• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorum :25: bebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı:43: rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum:43: :43: hoşçakalın :5:

ahh canım.Allah ım sabırlar versin inşallah.Canım lütfen üzme kendini.Allah büyüktür.Ol dediği zaman herşey olur.Kendine çok iyi bak.Allah yardımcın olsun inşallah.

ahh canım.Allah ım sabırlar versin inşallah.Canım lütfen üzme kendini.Allah büyüktür.Ol dediği zaman herşey olur.Kendine çok iyi bak.Allah yardımcın olsun inşallah.

sağol canım, allah razı olsun. ama ben bütün inancımı yitirdim:50: bu dördüncüydü ilk defa kalp atışlarını da duydum ama yine bıraktı beni, rabbim istemiyor demekki olmayınca olmuyor, elimden gelen hiç bişey yok malesef, gidenlerin ardından gözyaşı dökmekten başka :43:

ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum... {{AMİN}}...

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....

Selam kızlarrr :)

İğnelerimin bitmesine 1 hafta kaldı ve oğluma kavuşmama çoookkk azzz :)

Tüm dualarım sizin için,Allah hepinizin gönlüne göre versinn inşallahh..

Hiçbir zaman ümidinizi kaybetmeyin,dr iyi seçin ve dr unuzdan başkasına diyene koyana hiç bakmayın....

İlk bebeğimi kaybettikten 9 ay sonra hamile kalabildim psikoloji çookkk önemliii...

Tüm bebiş bekleyenlerre oğlum tgepik atıyorrr teyzeleri üzülmeyin kardeşlerim bir birrrr kucağınıza gelicek diyorrr ;):emir_bebek::nazar::33:

aminnn inşallah sende sağlıkla kucağına alıp büyütürsün inşallah :16::16:

38 haftalık bebeğimi kaybettim .Karnımd ÖLDÜ Malesef. Kan testlerim:
Faktör-V heterazigot
MTHFR C677T heterazigot çıktı.
bu durumda olupta tedavi gören varmı. şimdi ben yeni gebelik için ne yapmalıyım.doktoruma gittim bugün.sadece aspirin iç ve folbiole devam et dedi. zaten diğer hamileliğimde de içmiştim Sizce ben riskli gebelik doktoruna gitmelimiyim.birde bana protein s ve c ve atIII bakılmadı.Sizlerden bu testler istendimi?????

bence riskli gebelikler uzmanına git perinatolog bulursan iyi olur bana bakılmadı ama baktıracam s ve c ye yoksa kafam rahat etmeyecek :50:

Size bi itirafta bulunayım mı..Ben de kan pıhtılaşması sorunu var detaylı bilgi yok :)

doktoruma o kadar güveniyorum ki,hiçbirşey sormuyorum..kontrole gidiyorum ne derse yapıyorum...

kafaya takan bi insanım onu bunu sorup kafamı doldurmuyorum bence sizde böyle yapın..

kendinize iyi dr bulun kendinizi ona bırakın bebeğinizin tadını çıkarın aklınıza tedaviyi getirmeyin...iğneyi sokun acımadan,,için hapları gitsin..nedenler niçinler acabalar olmasın hayatınız da...

mutluu olunnnn ;)

ne güzel bizde öle relax olabilecekmiyiz acaba :26::26::26:

iyi geceler herkese.sonucu aldım.her zamanki gibi 0.1 yani negatif.kendimi çok kötü hissediyorum.artık umudum kırıldı.sanırım olmayacak.çok yıprandım.bırakıcam artık sürekli takip etmeyi.zorla olmuyo işte.hem pıhtılaşma problemim var hem de hamile kalamıyorum.üstüne üstlük 5 aydır da diyet yapıyorum.nereye kadar.ilk geceden hamile kalıp patır patır doğuranları kıskanıyorum.kusura bakmayın bugün çok negatifim.ama yıldım artık.

canım bende ilk geceden hamile kalanlardanım ama bak ne oldu oğlumun üstüne 3 tane bebeğim öldü gitti :50::50:
sen imtihanı başta veriyorsun bense şimdi üzülme rabbime sığın ve isyankar olma bak mübarek günlere girdik bol bol dua et :34:

merhaba arkadaşlar. evet yine ve yeniden size veda ediyorum :25: bebeğimi dün kaybettim, olmadı yine tutunamadı, bu da kısmet olmadı:43: rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. artık bi daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum:43: :43: hoşçakalın :5:

canım çok geçmiş olsun ne diyimki söylicek bişi bulamıyorum rabbim sabır versin :50: bir dahada böyle bir acı yaşatmasın :50:

sağol canım, allah razı olsun. ama ben bütün inancımı yitirdim:50: bu dördüncüydü ilk defa kalp atışlarını da duydum ama yine bıraktı beni, rabbim istemiyor demekki olmayınca olmuyor, elimden gelen hiç bişey yok malesef, gidenlerin ardından gözyaşı dökmekten başka :43:

inancını yitirme sakın Rabbim en iyisini en doğrusunu bilir mübarek günlerde vardır bir bildiği üzülme Allaha tevekkül et.

Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda toparlanırsın. Umudunu kaybetmek yok.

SABIR
3207 - Hz. Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), (ölen) çocuğu için ağlamakta olan bir kadına rastlamıştı:
"Allah'tan kork ve sabret!" buyurdu: Kadın (ızdırabından kendisine hitab edenin kim olduğuna bile bakmadan):
"Benim başıma gelenden sana ne?'' dedi. Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) uzaklaşınca, kadına:
"Bu Resulullah idi!'' dendi. Bunun üzerine, kadın çocuğun ölümü kadar da söylediği sözden dolayı (utanıp) üzüldü. (Özür dilemek için) doğru aleyhissalâtu vesselâmın kapısına koştu: Ama kapıda bekleyen kapıcılar görmedi, doğrudan huzuruna çıktı ve:
"Ey Allah'ın Resulü, (o yakışıksız sözü) sizi tanımadan sarfettim (bağışlayın!)" dedi. Aleyhissalâtu vesselam:
"Makbul sabır, musibetle karşılaştığın ilk andakidir" buyurdu."

Kaynak: Sabır ile ilgili hadisler Sabır ile ilgili hadisler
whkaynak

canım benim sakın umutsuzluğa düşme.bu topikte bir çok kez bebeğini yitirmiş arkadaşlar var ama hiç umutlarını kaybetmemişler.Allah ım inşallah en kısa zamanda seni anne yapacaktır ben inanıyorum canım.Çünkü umut ediyorum.Lütfen toparla kendini.Allah yardımcın olsun canım.Gönlüne göre versin inşallah.

Back
X