dedigim gibi özel gibi degil girdiginle cıkdıgın bir oluyo o yüzden ona bu sefer gitmedim...ben gebeligimi ögrendim 3 sefer üniversite hastanesine gittim...orda malesef assistanlar bakıyorordan biri tutturdu iste kese bozuk felan fialn ama 3 tane assistanda hemen igneye baslamalısın demisdi kese görünür görünmez ve aspirine devam demisdi...bugünde kadın dogum hastanesine gittim oda devlet...burda malesef özel hastane yok devlette ama Op. Dr. Uzman bakdı oda böyle cok cok iyi konusdu...bundan sonra ALLAH nasip ederse hep ona gideyim ben..durumumu anlattım ben ona aspirine clexaneye devam mutlaka hergün vurulcaksın dedi...bu doktor iyidi simdilik hosuma gitti..kadın dogumda 4 doktor vardı ama en uzun zamandır orda olan ve en uzun zamandır bu meslekte olan doktor oymus bende onu sectim...ötekiler daha gencmis...genclerden gözüm korkdu...canım dualamayı ben yapayımmı ????
cnm tablodan gerçek adına baktım sana 1 yasin ve arkasındanda kenzul arş okudum rabbim kabul etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmen nasip olsun.
Kızlar selam nasılsınız? Biz iyiyiz yaramazlık yok. Yeni haberler var mı?
hoşgeldin canım biz her zamanki gibi aynıyız. hamile kalmayı ümit edenler, hamile olup da sıkıntı yaşamadan doğumu bekleyenler olarak ikiye ayrılıyoruz. yeni hamilelerimiz var. baya kalabalıklaştık. hepimiz sırayla sağ salim hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza almanın ümidi ile yaşayıp gidiyoruz canım.Kızlar selam nasılsınız? Biz iyiyiz yaramazlık yok. Yeni haberler var mı?
canım benım ılk sayfada hangı gende sorun oldugu yazıyor.gunde 2 defa 03 luk fraxıparıne kullanıyorum
emine cnm 800 okudum 4 e kadar devam edicem saat kaçta toplayacaksınız duayı?
biz de isteriiiizzz)))
özledik seni burcu yaaa. işler yoğun anlaşılan. bizi ihmal ettin. mert de iyi anlaşılan. aman maşallah iyi olsun.
anladım canım. orda çok dr yok yani ki içlerinde seçim yapacak durumun bile yok anladım. ama bu son gittiğin iyiymiş. kese bozuk diyenler asistanlarmış zaten canım. sen boşuna demek ki canını sıkmışsın. maalesef devlet hastanelerinde asistanların eline düşüyoruz. Allah yardım etsin. ama kadın doğum hastaneleri daha tecrübeli oluyorlar tabi. iyi yapmışsın oraya gitmekle. dualamayı yap tabi canım. kanama olmuyo di mi? ikindiden önce yaparsın o halde dualamayı bakalım bir bitsin de.
cnm inşallah sizede okurum ben ya selam 700 daha okudum ben birazdan doktora gidicem kontrolum var eşimin gelmesini bekliyorum o gelene kadar okudukça eklerim inşallah sanada yrn okurum cnm.
serap boşaltıyorum.
cnm inşallah sizede okurum ben ya selam 700 daha okudum ben birazdan doktora gidicem kontrolum var eşimin gelmesini bekliyorum o gelene kadar okudukça eklerim inşallah sanada yrn okurum cnm.
serap boşaltıyorum.
hoşgeldin canım biz her zamanki gibi aynıyız. hamile kalmayı ümit edenler, hamile olup da sıkıntı yaşamadan doğumu bekleyenler olarak ikiye ayrılıyoruz. yeni hamilelerimiz var. baya kalabalıklaştık. hepimiz sırayla sağ salim hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza almanın ümidi ile yaşayıp gidiyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?