• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bebek denemelerinin bununla pek alakası yok tabi doktorun birşey önermediği takdirde, fakat ben bu tür işlemleri bekleme sürecinde yaptırmıştık. işlemleri yaptırınca yazarsan bana da...

Sagol canim doktorumla konusmadik, ama ogrenirim burdada paylasirim ins.

benim kafama takılan kahverengi çok az olması yoksa tam adet günüde geldi o kahve rengi ama az ve rengi korkuttu beni bilmiyorum kafam çok karıştı:50::50:

cnm son dusugumde aynısı benımde basıma geldı tam adet olmam gerekn gunde lekelenme sekılde geldı aradan uc dokrt gun gectıkden sonra cok cok az mıktarda adet gordum bı gunluk gıbı doktora gıttım sorun yok dedı ondan sonrakı ayda hersey yoluna gırdı fakat senınle tek farkımız ben hatanede kurtaj oldum ve kurtaj oldukdan sonra 10 gun adetım surdu ıcerıye kan bırıkmemıstı daha

merhaba arkadaşlar,o kadar kafam karışık ki forum da gördüm direk mesaj atayım dedim.
Ben 5+4 haftalık hamileyim,şu ana kadar herşey yolunda gidiyor ama bir sorun var,bizim ailemiz genetik olarak kan pıhtılaşması hastası annem babam da çekinik,ablamda baskın,daha yeni ortaya çıktı bu,ben daha test yaptıramadan hamile kaldım,ilk hamileliğim ,şimdi içim içimi yiyor,bugün doktoruma durumu anlattım ve test istedim,demesin mi sen zaten hamile kalmışsın bebek güzel yerleşmiş, ancak düşük olursa sebebini araştırırız,ben teste falan gerek görmüyorum diye,ben de dedimki böyle bir risk var ,neden göre göre bebeğimi kaybedeyim,düşük olduktan sonra ne anlamı var,ısrarla ankaraya sevk istedim,bizim burada hematoloji uzmanı yok çünkü,hacettepe kadın doğuma sevk yazı,ben şimdi ne yapayım,nereye kime gideyim,sadece ankaraya gidebilirim maddi sebeplerden ve zaman sıkıntısından dolayı,tavsiyeleriniz neler ,özellikle ankarada hangi hastaneyi önerirsiniz,teşekkürler.

tatlım ben hacettepeye gittim 1 düşüğüm vardı bana yapmadılar 3 düşük olmadan yapamayız bu testler çok pahalı testler dediler bende senin gibi tepki verdim o sinirle gazi ünv. hastanesine gittim ve 3 düşük yaptım dedim ve testi yaptırdım yalan söyledim ama mecburdum bizleri deneme tahtası sanıyolar bence sende hacettepeye veya gaziye gel 3 düşüğüm oldu de ve yaptır bence inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın canım

cnm doktoru degıstırmeye kaldıgı zaman burdakı medıkal hastanesınde amanullah cagatay dıye bır doktor var bana cerrahpaşa tıp fakultesındekı doç.dk onermıstı ona devam etmeyı dusunuyorum.aslında unuversıteyede gıtmek ıyı fıkır ama doguma kadar oraya devam edeme orasıda bıraz uzak bana yakınımda bır yer olması cook cook daha ıyı olur.ama kafam cok karısık ıste kendı doktoruma devam edıp etmemek konusunda

sana neresi yakınsa ordan doktor tercihini yap çok gecikmeden bence.çok daha ii doktor bulabilirsin.çünkü acil bişiy olduğunda 4 saatlik yolu nasıl gidiceksin..yakınında olsunki her istediğinde kapısını çalabilesin..tercih senin cnm.

sana neresi yakınsa ordan doktor tercihini yap çok gecikmeden bence.çok daha ii doktor bulabilirsin.çünkü acil bişiy olduğunda 4 saatlik yolu nasıl gidiceksin..yakınında olsunki her istediğinde kapısını çalabilesin..tercih senin cnm.

