Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşım o korkuyu aklından sil ve hiç birşey olmayacak böyle düşün . Kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsun . Tabiki söylemesi kolay ama biz ne yaparsak yapalım Allah’ın dediği oluyor o yüzden strese girip sende bebekte etkilenmesin . Bende yaşadım yaşıyorum şuan da o korkuyu ama Allah’a teslim olup beklemekten başka çaremiz yok maalesef

Olacigi olan olur. Benim 8. Haftada durmustu kalbi igne falanda kullaniyordum. Hersey olacagina varir iyiyi cagirin... ve ilaci hizli vermek cok ise yariyor yavas verince morarma ve iceride topaklanma oluyor bi sure sonra bi inanin alisiyosunuz ve daha az aciyo

8.ignemi bugn yaparken ilk defa morardi igneyi cikarirkende kan geldi bastirdim normalde hic morarmiodu yarin hastaneye gidecem kalbini duymak icin

Ben de fetal DNA testi sonucunu bekliyorum, sonuç çıkınca doktora da gideceğim. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Ben artık morarmış morarmamış, acımış acımamış umrumda değil. Her yerim mor. İğnemi olurken oğlum elimden tutuyor destek olmak için, ve gerçekten de o elimi tutunca acımıyor.

Hastaneden yaziyorum kizlar içim rahat etmediği icin doktora gttim kalbi atiyor dedi ekranda ama sesini dinlemek embriyoya zarar verebilir daha kucuk dedi 9. Hafta oldugunda tekrar gelecekmişim sesini duymadim sadece goruntu olarak pit pit cok mmtluu oldum

Aynen bizimde 6. Haftada sadece atidi gostermisti 8 biterken sesi dinlentmisti.

Merhaba arkadaslar oncelikle hamile arkadaslarmiza sagsalim bebeklerini kucagina almayi nasip etsin Allah. Size bir sey danisacagim ben yumurtalik yetmezliginden dolayi tup bebek yaptirdim tutmadi.3 embriyom olmustu 2si konmustu nr yazik ki olmadi. Bir tanr dondudulmusum var suan. 30 yasomdayim
Bazi testler yaptirdim . Hasimatom varmis, bagisikligim cok dusukmus ve genetik test sonucunda mthfr c677t mutasyonu heterozigot tasiyi, mthfr a1298c mutasyonuda heterozigot tasiyici cikti. Tup bebek doktorum onemsemedi coraspirin ic dedi. Baska bi doktor kan pihtilasmasi dedi. Sizce bu nedir. Bir de Cd56 ve Cd16 denen hucre testini aranizda yaptiran varmi.bunlar vucuddaki katil hucrelermis ve bende oranlarda sikintilar var.

Göbekten yapıyorsanız eğer, göbek deliğinizden iki parmak kayarak sağ sol yapabilirsiniz. Bana bu şekilde söylenmişti

Merhaba geçmiş olsun. Bahsettiğiniz testler ne bilmiyorum ama sanırım bağışıklık sistemini baskılayarak embriyoyu vücuttan atmaya sebep olan hücreler. Bunun için kortizon ilacı veriyorlar bende kullandım.
Mutasyonlarınızda çok ciddi mutasyonlr değil. Önemli olan factorv leiden o sonucunuz ne çıktı? Ve bence içinşz rahat etmiyorsa bir dr dan daha fikir alın , içiniz rahatlasın

Mthfrler sıkınti degil.. bazi doktorlar coraspirin bile vermiyor

Kızlar benim de altı ay önce kürtajım oldu kese vardı embriyo gelişmedi bu ayda kımyasal gebelik geçirdim kendiliğinden düştü bebeğim kanamayla böyle olup da sağlıklı gebelik yaşayan var mı

Merhaba cevabnz icin tesekkurederim. Factor v homozigot normal faktor 2 de nornal cikti. Kortizon verebiliriz dedi doktor beyde. Ama oyle bir durum ki amh dusuk diye endometriozis ameliyati okdum yumurta toplandi aniden tup bebek yapildi.keske bastan bu testler yapilsa benim anladigim embriyo tutunamama problemi yasiyorum ve zannedersem bu da bagisiklik sistemi ile ilgili bunu nasil cozebilirim bilmiyorum doktorlara guvenim bile kalmadi. Yeni bi doktor arastiricahim. Bu surecte alternatif tiptan yararlanip bagisiklik icin ozon terapu akupunktur ve guzel bir saglikli yasam diyetine girecegim. Cok zor surecler. Bircok sebep olabilecegi ixin neden belli olamiyor (

Bebek kaybınız var mı? Yoksa tutunamama problemi mi yaşadığınız. Rahim filmi çektirdiniz mi? belki rahminizde perde falan vardır? Benim perde vardı rahmimde histeroskopi yöntemiyle alındı. Bu işlemden mmce iki defa kimyasal gebelik yaşadım. İşlem sonrası hemen gebe kaldım.

Ben ilk tup bebek denemesi oncesi laparoskopi oldum o sirada histeroskopide yaptim dedi doktor rahimde sorun yok. Laparoskopi ile endometriozis ameliyati oldum yapisikliklar kurtarildi. Sonra 2 embriyo yerlestirildi.ikiside tutmadi. Hic hamile kalamadim. Embriyolar 5. Gun blastiydi birde cok saglikli dendi ama tutmadi. Bagisiklik sistemi ile ilgili bir tutunamama probleminden supheleniyorum test sonuclarmida gorunce

Kizlar benimde ekte test sonucum var pıhtı sorunu var dedi enox igne ve ecopirin ilac kullanıyorum transferim 2 gun baska doktora sorsam mi icim rahat degil hic düşük mu düzey

Eklentiler

• 20190927_143149.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu sorunu kortizon ilacı ile çözebiliyorlar inş. En hayırlı vakitte çözüme kavulabilrsiniz. Sizi çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…