drusella canımmmmmm tebrikle rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inş.........
mltm 26 02 tatlım sanada gözünaydın diyorum kuzum
valla kısmet napalım sen yumurtlama testini çift çizgi gördükten sonramı girdin öncemi girdin ogünmü girdin kuzum neler yaptın anlatsana valla yumurtam oluşuyo çatlıyoda eşimdede sorun yok ama içerde neler oluyo bilemiyoruz işte buluşuyolarda rahmemi tuunmadan adetle atıyorum yoksa buluşamıyolarmı çözemedim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse hayırlısı olsun diyorum kuzum

mltm 26 02 tatlım sanada gözünaydın diyorum kuzum
ay canım benim çok tebrik ederim rabbim tamamını erdirir inş. canım arkadaşım inan anca görüp yazdım kusura bakma ablama ve banada dua et sende benim dualarımdasın rabbim bu sefer evladını kucağına almanı nasip edecek inş.Canııııııım sağol. İnşallah bu sefer güzel olacak, yine heyecan dorukta. Henüz iğneyi de arttırmadık, bakalım yaaa korkuyorum biraz ama çok değil şimdilik rahat sayılırım. Belki de daha bebeği görmediğim için hamile olduğuma inanamamışımdır.
Darısı sana ve Tuğba'ya inşallah. En kısa zamanda sizlerden de iyi haberler bekliyorum, içime öyle doğuyor.
ay kuzum testde gerek kalmadan cumartesi sabahı geldi kırmızılar kısmet değilmiş valla çok bunaldım bende yumurtmata testi aldım ameliyattan bu yada 3 ay oldu ve 3 ayda çift öçizgiyi gördüğüm gün ve sonraki yapıyorum ve gün aşırıda devam ediyorum ama yok bir türlü buluşturamadım ben bu yumoşla spermiTatlım bugun test yapacaktın ne oldu, var mı guzel bir haber???
ay tatlım çok sevindim maşallah süphanallah inş. pıt pıt larıda duyarsın bitanem dualarım seninle rabbim veripte elimizden almasın tamamını erdirsin inş. bizede dua et nolur valla dayanacam gücüm kalmadı artık rabbim sabır versin bizlere evlatlarımızla gördüğümüz imtehanları tez zamanda geçmemizi nasip etsin inş. öpüyorum canım benimmmm haberleşelim geneKeseyi gördük, 5 haftalık, haftaya Cuma kalp atımı için gideceğim.![]()