evet cnm cok haklısın bende bunun ıcın burdan bı doktor ayarlamak ıstıyorum kendıme kendı doktorum mukemmel bır ınsan onundan yana asla bı sorunum olmadı butun derdımın caresını o buldu ama yol kafamı karıstıran suan ıyı gunlerım yerı gelecek 7 8 gıtmek zorunda kalacagım esım ha dıyınce ızın alamıyor bır baskasınıda yanında her zaman her zaman goturemıyorsun

canım ben yaptıralı 15-20 gün falan oldu.sonucu 3 günde aldım.normalde 10 gün sürer dediler benim acelem vardı,okul açılacağı için görev yerime dönmem gerekiyordu o nedenle öne aldılar.fiyatı da normalde 270 miş,ancak özel erciyes hastanesiyle anlaşmalı oldukları için 185 e yapıyorlarmış.çünkü beni erciyes hastanesindeki doktorum oraya gönderdi.olmazsa siz de erciyes hastanesinden bir kadın doğumcuya gidin,o sizi oraya yönlendirsin,boşuna 270 vermeyin.doktor fiyatı da 25-30 tl arası zaten.kolay gelsin canım.....
canım cooooooook tesekkur ederım gercekten cok sagol kız kardesım zaten ozel ercıyestekı zerrın hanıma gıdıyodu cok tesekkurler tekrardan allah razı olsun rabbım tez zamanda saglıklı bebısler versın kucagına
istanbul dasın canım sanırım burç genetik ve tanı merkezi 2 haftaya çıkar testlerin ayrıca gitmene gerek yok meal atarlar.inş sorun çıkmaz.
yok tatlım ben kayserıdeyım cevabın ıcın tesekkur ederım

bendede kan pıhtılasma problemi var.ama benim gebeliğim 37 haftalara kadar sürdü.37+3 günlükken karnımda öldü.bir arkadasımında böyle bir durumu vardı ama onun bebeği 11haftalıkken ölüyordu.benim gibi son haftalara kadar gelip bebeğini kaybedenler varmı yada tedavi görerek bebek sahibi olan
son üç haftaya kadar geldik bebeğimi kaybettim bu hala bana koyuyor.umutla beklemiştik.kaybedeli 9 ay oldu ama onu hala cok özlüyorum.tekrar aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum.yok mu benim gibi biri.........

canim dusugun nedenini ogrendinmi peki? kan pihtilasmasi mi var sendede...

ilk bebegimde 18 haftalıkken alınmıştı o düşmedi sorum var diye ben aldırdım ozaman kromozomlara bakıldı bende eşiminde temiz çıktı bu düşünce doktorum gereken tetsleri sen erken yaptırmışsın dedi korkmana gerek yok digerinde sorunolmaz ozaman dedi

cnm son dusugumde aynısı benımde basıma geldı tam adet olmam gerekn gunde lekelenme sekılde geldı aradan uc dokrt gun gectıkden sonra cok cok az mıktarda adet gordum bı gunluk gıbı doktora gıttım sorun yok dedı ondan sonrakı ayda hersey yoluna gırdı fakat senınle tek farkımız ben hatanede kurtaj oldum ve kurtaj oldukdan sonra 10 gun adetım surdu ıcerıye kan bırıkmemıstı daha

bu şekilde olan çok kişi varmış inşallah gelir adetim gelmezse gidicem doktora canım

canım cooooooook tesekkur ederım gercekten cok sagol kız kardesım zaten ozel ercıyestekı zerrın hanıma gıdıyodu cok tesekkurler tekrardan allah razı olsun rabbım tez zamanda saglıklı bebısler versın kucagına

amin canım allah senden de razı olsun.faydalı olduysam ne mutlu bana.umarım kardeşinde bir sorun çıkmaz,hayırlısıyla bebişini kucağına alır,kan pıhtılaşması çıkarsa da üzülüp moralini bozmasın iğnesi var ilacı var,ama dedğim gibi inşallah çıkmaz.darısı tüm bebek isteyenlere ve bana.sevgilerimle canım....:9:

Çok çok geçmiş olsun nazka..O haftaya kadar gelmişken başına böyle acı bir olayın gelmesi çok üzücü..Benim 2 düşüğüm oldu pıhtılaşmaya bağlı,ama 8 ve 7.haftalardaydı..Şimdi iğne kullanıyorum ve 30.haftama geldim..Bir dahaki gebeliğinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.

amin cnm inşallah tek dileğim bu sağlıklı bebek sahibi olmak...

