günaydın kızlar. dün akşam inanılmaz başım ağrıdı korktum tansiyonum mu yükseldi diye bugün ilk işim tansiyon aleti almak olacak sanırım ...
canım korkunu o kadar iyi anlıyoruz ki biz ... bebişinin teyzoşları sizin için dua edecek :) . allahın izniyle güzel haberler vereceksin.
kuppe çok sevindim canım ne güzel yükselmiş değerin maşallah
progesteronu takma aklına ilacını vermiş bile doktorun bişeycik olmaz. keseyide haftaya bile gitsen görebilirsin canım. doktorun mu iki hafta dedi . allahım kucağın aldığını haber vermeyi nasip etsin canım
kızlarrr...bebişimin teyzoşlarııııı.......ben yarın doktora gidicem..bebeğimin son durumlarını görmeye..bizim için dua edin olur mu??? buna çok ihtiyacımız var...korkuyorum ama bir yandan da içimde çok güzel duygular var.. 8+ 2 deyiz inşallah günümüzle paralel gidiyoruzdur... inşallah bir sorun yoktur..Rabbim yüzümüze gülsün bizleri sevindirsin, dualarımızı kabul etsin adına kurban olduğum...
canım korkunu o kadar iyi anlıyoruz ki biz ... bebişinin teyzoşları sizin için dua edecek :) . allahın izniyle güzel haberler vereceksin.
Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis..Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..
kuppe çok sevindim canım ne güzel yükselmiş değerin maşallah