arkadaşlar aylar önce yazmıştım sizlere, bende kan pıhtılaşması nedeniyle 3 düşük yapmıştım. (biri dış gebelikti, hsg çektirmiştim , sağ tüpüm tamamen tıkalıydı) 29 nisan 2011 de son reglimi oldum ve 1 haziranda hamile olduğumu öğrendim. öğrenir öğrenmez her gün clexan 0,4, 1 bebe asprini ve 3 ayda vajinal jel kullandım. doğuma 9 gün kala iğneyi bıraktım. derken 22 ocak 2012 de 38+2 haftalık hamileyken sezeryanla sağlıklı bir oğluşum olduhaftaya 4 aylık oluyor.
çok endişeli bir bekleyişti. keseyi görmeyi bekle, kalp atışlarını bekle, sağlıklı mı, ay oynadı ay oynamadı derken zamanında oldu doğumum. sizlere umut olsun diye yazıyorum çünkü burada her doğum hikayesini okuduğumda ümütlenir Allahım ne olur benimde bir yavrum olsun diye dua ederdim. bana her zaman yazabilir sorularınız olursa sorabilirsiniz. hoşçakalın. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
![]()
allah analı babalı buyutsun canım bebegını mutasyonların nelerdı acaba arkadaslar bebgı olanlarında cetvel gecelım mutastyonarı falan neydı neler kullandılar dıye umut olsun bızlere ne dersınız ?????????