kızlar dşük yapan arkadaşlar bir sorum olucak.....1 ay önce 6 haftalık düşük yaptım kanamam 15 gün sürdü.....tam 35.günde adet olmam gereken günde kahverengi akıntım başladı ama fazlalaşmadı düşükten sonraki aylarda bu durumu yaşayan varmı lütfen yardım ednn:50::50:

benimde oldu aynısı canım lekelenmem oldu 1 ay sonra adet olmam gereken günde bi kaç gün sürdü sonra kesildi doktor normal olduğunu adet kabul etmemi söylemişti

bendede kan pıhtılasma problemi var.ama benim gebeliğim 37 haftalara kadar sürdü.37+3 günlükken karnımda öldü.bir arkadasımında böyle bir durumu vardı ama onun bebeği 11haftalıkken ölüyordu.benim gibi son haftalara kadar gelip bebeğini kaybedenler varmı yada tedavi görerek bebek sahibi olan
son üç haftaya kadar geldik bebeğimi kaybettim bu hala bana koyuyor.umutla beklemiştik.kaybedeli 9 ay oldu ama onu hala cok özlüyorum.tekrar aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum.yok mu benim gibi biri.........

merhaba, benim de 36 haftalıkken bebeğim karnımda vefat edeli yaklaşık sekiz ay oldu. Hacettepede araştırdılar mthfr 1298 heterozigot mutasyonu çıktı. sen ne yaptın? ne sorun olduğunu bulabildin mi?

canım benim 677 heterzigot sana dr ne önerdi.gerçi artık bunlara bakmıycam takılmaycam inşallah da işte alışkanlık:)))))))))))))))

benim şuan için yapabileceğim en iyi şeyi verdi iğne+aspirin

Henüz gebelik yok. Olduğu takdirde iğne olursun dediler. Bilmiyorum ne olacak.

merhaba, benim de 36 haftalıkken bebeğim karnımda vefat edeli yaklaşık sekiz ay oldu. Hacettepede araştırdılar mthfr 1298 heterozigot mutasyonu çıktı. sen ne yaptın? ne sorun olduğunu bulabildin mi?

Merhaba arkadasim.

Bende mthfr1298 heterozigotum

benim kayiplarim erken donem kayiplariydi yani 7 haftalikken gelisimi durmustu bebegimin.

Simdi sen 36 haftalik kayip yasadim deyince, Rabbim.... Rabbim birdaha bu acilari yasatmasin. Allah sabir versin ne kadar zor bir donem gecirdigini tahmin edebiliyorumm...ben erken donem kaybi olmasina ragmen cok zordu benim icin...

Tez zamanda bu cektigin aciyi unutturacak sekilde sorunsuz bir gebelik ve hayirli evlat versin Rabbim.

Ben mthfr1298 heterozigot'un gec donem kayiplarina ilk defa sahit oluyorum, yoksa hep erken donemde oldugunu dusunuyordum...

Peki, doktorun nasil bir tedavi onerdi gebelikden oncesi ve gebelikle birlikde?

benmde bebeğim 28 haftalıkken öldü.bendede kan pıhtılaşması var.ama ben ölen bebeğimde bilmiordum.şimdi öğrendim ve hamile kalınca iğneye başladım.şimdi 29.haftadayız çok şükür.inşllh bi sorun olumcak.sen ölen bebeğinde tedavi uyguladın mı?

benmde bebeğim 28 haftalıkken öldü.bendede kan pıhtılaşması var.ama ben ölen bebeğimde bilmiordum.şimdi öğrendim ve hamile kalınca iğneye başladım.şimdi 29.haftadayız çok şükür.inşllh bi sorun olumcak.sen ölen bebeğinde tedavi uyguladın mı?

bende geçen yıl 39. haftada kaybettim bebeğimi şu anda hamileyim bende 28. haftadayım şu anda iğne kullanıyorum. Açıkcası bu kadar ilerleyen haftalarda benim durumumda olanlar olduğunu bilmiyordum. Etrafınızda bu şekilde olup iğne kullanarak bebek sahibi olanlar var mı ? birde doğumu kaçıncı haftada düşünüyorsunuz doktorunuz bişey dedi mi ?

ben doğuma 3 gün kala kaybetim bebeğimi acını anlıyorum Rabbim sabır versin tüm bu durumda olanlara , bende iğne ile bebek sahibi olanlar duymak istiyorum sırf mutlu olabilmek için

ben doğuma 3 gün kala kaybetim bebeğimi acını anlıyorum Rabbim sabır versin tüm bu durumda olanlara , bende iğne ile bebek sahibi olanlar duymak istiyorum sırf mutlu olabilmek için

Allah bir daha yaşatmasın çok zor, ama ben anlamadım iğne kullandığınız halde mi kaybettiniz?

Back
X