- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
şaka yaptım kız şaka ah canım ne çekti bir bilsen adana iskender ve adana dürüm çekti tabi layt diyet olanı varmı acaba gelende yiyeyim bari
canım benim allahtan hiç umudunu kesme bebem yaradan sitedikten sonra neler yapıyo bir bilsen eger allah korusun bebegede birşey olursada üzülme bebem vardır rabbimin bir bildigi bak ben 3 bebegimi kaybettim karnımda tekmelerini hissede hissede2 oglum canlıydı biliyorummusun dogum yaptıgımda elimden birşey gelmedi nefes alamadan vefat etti çünkü patoloji raparunda boguldu yazıyodu
ben herşeyi rabbime bıraktım bebem sende öle yap
olaki olmadı kaybettin deki rabbim cennetine bir melek daha yolladım de benim babacım öldü 2 çocuguma hamile kaldıgımıda görmedi dedimki kızımı kaybedince babacım yanına bir bebegimide yolluyorum 3 bebegime de iyi bak olurmu dedim
ana ecza deposu olucez deseneben ölen kızımda günde 9 ilaç alıyodum birde coraspirinde kullandım ama nedense gene gitti kızım koraspirin yüzünden inan 2 gün hastaneden çıkamadım okadar kanamam oldu yane
inan sana kızmaya başlıyorum he sen benden gelen kanamayı görsen ne yapardın acaba
böyle pıhtı pıhtı bebem içini ferah tut allahım sana emanetiz de yoksa geliyo şaplak he
benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı senin gibi şuan ama halen beklemedeler almadılar bebegi için rahatlasın biraz stres bebege yaramıyo haberin ola
canım var en idael doktor riskli gebelik doktoru zaten okadar çapaya cerraha gittim bulamadılar ona gittim buldu biraz tuzlu muayenesi ama bizim topik hep ona gidiyo arda lembetaraştıur istersen doktoru pc den sormak istedigin birşey olursada özelime yaz yardım ederim
canım başın sagolsun kardeşim rabbim göstermesin acısını işşallah evlatlarımızın
sana birşey anlatayımmı dinle beni ilk oglumu dogurdum 7 sene tedaviye kadar hamile kalamadım ben düşün çatlatma ignesi klomenler vs hamile kalamadım nisanda tedaviyı bıraktım eşimede dedim zor oluyo çok kötüyüm olursa olur olmazsa olmasın dedim olur dedi neyse arkadaş dediki sogam kürü yap aman dedim omu hamile bırakıceksonra seda sayanı seyrederken otçu bir adam vardı oda sogan suyu dedi o arada spora gidiyorum dieyet girdim vs sonra aklımda bir fikir belirdi
dedim dene paşa 1 hafta sogan suyu bir hafta maydonoz suyu denedim bebem sonra bana erzurumdan bir otlar geldi ısırgan ve epegümeci orda bir yatır varmış ordan toplandı eşimin arkadaşı biimde olmadı demiş bunları ayıkla kaynat dedi içsin yenge aç karnına dedi 2 tencerede kaynattım posasıyla içtim rabbimin kudreti o ay geb kaldım umudum benleydi artık
ama kısa sürdü sonra 18 haftalıkken erken dogumdan kaybnettim sonra ömürüme gebe kaldım bir kereden düşün bende senin gibiydim rabbim herkezimn var benimde olsun ne olur dedim meyerse çok yalvarmısışımki yaradanda kulum canın daha acıcvak dedi al sana ozaman dedi sonra hüsran 3 bebegimi cennete yolladım rabbim öyle bir anda yollarki bebegini sen bile beni
m gibi şaşar galirsin eşime bile dedim peh bir kereden hamilemi kalıcem dediki paşa taşın üstünde ot bitiren rabbim senin rahmi
ndemi o bitirmicek dedi adam haklıtmış bak onun için sabredicen mükafatını alıcen![]()
kız biliyorum şaka yaptığını bende şaka yaptım zaten..kuzum gel ben sana ne kebaplar yediririm laytıda var kebapın merak etme sen,şahanedir buranın kebapları:))