canım bir doktora başvur ve tahlil sonuçlarını göster onlar karar versinler,biz ne kullan ne kullanma diyemeyiz,iğneye gelince ben de çok korkuyordum ki benim kadar olma karşıdan görünce bayılırdım ben ama inan hiç bişey değilmiş şimdi yaklaşık 5 aydır ilk günden itibaren kendim yapıyorum iğnemi,öyle korkulacak gibi bişey değilmiş,internetten de bakabilirsin iğneye,zaten insülin iğnesi gibi düşün ucu incecik,bazen ben girip odada yapıp çıkıyorum eşim ne çabuk yaptın diye şaşırıyor :)) daha önce görseydim yazını geçen ay istanbuldaydım ablam orada oturuyor buluşur seninle gösteriridim iğneyi,hatta yapardım yanında ne kadar kolay olduğunu görürdün,ilk gün yaparken çok komik gelişti olay kısaca anlatayım,ablam izmire gemişti ve akşam yemeği için annemlerde toplanmıştık,ben akşamları 8 buçukta yapıyorum iğnemi,saat geldi çattı ve ilk günden kendim yapmaya alışmaya karar verdim ki bence sende öyle yap,odada toplandık annem,ablam,babam,eşim,ben..ben aldım iğneyi bi yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum,çünkü ablamdan bir ses geldi ''koçum benim bee sen yaparsın bu iğneyi,heytt be bu ne ki senin için,yap yap yap...'' tüm bu tezahürattan sonra ben de bir gaz yaptım iğneyi ve o gün bugündür kendim yapıyorum :)))