kızlar bana bı yardımcı lun ben ayın 15 ınde doktora gıttıgımde bana ıcerde kanama bolgesı var demıstı.... bu gece saat 3 gıbı wc ye kalktıgım (kalkmaz olsaydım) bırden bıre bardaktan bosalır gıbı kan bosaldı benden ama hıc agrm falan yok cook korktum sabaha kadar hıc uyku uyumadım suan hc bırsey yok ne kan ne baska bırsey u neydı sımdı anlamdım doktorumu aradım o gelmstır dedı salı gunu gıdecegım doktora ama salı gnune kadar kendı kendımı yıyecegım galıba hıc boyle bırsey yasayan var mı veya yakınında olan bı yardımcı olun bana lutfen ya dusuk yapıyorum desem agrı olur kanama devam eder eee bu dusuk degılde ne ıcerdekı kanama bolgesınden kan boyle bır anda mı gelır offfff offffff![]()
canım gecmıs olsun bnde 6 haftalık hamıleyım buda benım 5 gebelıgım benımde salı gunu hafıf lekelenmem geldı doktora gıttım içerde kanaman var dinlen dedı cleaxsan iğne kullanıyordum ığneyı hemen kestı eger iğne vuruluryorsan doktoruna sor iğneyı kesıp kesmeyecegını cunku o iğnler kanamayı fazlalastırıyor bnce salı gununu beklmeme hemen doktora gıt bende 5 gundur iğnemı vurulmuyorum bugun basladım gunde ıkı kez 0.4 kullanılıyorum şimdi bır corasprın içeceksın dedı doktor önceden içmiyordum sadece iğnlerımı vuruyordum benım gıbı olan varmı hem gunde ıkı cleaxsan ve bırde aspırın kullanan arkadaslar varmı