- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
beni merak etmişsiniz sağolun canlrım.hamd ols iyiyiz inş daha da iyi oluruz.
canım benım Rabbım sifa versın saglıgınızı eksık etmesın.okulu da bos veeeeerrr...bende cok takıyordum cocuklarım velılerım nolacak dıye ama bıraz bencıl olmak gerekıyo sadece uzan dınlen beslenmene cok dıkkat et ve tabıkı bebısınle ılgılı hayaller kur.netten bebış cıcılerıne bak bebıs ısımlerı dusun bunlar kafanı dagıtacaktır.emınım bolbol dua edıyosundur bızler de brbırımız ıcın edıyoruz merak etme allaha emanet olçokkk ama çokkkk stresli geçiriryorum her geçen günü.akıntım koyu sarı devam ediyor.azen açık kahve oluyor.ve u beni çok tedirgin diyor.er anım korkuyla geçiyor.hala idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor halbuki antibiyotik bile içtim
dün dr daydım amd ols iydi.kalp atışlarını yine gördğm.ama bugün bayagı bi akntım oldu.hep yatıyorum ayağa kalktığımda akıntım oluyor.
dün heyet raporu aldım 1 aylık.yerime öğretmen vercekler.
ama heranım korkuyla geçiyor ne olur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy nereledeydın tatlışım yaa....ama olmaz ki boyle hem topıge gırmıyorsun hemde moraller hala bozuk...senı cok ıyı anlıyoruz ınan beklemenın ne kadar zor oldugunu doktorlarla ılaclarla ugrasmanın....hepsı coook buyuk sabır gerektırıyor biraz da umutlu stressiz huzurlu olmak...ınsallah senın de guzel haberlerını alacagız nolur guzel dusun hersey guzel olsun hoşça kal...canım merhaba...toparlanmak için çok fazla uğramak istemiyorum buraya ama arada bir girip okuyorum.güzel haberlerinizi aldım.gözün aydın canım...İnşallah bu kez her şey güzel olur.Allah seni de bebeğini de korusun canım...tabii tüm hamilelerimizin de...ben hala bebek için uğraşıyorum...hiçbir gelişme yok maalesef..umudumu kaybediyorum gitgide.4 aydır klomen kullanıyorum ama sonuç başarısız.önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım....