- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Çatlatma iğnesi vuruldunuz mu belki yumurtlarız çatlamıyordurMerhaba hanımlar benım 20 haftalık rahım agzı yetmezlıgıyle sancılarım geldı erken dogum oldu 16 ay once 7 aydır denemedeyız c677t heterezıgot ve paı 4g/5g homozıgotum var bunu yenı ogrndım 2 aydır kan sulandırıcı kullanıyorum buayda klomenle 3 yumurtam oldu catlamasını beklıyorum ama hamılr kalamıyorum sızler neler yapıyorsunuz cok yenı ve acemıyım bu konuda
Vermedı yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs dedı vurulsanda etkı etmez dedı catlayabılır de catlamayabılorde dedı belırsız yanı ama ovulasyonn testı yaptım koyu oldu testım bıtanesı bıle olsa catlayabılırÇatlatma iğnesi vuruldunuz mu belki yumurtlarız çatlamıyordur
Eğer yaşınız ileriyse tup bebek denemenizi öneririm. Yaş çok önemli. Tup bebek bile baya zaman alıyor.Merhaba hanımlar benım 20 haftalık rahım agzı yetmezlıgıyle sancılarım geldı erken dogum oldu 16 ay once 7 aydır denemedeyız c677t heterezıgot ve paı 4g/5g homozıgotum var bunu yenı ogrndım 2 aydır kan sulandırıcı kullanıyorum buayda klomenle 3 yumurtam oldu catlamasını beklıyorum ama hamılr kalamıyorum sızler neler yapıyorsunuz cok yenı ve acemıyım bu konuda
29 yasındayım bıraz daha beklıcemEğer yaşınız ileriyse tup bebek denemenizi öneririm. Yaş çok önemli. Tup bebek bile baya zaman alıyor.
Ben özelde yptirdim 550 lira 1 yada 2 tup aldilar hatirlamiorum sonucta 2güne cikti ama devlette de yptirablirsin biraz zaman aliyor ama ucretszMerhaba, bu test için kaç tüp kan alınıyor, ve özel sigortalar karşılıyor mu? Özelde yaptıran oldu mu?
belki konuda yazıyordur ancak çok mesrj olduğu için bulamadım, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim bilgi için. Benim bir düşük (7 hafta) bir de kimyasal gebelik var ancak özele gitmeme rağmen doktor çok olağan davrandı hiç araştıralım vs demediği gibi bu tip talebimi dillendirmeme izin vermedi bile. Bu noktada araştırılması iyi olmaz mı?Ben özelde yptirdim 550 lira 1 yada 2 tup aldilar hatirlamiorum sonucta 2güne cikti ama devlette de yptirablirsin biraz zaman aliyor ama ucretsz
Arkadaşlar iğne vurulmaya başlayalı 5 gün oldu . Kolumdan vuruyorum sürekli . Bir kez karından vurdum mosmor oldu . Bu konuda tavsiyesi bulunan var mı nasıl yapmam lazım ?
Benimde bugun 6. Günüm gobekten kendim yapiyorum igneyi batirirken acimiyor fakatenjekte ederken biraz yakiyr sonra geciyor morarma fln olmadi bende sadece birinde kirmizi nokta oluştuArkadaşlar iğne vurulmaya başlayalı 5 gün oldu . Kolumdan vuruyorum sürekli . Bir kez karından vurdum mosmor oldu . Bu konuda tavsiyesi bulunan var mı nasıl yapmam lazım ?
Ben de kolumdan vuruyorum. Vurduktan hemen sonra buz yapiyorum koluma. Buz yapmadigim zaman morariyor.Arkadaşlar iğne vurulmaya başlayalı 5 gün oldu . Kolumdan vuruyorum sürekli . Bir kez karından vurdum mosmor oldu . Bu konuda tavsiyesi bulunan var mı nasıl yapmam lazım ?
Arkadaşlar iğne vurulmaya başlayalı 5 gün oldu . Kolumdan vuruyorum sürekli . Bir kez karından vurdum mosmor oldu . Bu konuda tavsiyesi bulunan var mı nasıl yapmam lazım ?
Hızlıca yapamıyorum ki şuan korkuyorum bakalım inşallah zamanla alışırım teşekkürlerEn iyi yer gobek .. 1 yildir gobekten oluyorum. Igneyi hizlica sokup ilaci bi kerede hizlica verin ve uzerine bastirin.. igne icerde ne kadar kalirsa o kadar morariyor. bu sekilde genelde morarma olmuyor. Ama ara ara denk geldigi yerden dolayi kanama morarma sertlesme olucak cok normal
Ben 4 aylık olana kadar karnimdan şimdiye kadarda bacağımdan vurunuyorum. Ben değil de eşim yada annem yapıyor. Karnım daha çok morarmıştı. Igneden sonra üzerine bastırırsam morarıyor birde. Hiç dokunmuyorum.
Ben de kolumdan vuruyorum. Vurduktan hemen sonra buz yapiyorum koluma. Buz yapmadigim zaman morariyor.
Benimde bugun 6. Günüm gobekten kendim yapiyorum igneyi batirirken acimiyor fakatenjekte ederken biraz yakiyr sonra geciyor morarma fln olmadi bende sadece birinde kirmizi nokta oluştu
Bir kez yapmama rağmen epey morardı ve çok acıdı bilmiyorum yapamadım hızlı herhalde
Ben yavas yavas ilaci veriorum çat die yapamadimBen ilk baslarda zorlaniyodum sonra esim yapti bi kac kez kendisi doktor. Herhaldr 2 saniye suruyor yapmasi ve hic morarmiyor onun yaptiklari. Igneyi hizlica sokup cat diye basiyor ilaci sonra hemen bastiriyor. Ilk zamanlar bastirmayla morariyor gibi ama ilerdr igne yerleri kanamaya basliycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?