benimde sadece mthfr677 heterzigot ama sen zaten riskli dönemi atlatmışsın canım inşallah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alırsın gönlümüzü ferah tutup allahasığınmaktan başka çareemiz yok ekim ayında kürtaj oldum korunmayı bıraktım ama inan ki bi tarafım çok istiyor diğier tarafımda ya hamieysem diye o kadar korkuyorum ki![]()
İnşallah canım çok sağol.O his hiç gitmez ki,inan 1 sene beklesen hamile kalsan ilk hissedeceğin şeydir bu. Bizim için mesele çift çizgiyi gördükten sonra başlıyor. Allah herkesin evladını ona bağışlasın inşallah millet çift çizgi görünce seviniyor bizim elimiz ayağımız titriyor.Bu bizi hiç bırakmayacak bir şey.Elimizden geleni yapacağız.Bizim de beir şeyler yapmamız gerekiyor sağlık açısından.Kesinlikle sigara içmememiz gerekiyor.Ben içiyordum 9 ay önce bıraktım yiyeceklerime dikket ediyorum vücudumun ihyiyacı olan şeyleri almaya çalışıyorum.Bu adar zahmet elbet ödüllendirilir inşallah.Bana sorarsan sen de artık olumsuz düşünme Allah büyüktür bence sen de düşün derim