progynex kullanıyorum ben kaç tane profesöre gittim ve bir sürü doktor arkadaşım akrabam var iğnenin çok daha etkili olduğunu hepsi teyit etti yani..tabiki hap da etkilidir ama düşünsenize zaten heparin içeren iğne vurunuyorsunuz kanınız sulanıyo..sulu kana enjeksiyon çok daha iyi etki eder dağılım süresi daha kısadır...ama tabiki doktora danışıp ilaç kullanmak en mantıklısı...
bu arada benim 2 düşüğüm ve 1 ölü doğumum var bende hocaya gittim bizim burda çok meşhur bi hoca var çok nur yüzlü nefesi kuvvetli bi zat..bende 3 gün gittim okundum..bana okunmuş su verdi yıkandım..dua verdi 7 kat naylona sarıp deri bir kulbun içine koydum asla ama asla çıkarmayacaksın..banyo yaparken bile üstünde olacak dedi..çocuğun doğduğunda senden çıkarıp ona takacaksın dedi..1 sene kadar da bebekte duracakmış..benim bi arkadaşımın hep 4 aylık düşükleri olmuştu hatta en sonuncusunda kan kaybından komaya girmişti..neyse ki çok şükür düzeldi bu hocaya gitti bana yapılanın aynısı ona yapıldı şimdi maşallah 2 yaşında tombik bir kızı var.. tabi ki inanç meselesi ben çok inanıyorum..ALLAH her türlü kötülükten,kem gözden,şerrden şirkten korusun hepimizi..ama en güzeli dua etmek..bir de bana hoca dedi ki SAFFAT SÜRESİ 100.ayet sürekli dilinde olsun tesbih et inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun kızım demişti..