Canımm Allahım yardımcın olsun sana bütün kalbimle dua ediyorum ben evliyim ama hala öğrenciyim bu hafta sınavlarım geçsin sana dualar okuyacağım Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin.Bende kaybettim 3 kere benimkiler küçüktü daha.Dünyalar başıma yıkıldı ama isyan etmedim.Rabbim dua isteyen avuçları hiç bir zaman boş çevirmez dua edelim bol bol.İmtihan oluyoruz hep.Bizimde olacak bebişlerimiz ama zamanı değilmiş böyle olması gerekiyomuş böyle olmuş canım.Allaha emanet ol düşünmemeye çalış, kafana ne kadar çok takarsan senin için o kadar zorlaşır hayat hepimiz için bu böyle.Hikayeni okurken sanki o anı ben yaşıyormuş gibi hissettim ve beni çok ağlattın Rabbim bizimde kucaklarımıza nurtopu gibi evlatlar verecek inşallah canım .[/QUOTE]
özür dilerim aglattıgım için kardeşim ne biliyimö ben böyleyim içim dışım bir yaşıyorum malesef

rabbim işşallah birdaha göstermesin evlatlarımızın acını amin

cnm geçmiş olsun çok kötü şeyler yaşamışsın allahım aynı acıları yaşatmasın kimseye yaşatmasın. onlar senin cennetteki meleklerin. o kadar duygulu yazmışsın ki ne yazacağımı bilemedim.

ne yazsam acını hafifletmiycek ama inançlı olmaya çalış elbet birgün sağlıkla doğum yapıp büyüteceksin.
canım bende diyorum eşim geçen dediki paşa çok aglıyosun dedim ana yüregim dayanmıyo allah affetsin dedim ama şuda gerçek dedim beni cennet köşelerinde bekliyolar 2 yakışıklı oglum bir güzeller güzeli kızım vAR İŞŞALLAH ŞEAATİNEDE NAİL OLURUM İNAN DİNİ BÜTÜN BİRİYİM NAMAZINDA NİYAZINDA TESPİHİNDE ALLAHA İNANCIMDA ELHAMDURİLLAH TAM AMA NE BİLİYİM DOKTORA GİTTİGİMDE BANA DEDİKİ SENDE AÇIKLANAMAYAN KAN PIHTILAŞMASI VAR DEDİ SONRA TESTLERİ YAPTIRDIK VE ADAM ARADI DÜN BAN DEDİKİ HİSLERİMDE YANILMAMIŞIM PIRTILAŞMA VAR HEMDE ÇOK YÜKSEK DEDİ HAMİLEYKEN İGNE VE KORASPİRİN VS İLAÇLAR VERİCEM DEDİ RAHİMİDE ERKEN DİKİCEZ İŞŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE DURUCAK BU SEFERKİ BEBEKLERİN DEDİ BİSMİLLAH DEDİK BAŞLADIK BAKALIM NELER OLUCak

bu arada her aklıma geldigimde derim ah yavrularım cennet köşelerinde ne yapıyosunuz acaba aglayınca gelip yüzümü silermisiniz diyorum

ben güçlüyüm işşallah rabbimden gelene boynum kıldan ince o ney eylerse güzel eyler diyorum yoksa yaradanım neden beni üzsünki aglatsınki degilmi

tek istedigim zamanı gelince yavrularımı göreyim kucagımıza vericeklermiş öldügümüz zaman mahşey yerinde okadar kocaman yüregim varki 3 yavrumuda kucagıma sıgdırırm burda olmasada öteki tarafta bagrıma basarım diyolarki bir tane olsa unutursun acın hafifler dedim yokkkk nerde hafiflicek evlatlarım bir yana dogacaklar işşallah bir yana hepsiniz bende ayrı yeri var çünkü dilerim rabbimden bir daha acı keder üzüntü göstermesin rabbim kimseye

canım cok cok gecmıs olsun an be an yasadım snakı senı öyle ıyı anlıyorum kı ben de 28 haftalık kızımı kaybettım haziran 1 de
2 sene olucak neler yasadım ne kadar agladım anlatamam doğunca gördüm onu bu kadar buyukmuydun dedım koca bebekti görsen
toplam 3 bebegımı kaybettım 4. kez hamıleyım

su an zamanla toparlanıyo ınsan üzülüyoda tabıı ama hiç cıkarmı ınsanın aklından yavrusu
üzül ağla ama umudunu hıc kaybetme canım olucak ınsallahh Allah ım naıb edecek sana da bize de

çokçok gecmıs olsun
allah razı olsun seninde başın sag olsun sebebi kan pıhtılaşmasındanmı kaybetmiştin kardeşim :44::44:merak ettim işşallah bundan sonrakiler bizlerle saglıklı hayırlı gelirde elegüne karşı boynumuz dik durur kızımı dogum ettim eve geldim koraspirin kullandıgım için 2 gün kaldım hastanede ama ne kalma

sonra eve geldim hiç unutmuyoırum bir arkadaşım vardı oda rahmini diktirdi onunki durdu açtı telefonu sen bir daha dogurma bak gene gitti sen kötü oluyosun

vazgeç bu sevdadan dedi düşünün dogum edeli 2 gün olmuş siz olsanız ne duygularda olurdunuz merak ediyorum inanın o an yanımda olsa canı elimde verirdi

diyorumki grurulanma padişahim senden büyük allah var ilk bebegin durdu durmasına 2 bebegin garantisi varmı acaba

allah böylelerini ıslaj,h etsin işşallah helede abuk sabuk konuşanlar yokmu