kızlar biz geldik. dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda. iğneler iyi geliyor bu bebişe dedi doktor amcamız. maşallah

inşallah hep böyle devam eder.
canım iyi haberlerle gel bugünmüş kontrolün. 1 ay gerçekten çok ben 3 haftaya bir randevu alıyorum üstelik o orada da dayanamayıp başka bir doktora gidiyorum

hareketlenince rahatlıcam inşallah ... cinsiyetimiz belli teyzesi minik bir oğlan geliyor allahım nasip ederse...
canım dün sordum doktora daha erken acele etme dedi. 20. haftada dedi bekiyorum bende hala. bakma sen başkalarına ... kan akışına gelince her kontrolümde renkli renkli bakıyor doppler ile ama bi açıklama yapmadı bu konuda . sanırım o kan akışını gösteriyordur.
canım sağolasın şükür iyiyim dünkü kontrol beni 10 gün idare der :) bu aralar pe bi sakiniz sanırım yazın etkisi :) bu arada benimde bazen iğne yaparken kanamam oluyor. aynı yere denk geldiği için sanırım. çünkü sert oluyor orası .
canım gözün aydın :) maşşalah oğluşuna diyesim geldi ama benimki şu anda ağız alışkanlığıda olabilir :) korkma canım allahın izniyle ense kalınlığı normalse ikilide normal gelir.
canım ya ne kadar geri bebişin 1 haftaya kadar normal demişti doktorum. bol su iç ve dinlen canım. yatarken soluna yat sürekli. dualarım seninle canım allahım korusun ikinizide haber ver bize ...