sağol umudum.inşallah canım kucağımıza almakda nasip olur.
şimdi ben sisitit,idrar yolu enfeksiyonu ile hastahaneye gttm.dr a dedimki korunmuyoruz kanda bakalımmı.antibiyotiği ona göre verirsiniz.tamam dedi.sistit hamilelik başlangıcı olabilir.sana mutlu haberi biz veririz belki dedi.sonra tahliller çıkmş.dr dediki şimdilik yok değer çok küçük.1.20 antibiyotik verdi ama düşük dozda.ayyyyy bu antibiyotik bana tüm yanetkilerini gösterdi.uyku hali,sersemlik,baş dönmesi,kulak çınlaması,dudak kanaması,ve hırıltılı öksürük 1.5 gün içtim bıraktım.geçen pazar evi öle bi temizledim ki.akşama kanla karışık akıntı geldi.dahada günüme var.dedim yoruldum ondan sanırım.ayyy gece bir bel ağrısı.bir leklenme.dedim düşük mü yapıyom.benim normalde belim ağrımaz adetimde.hamileliğimde ağrır:)ama lekeler devam ediyor.hattta eşimede dedim düşükmü acaba die.oda çıkmadı ki dedi.hasta oluyosundur.2 gün geççti lekeler var ama kana geçmio.neyse dedim.ark otobüste gelioz.okuldan çıktık.konu herzamanki gibi hamilelik:)dedim sağlıcakla alayım kucağımada ben kusmaya bulantıya razıyım.oda güzel şeyler iste dedi.ayyyy 100m-200m gttk bende bi mide bulanması:)dedimki RABBİM diyoki bana bak sen hamilelikte istiyon ama ben sana şimdi vereyim gör nasıl bişi dedim.:)ama konuşmadık ark bulantıdan.halbuki hep konuşarak geliriz bişi olmazdı.kafama takıldı daha günümede var ama bi test yapayım dedim.çıkmaz ama dedim.çıkmazsa artık bu ay bitti.düşünmeyecem dedim.
eve geldim yaptım bide baktım silik çıktı:))))ama lekeler hala devam edio.bu seferde bi korku başladı acaba düşükmü die.hemen acile gttk kandan baktılar.çıktı hamd ols.lekeler de şuan kesildi inş:)))
şimdi dr a ne zaman gitsem karar veremiyorum aslında ben 6.7.hafat gtmek istiyom.dr da kalp atışından sonra iğne başlarsın demişti.ama bi yandan da tedirginim.karar vereremedim.belki bu cumartesi giderim.
işte böle umudum.:)
ALLAHA EMANET KAL DUANI ESİRGEME.DARISI TÜM BEKLEYEN İSTEYENLERE İNŞ.