Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım canım. orda çok dr yok yani ki içlerinde seçim yapacak durumun bile yok anladım. ama bu son gittiğin iyiymiş. kese bozuk diyenler asistanlarmış zaten canım. sen boşuna demek ki canını sıkmışsın. maalesef devlet hastanelerinde asistanların eline düşüyoruz. Allah yardım etsin. ama kadın doğum hastaneleri daha tecrübeli oluyorlar tabi. iyi yapmışsın oraya gitmekle. dualamayı yap tabi canım. kanama olmuyo di mi? ikindiden önce yaparsın o halde dualamayı bakalım bir bitsin de.

Kızlar selam nasılsınız? Biz iyiyiz yaramazlık yok. Yeni haberler var mı?
hoşgeldin canım biz her zamanki gibi aynıyız. hamile kalmayı ümit edenler, hamile olup da sıkıntı yaşamadan doğumu bekleyenler olarak ikiye ayrılıyoruz. yeni hamilelerimiz var. baya kalabalıklaştık. hepimiz sırayla sağ salim hamile kalıp bebişlerimizi kucağımıza almanın ümidi ile yaşayıp gidiyoruz canım.

özledik seni burcu yaaa. işler yoğun anlaşılan. bizi ihmal ettin. mert de iyi anlaşılan. aman maşallah iyi olsun.

Yoğun ya, iş, ev arasında mekik dokuyorum başka birşeye de vakit kalmıyor. Ben de sizi özledim.
Şöyle bakayım dedim geçmişe ama mümkün değil.

Bir de kırılmazsanız birşey dikkatimi çekti onu söyleyeceğim, geçmişe bakmaya çalışıyorum ama dua listesi, kaç dua okunduğu, ne okunacağı derken sayfaların yarısından çoğu dua ile ilgili, pıhtılaşma ile ilgili yazılan sorunlanları görmek ve bulmak zor oluyor. Bunları başka bir başlık altında toplasanız daha kolay takip etmez misiniz? Tabi artık forumun sahipleri sizlersiniz nasıl isterseniz öyle yaparsınız ama dışarıdan bakınca gözükeni söylüyorum ben.

Son düzenleme:

canım suan kanama yokda..akkıntım var olmaz demi ??? okuyamam mi??? kac gündür okumadım zaten ama okuyunca kendimi iyi hissediyorum..sizce okumamalımıyım?????

cnm inşallah sizede okurum ben ya selam 700 daha okudum ben birazdan doktora gidicem kontrolum var eşimin gelmesini bekliyorum o gelene kadar okudukça eklerim inşallah sanada yrn okurum cnm.

serap boşaltıyorum.

yok canım sağolasın. şaka yaptım. yorma kendini. birgün de sen dualama yaparsın hepimize okumuş olursun olur biter.Söylemen yeter. sağol canım. dr kontrolün de iyi geçer inşallah.

cnm inşallah sizede okurum ben ya selam 700 daha okudum ben birazdan doktora gidicem kontrolum var eşimin gelmesini bekliyorum o gelene kadar okudukça eklerim inşallah sanada yrn okurum cnm.

serap boşaltıyorum.

ALLAH razı olsun canım benim..simdi gördüm sende 8 haftalık hamileymissin..canım İNSALLAH sag saglim yavrunu kucagına almak nasip olur...cok tsk ederim cok cok cok tskler...

İnşallah yakında sıra sana da gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…