Daha once ne iciyorsaniz ona devam.edinKafam şuan çok karişik doktor hamilelik oncesinde coraspin vermisti 2 ay kullandim bugun konusurken bebe aspirini aksamlari ic dedi ezcaneye gttim bebe aspirini dedim uzerindw cocuklar icin yaziyor ewe gelince farkettim kutunun rengi coraspine benziyor ben simdi hangisini icecem oburu 0.1 coraspin 100 mg
O aspirin 0,1 gr’dır yani 100 mg, isterseniz prospektüsten kontrol edin. Ben corasprin kullanıyorum 100 mg.Kafam şuan çok karişik doktor hamilelik oncesinde coraspin vermisti 2 ay kullandim bugun konusurken bebe aspirini aksamlari ic dedi ezcaneye gttim bebe aspirini dedim uzerindw cocuklar icin yaziyor ewe gelince farkettim kutunun rengi coraspine benziyor ben simdi hangisini icecem oburu 0.1 coraspin 100 mg
Çok geçmiş olsun, size iğne başlangıcı yapılır bir sonraki hamileliğinizde. Tabi doktorunuz karar verecek.27 haftalık gelişim geriliği nedeniyle erken doğum yaptım o yüzden istedi doktorum jan gitmedi bebege pıhtılaşma yüzünden olabileceğini düşünüyorlar
Tedavi olunca yaşamazsınız inşallah, ben 2 bebeğimi 6 ve 7. haftalarda kalp durması ile kaybettim. Şimdi oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum. Hamilelik öncesinde corasprin ve folik asit kullandım. Siz de doktorunuza danışın, bana tanıdık bir kadın doğum uzmanı tavsiye etmişti.Sagolun tekrar aynısını yasarmıyım diye düşünmekten yoruldum acıkcası inşallah iyi olur
Banada oksapar 4000 verdi enoxla farki nedir bilmiyorum neye gore veriolarsaDoktor bu iğneyi verdi kullananlar var mı ?
canım bi kaç defa okuduğumu hatırlıyorum iğne dozunun yeterli olup olmadığı ile ilgili yapılıyor ona gore doktor ayarlıyor iğne dozunu.
Banada oksapar 4000 verdi enoxla farki nedir bilmiyorum neye gore veriolarsa
Çok geçmiş olsun. Daha önce tansiyon probleminiz var mıydı, yoksa hamilelikte mi çıktı? Bende tansiyon yok ama annemde var yıllardır ilaç kullanıyor. Annemin sinirle başladı, düzenli kullanıyor. İyiyim diyip kullanmamazlık yapmayın. Sinirden, stresten, heyecandan uzak durun. Annemin hep ablama sinirlendiği zaman yükselirdi tansiyonu onu hatırlıyorum.Iyi geceler kızlar. Ben ilk hamileliğimde preeklampsi geçirdim. Çok şükür son dönem olduğundan oğlum gelişim geriliği ile doğdu. Ikincisinde kalp atışı olmadı. Su an yine hamileyim. Doktorum Trombofili testini yaptırdı ve kan pıhtılaşması varmış. Test sonucları çıkmadan önlem amaclı oksapara başlamıştım hala kullanıyorum. Su an yine tansiyonum yükseliyor. Oksapar yanında birde alfamet başladım 3 haftadır tam düzene girmediğinden birde beloc zog verdi. Hala normale göre yüksek ama biraz daha iyiyim. Benim durumumda olan var mı? Varsa bu süreçte ne yapıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun. Daha önce tansiyon probleminiz var mıydı, yoksa hamilelikte mi çıktı? Bende tansiyon yok ama annemde var yıllardır ilaç kullanıyor. Annemin sinirle başladı, düzenli kullanıyor. İyiyim diyip kullanmamazlık yapmayın. Sinirden, stresten, heyecandan uzak durun. Annemin hep ablama sinirlendiği zaman yükselirdi tansiyonu onu hatırlıyorum.
Oğlunuz şimdi nasıl?
Canım zaten hamilelikte hiçbir şey aynı olmuyor, mesela gebelik şekeri diye birşey var sadece gebelikte şeker hastası oluyor anne. Maşallah hamileliğin sonlara yaklaşmış, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Oğlun için de çok sevindim, kilo önemli değil daha küçük doğan bebekler var. Annenle alakası sanmıyorum, benim annemde de var bende yok, benim de tansiyonum düşüktür. Hamilelikte ölçtürmedim ama bir sıkıntı yaşamadım belli olurdu herhalde. Stres, sıkıntı, üzüntüden uzak dur, haberleri bile izleme bence. Tekrardan geçmiş olsun.Teşekkür ederim benimki sadece hamilelikte olan tansiyon. Normalde düşük tansiyonluyum. Ilk doğumundan sonra normale döndü. Ikinciye uzun süre cesaret edemedim aynısı olacak diye. Oğlum çok istediği için tekrar kardeş niyetine girdik. Bu hamileliğimde doktor başlangıçta %85 yine olabilir dedi. Sonra 32. Haftaya kadar gelsen şükredeceğiz dedi. Ilkinde preeklampsi oldugum için hemen tansiyon ilacına başladık. Alarm kurdum telefonuma hiç aksatmıyorum. Bir kere içmeyi unuttum hastanedeydim o süre içinde direk yükselmeye başladı.
Oğlum su an beş yaşında. Gelişim geriliği sadece kilosundaydı 2.4 kg doğdu. Çok şükür şu an yaşıtlarıyla aynı
Benim annemde tansiyon hastası ama bendeki durumun annemle alakası var mı bilmiyorum. Aslında doktor bir çok hastalığa çare bulundu ama bunun tek tedavisi anneye doğum yaptırmak diyor. Neden kaynaklanıyor bilmiyoruz diyor.
Sağol canım insallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ❤Canım zaten hamilelikte hiçbir şey aynı olmuyor, mesela gebelik şekeri diye birşey var sadece gebelikte şeker hastası oluyor anne. Maşallah hamileliğin sonlara yaklaşmış, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Oğlun için de çok sevindim, kilo önemli değil daha küçük doğan bebekler var. Annenle alakası sanmıyorum, benim annemde de var bende yok, benim de tansiyonum düşüktür. Hamilelikte ölçtürmedim ama bir sıkıntı yaşamadım belli olurdu herhalde. Stres, sıkıntı, üzüntüden uzak dur, haberleri bile izleme bence. Tekrardan geçmiş olsun.
Doktor bu iğneyi verdi kullananlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?