• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar size bişi sorcam. bnm adetlerim iki aydr tuhaflaştı siyah renkte kan gibi değil bide azaldı.. bu ay adetin 3.günü bebe aspirini kullandm sbh akşam rengi düzeldi kan gibi artık acaba bnde kan pıhtılaşması olabilir mi. sizlerde de oluyomu böle bişi. (bu arada pcoluyum bebek için tedavi görüyorm)
bende oyle bırsey olmuyordu canım.bence pıhtılasmayla ılgılı degıl ama tabı bu testlerı gebelık oncesınde yaptırmanda fayda var.sonradan canın yanmasın.Allah şifa versin hoşça kal
bu takvimi yaptım ama henüz bilmiyorum sonucu.bakalım sonuç ne olacak.yarın kan tahlili yaptıracağım.dua edin benim için.

tebrık ederım:nazar::nazar::nazar:

bugün 1 NİSAN veeeee benim doğğum günüm:)

inşallah seneye yeni yaşıma bebeğimle birlkte girerim:)

Canım benim nice güzel yıllara sevdiklerinle beraber olman dileğiyle... Rabbim inş. ve inş. dileğini kabul eder...aklıma geldikçe sürekli sizler içinde dua ediyorum herkes için hayırlısı olsun ...bizlerede annelik duygusunu güzel bir şekilde yasatmasını temenni ediyorum...

kızlar yarın genetik test ve trombofili panelinin
sonucunu alıyorum :18::18::18::18:

hadi bakalım hayırlısı tatlım..

bugün 1 NİSAN veeeee benim doğğum günüm:)

inşallah seneye yeni yaşıma bebeğimle birlkte girerim:)

:46::46::46:mutlu yıllar iyiki doğdun canım..:emir_bebek::emir_bebek: seneye bebeğinle kutlucaksın innşşaalllaaaaahhhh:46::46::46:

canım henüz herhangi bir test yapmadım.idrar testi henüz çıkmaz.ama nedense içimde bir his hamile olduğumu söylüyor.sağlık ocağında yaptırıcam.hemen çıkar mı acaba?

inşallah hislerinde yanılmazsın canım..sabah yaptırırsan öğleden sonra alıyosun hadi hemen yaptır bir hamilemiz daha olur inşallah..

canım henüz herhangi bir test yapmadım.idrar testi henüz çıkmaz.ama nedense içimde bir his hamile olduğumu söylüyor.sağlık ocağında yaptırıcam.hemen çıkar mı acaba?

Sanırım Sağlık Ocaklarının keyfine göre değişiyor çıkma süresi, bazıları aynı gün veriyor ama. Aslında adet günün geldiyse idrar testinde de çıkma ihtimali çok yüksek, erken sonuç verenlerden alman kaydıyla tabi.

Bende şimdi hastanede tekrar kan verdim geldim, öğleden sonra çıkacak. Bhcg, progesteron, Appt ve TSH bakıyorlar.

Son düzenleme:
Sende MTHFR lere de bakmışlar mıydı? Birşey bulunamadı dedin ya bazen MTHFRlere bakmıyorlar da o yüzden sordum.
Doz nasıl ayarlanacak hiçbir fikrim yok, geçen 1 doz yetmedi, şimdi 1 doz+aspirin kullanıyorum, doktor 2ye çıkarmayı planlamıştı ama hala çıkarmadı. Pazartesi Appt'ye bakıp karar veririz dedi ama o da kesin sonuç vermiyor ki. Yani zor bu işler, offf!

Merhaba burcu tebrik ederim geçmişi pek okuyamadım ama sanırım sen de hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben de 9 haftalık hamileyim.Benim mutasyonum factör V Leiden heterozigot olarak taşıyorum.Günde 1 kere 0,4 claexsan ve corasprin kullanıyorum.Senin aptt değerini ve iğne dozunu merak ettim.Eğer paylaşırsan çok sevinirim.Benim de endişelerim var herkes gibi acaba yeterli oluyor mudur bu doz gibi.Hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim.Sağlıkla kalın...

yarın ki randevumu dayanamayıp bugüne almış bulunmaktayım 2 de randevum inşallah hayırlı haberlerle gelirim çok heyecanlıyım

Back
X